Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ło matko :o No to faktycznie, w małym ciałku wielki duch :o To w takim układzie chyba bardzierj o owczarka powinnam się obawiac, niż o tego gladiatora małego :lol: :wink:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):
Ło matko :o No to faktycznie, w małym ciałku wielki duch :o To w takim układzie chyba bardzierj o owczarka powinnam się obawiac, niż o tego gladiatora małego :lol: :wink:
To jest taki właśnie zminiaturyzowany molos i nawet szczek ma dużego psa. Nie jazgocze tak jak wszystke małe psy

Posted

Chciałabym jeszcze dodać, że samiec buldog francuski, przeważnie nie zgodzi się z samcem innej rasy, a nawet dwa samce buldogi francuskie wyłącznie mogą się olerować, ale nigdy nie będą si kochać - zawsze wcześniej, czy póżniej dojdzie do konfliktów

Posted

Do schrupania :angel: http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/3/0/4/12520375.jpg

Chciałabym jeszcze dodać, że samiec buldog francuski, przeważnie nie zgodzi się z samcem innej rasy

AHA! To juz wiem czemu odemnie z klatki taki jest :evilbat: Wszystkie psy by by zagryzl :evilbat: A co najlepsze nawet do Kaji podskakuje :evil:

Mam takie samo krzeslo w domu :lol: Tzn tera zjuz nie jest urzywane ale stoi sobi ew pokoju :P

Posted

misiaczek napisał(a):
dbsst...cieszę się,że podobają się Tobie moje bąbelki :wink: :D .

podobaja :o jestem ZAUROCZINA :angel:

Posted

Draczyn napisał(a):
Nie rozpływaj się czasem, bo kto będzie nas tu stale odwiedzał i podziwiał nasze cudeńka

hahaha spoko zrobie swoja kopie ;) hahahaha

Posted

[quote name='Viris']Oto zdjecia piekniutkich plowych szczeniaczkow :)

NIEEEEEEEEEEEEEEEE co WY mi robicie boshe jkie cudenka sliczniaste

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Draczyn']To jest Regilio de l'Amabilite - ojciec Kubusia Draczyn. Trzeba kliknąć na zdjęcie to będzie się poruszałJak dla mnie, to ten buldożek jest najpiekniejszym bf, jakiego dotychczas widiałam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...