asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Ło matko :o No to faktycznie, w małym ciałku wielki duch :o To w takim układzie chyba bardzierj o owczarka powinnam się obawiac, niż o tego gladiatora małego :lol: :wink:
Draczyn Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 asher napisał(a):Ło matko :o No to faktycznie, w małym ciałku wielki duch :o To w takim układzie chyba bardzierj o owczarka powinnam się obawiac, niż o tego gladiatora małego :lol: :wink:To jest taki właśnie zminiaturyzowany molos i nawet szczek ma dużego psa. Nie jazgocze tak jak wszystke małe psy
Draczyn Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Chciałabym jeszcze dodać, że samiec buldog francuski, przeważnie nie zgodzi się z samcem innej rasy, a nawet dwa samce buldogi francuskie wyłącznie mogą się olerować, ale nigdy nie będą si kochać - zawsze wcześniej, czy póżniej dojdzie do konfliktów
Draczyn Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 [quote name='Joss'] Z pozdrowieniemi czwartkowymi:) Małgosia...halo halo...co u Tofika...siostra sie niepokoi:D
anetta Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Do schrupania :angel: http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/3/0/4/12520375.jpg Chciałabym jeszcze dodać, że samiec buldog francuski, przeważnie nie zgodzi się z samcem innej rasy AHA! To juz wiem czemu odemnie z klatki taki jest :evilbat: Wszystkie psy by by zagryzl :evilbat: A co najlepsze nawet do Kaji podskakuje :evil: Mam takie samo krzeslo w domu :lol: Tzn tera zjuz nie jest urzywane ale stoi sobi ew pokoju :P
dbsst Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 nie nie nie takie zdjecia sa STANOWCZO zabronione ja sie zaraz rozplyne :angel:
misiaczek Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 dbsst...cieszę się,że podobają się Tobie moje bąbelki :wink: :D .
dbsst Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 misiaczek napisał(a):dbsst...cieszę się,że podobają się Tobie moje bąbelki :wink: :D . podobaja :o jestem ZAUROCZINA :angel:
Draczyn Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Nie rozpływaj się czasem, bo kto będzie nas tu stale odwiedzał i podziwiał nasze cudeńka
dbsst Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Draczyn napisał(a):Nie rozpływaj się czasem, bo kto będzie nas tu stale odwiedzał i podziwiał nasze cudeńka hahaha spoko zrobie swoja kopie ;) hahahaha
Draczyn Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Piękna Matylda i słodziutki Arigo. Tylko pieścić
Viris Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Oto zdjecia piekniutkich plowych szczeniaczkow :)
Draczyn Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='Hebulka']A teraz moje dzidzie :D
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Viris']Oto zdjecia piekniutkich plowych szczeniaczkow :) NIEEEEEEEEEEEEEEEE co WY mi robicie boshe jkie cudenka sliczniaste
Draczyn Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Rzeczywiście wybrałaś cudeńko. To jest moja ulubienica. Namawiam ją bezskutecznie do wystawienia tego cudeńka
Draczyn Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='Draczyn']To jest Regilio de l'Amabilite - ojciec Kubusia Draczyn. Trzeba kliknąć na zdjęcie to będzie się poruszałJak dla mnie, to ten buldożek jest najpiekniejszym bf, jakiego dotychczas widiałam
Recommended Posts