Draczyn Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 basiulka22tychy napisał(a):za chwilke cos powklejam :):):)Basiulka. Czekam i czekam i stale tu zafglądam, a fotek obiecanych nie ma:diabloti:
Lucy* Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Draczyn napisał(a):Lucy, przepięknie zrobione Dzięki :loveu: :loveu: :loveu:
Draczyn Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Dzieki Lucy. Zrobilabyś jeszcze coś z buldożkami. Przepiękne te Twoje karteczki A to dla Ciebie
Lucy* Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='Draczyn']Dzieki Lucy. Zrobilabyś jeszcze coś z buldożkami. Przepiękne te Twoje karteczki A to dla Ciebie Dziekuje :loveu: :buzi: Nie ma problemu - wstaw tylko zdjecie które chcesz żebym wykorzystała :p
miss_karmi Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 to Heidi też posyła życzenia;-)dla zakochanych: 1)wersja romantyczna 2) wersja bojowa- bo coś smutno wygląda na zdjęciach;-)
Basia&Safi Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Troche zimowych warjacji :) "Wycieczka do babci " ooo cos slysze ... wrrr jakie to zimne lece juz do Ciebie leceee
Draczyn Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Prześliczna, a rosnie jak na drożdzach. Piekne te foty na sniegu
Draczyn Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 [quote name='miss_karmi']to Heidi też posyła życzenia;-)dla zakochanych: 1)wersja romantyczna 2) wersja bojowa- bo coś smutno wygląda na zdjęciach;-) Bardzo diekujemy pieknej Heidi. I dla Was rownież samych szczęśliwych chwil w miłości
Draczyn Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 [quote name='Lucy*']Dziekuje :loveu: :buzi: Nie ma problemu - wstaw tylko zdjecie które chcesz żebym wykorzystała :pWStawiam Ci tou fotkę. Myślę, ze z niej można coś ladnego wykombinować [quote name='Draczyn']Nie pamiętam ale tej fotki, chyba jeszcze tu nie było
Draczyn Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Lucy, bardzo proszę o ładne wkomponowanie tej fotki. Myślę , że to będzie coś pięknego
Draczyn Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 [quote name='"Draczyn"']Kubuś Draczyn A tu dla odmiany letnie fotki, myslę, że zaraz zrobi się cieplej
Draczyn Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Draczyn napisał(a):WStawiam Ci tou fotkę. Myślę, ze z niej można coś ladnego wykombinowaćLucy, jeszcze raz sie przypominam. Ta fotka z kotem powyzej
Basia&Safi Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 pozowlilam sobie zrobic taka kompozycje :) chyba Ci sie spodoba :)
ameliace Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Wow cóż za twórczość Piękna ta kompozycja. A psiaki tez ładne, ba, Śliczne:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Lucy* Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Draczyn napisał(a):Lucy, jeszcze raz sie przypominam. Ta fotka z kotem powyzej W porzo :cool1: zauważyłam ;) .. dziś zrobię bo od wczoraj popołudnia to wogóle nie mogłam wbić sie na dogo :placz: :angryy: Zrobię Ci piękną kompozycję :p
Draczyn Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Lucy* napisał(a):W porzo :cool1: zauważyłam ;) .. dziś zrobię bo od wczoraj popołudnia to wogóle nie mogłam wbić sie na dogo :placz: :angryy: Zrobię Ci piękną kompozycję :pOj to czekam z niecierpliwiością, bo prześlicznie to robisz
Draczyn Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Lucy* napisał(a):W porzo :cool1: zauważyłam ;) .. dziś zrobię bo od wczoraj popołudnia to wogóle nie mogłam wbić sie na dogo :placz: :angryy: Zrobię Ci piękną kompozycję :pLucy, zanudzam Cię, ale nie mogę się doczekać:multi::multi::multi::multi:
Lucy* Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Draczyn napisał(a):Lucy, zanudzam Cię, ale nie mogę się doczekać:multi::multi::multi::multi: Sory Draczynku ale właśnie to jest mój dzisiejszy pierwszy raz na dogo :placz: :placz: :placz: Całe osiem godzin w pracy nie mogłam wejść .. dajcie mi tego admina :mad: Zaraz będą przeróbki :p
Draczyn Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Lucy* napisał(a):Sory Draczynku ale właśnie to jest mój dzisiejszy pierwszy raz na dogo :placz: :placz: :placz: Całe osiem godzin w pracy nie mogłam wejść .. dajcie mi tego admina :mad: Zaraz będą przeróbki :pNie przejmuj się Lucy. ja cierpliwie czekam i stale tu zaglądam:multi::multi:
Lucy* Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 :loveu::loveu: :-o CZY TA MIŁOŚĆ JEDNAK MOŻE BYĆ SPEŁNIONA :crazyeye: :loveu::loveu:
Recommended Posts