Rambuś Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 scottieserwis napisał(a):witam Racibórz z tej stronki :D tzn jeden członek :wink: i tak jak Pani mówiła wszystko powinno się pojawic na początku przyszłego tygodnia gdyż jeszcze zgłoszenia spływają :D No to czekamy :) Quote
scottieserwis Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 A więc tak: Spis wystawców już jest i plan sędziowania także z tego co mi wiadomo są tańsze hotele w Raciborzu gdzie można być z psami np. hotel "Iza" czy na OSiR'ze ale to jeszcze dziś posprawdzam te hotele i dam znać i tak myślę, że nawet poumieszczamy numery telefonów na stronie związkowej :wink: jakby co to można mnie zastac pod no. gg 2958793 także jak coś się dowiem dam znać :D pozdrawiam Quote
Marcino1978 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Scottieserwis witamy przedstawiciela zwiazku - proszę podziękować miłej Pani z oddział która 4 przyjmowala mojego psa przez internet :D ksero dyplomu championa wysyłałem dopiero kolo godziny 21 4 listopada a mimo to jestem w katalogu :D wielkie dzieki raz jeszcze :wink: Quote
scottieserwis Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 podziękowania przekaże :wink: a co do hoteli to znalazlam takie coś: Hotel "Iza" ul.Bosacka 28 032/4154909 15zl doplaty za psa Hotel "Ragos" ul.Kościuszki 38 032/4153740 Hotel - OSiR ul.Zamkowa (na terenie letniej krajowej) 032/4153717 tam najlepiej chyba podzwonić bo można do Polonii ale tam noc jest dość hmm droga?? :wink: Quote
UTAAP Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 OK, hotel juz zamowiony :wink: A nie wiecie, czy jak pies ma paszport unijny, to musi miec jeszcze jakies dodatkowe swiadectwo szczepienia na wscieklizne, czy wystarczy pokazac odpowiednia strone w paszporcie? Mowa oczywiscie o warunkach wstepu psa na wystawe... :question: Quote
scottieserwis Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Wydaje mi się , że jeśli psiak ma wklejoną wściekliznę to paszport wystarczy. My zawsze bierzemy tylko paszporty gdzie jest data ważności szczepionki i nikt nie ma nic przeciwko także wydaje mi się że paszport wystarczy o ile mówię jest w nim naklejka że psiak zaszczepiony i jest ta szczepionka jeszcze ważna :wink: :wink: :wink: Quote
sh_maniak Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Utaap ale macie sędzine na softy :o :roll: Widziałaś zdjęcie Gaji jakie wkleiłam na przeniczny topic :wink: Quote
UTAAP Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 sh_maniak napisał(a):Utaap ale macie sędzine na softy :o :roll: Widziałaś zdjęcie Gaji jakie wkleiłam na przeniczny topic :wink: No widzialam - dzieki :wink: A sedzina...nie wiem nic na jej temat - a co, zla jest :roll: ? Czy moze to ta sama co byla we Wrocku :o ??? Quote
UTAAP Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Marcino1978 napisał(a):chyba tak :wink: :madgo: :wallbash: :drinking: :lmaa: :evil: Quote
sh_maniak Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 dokładnie ta :evilbat: Utaap jak mozesz napisz mi opis Gaji na pw z Poznania bo chce porównac a opisem Lilu :wink: Quote
UTAAP Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 OK, juz wysylam - ty tez mi napisz Lilu opis :wink: scottieserwis, dziekuje za odpowiedz :wink: Quote
scottieserwis Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 nie ma sprawy :wink: myślę, że pewnie się spotkami :wink: lub przynajmniej się miniemy ;) moja skromna osoba to ta w czerwonej bluzce http://www.scottieserwis.pl/zdjecia/rybnik/sukimlodziez.jpg :wink: jakby co :D Quote
Eclairs Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 A buuuu :( Już od początku mamy pecha z tą wystawą. Dostaliśmy potwierdzenie zgłoszenia ale bez naklejki z numerem startowym. W zgłoszeniu nie ma też kuponu na katalog! Przydzielony nam numer to 13 a do tego podobno nie opłaciliśmy wystawy i mamy do uregulowania 80 zł! Wszystko OK ale za wystawę płaciłam 25 października w moim ZK więc co jest grane? :o Od godziny siedzę przy telefonie i nie mogę się dodzwonić do Raciborza. :cry: Quote
sh_maniak Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Eclairs bez paniki, weż dowód wpłaty i załatwisz wszytko na miejscu od ręki :wink: Ja jednak jadę na ta wystawę :D Wystawiam psa zaraz po 10 rano, więc jak ktos potrzebuje handlera moge pomóc :wink: Quote
Eclairs Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 sh_maniak napisał(a):Eclairs bez paniki, weż dowód wpłaty i załatwisz wszytko na miejscu od ręki :wink: Taaaa Najpierw odstoję przepisowe 40 minut w ogonku przed sekretariatem :evil: :wink: A mogłabym o tyle dużej pospać :wallbash: Quote
UTAAP Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 sh_maniak, ja tez jade :D Jeszcze nie wiem jak dojade, bo napisalam sms do bongobongo, czy by mnie jednak nie wziela :roll: . Tak, czy tak, juz zdecydowalam :wink: bongobongo, pliiiiz odezwij sie, najlepiej na kom. bo nie wiem jak dlugo bede miala net. Moj kom to: 0 694 867 282 :angel: Quote
UTAAP Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Eclairs napisał(a):sh_maniak napisał(a):Eclairs bez paniki, weż dowód wpłaty i załatwisz wszytko na miejscu od ręki :wink: Taaaa Najpierw odstoję przepisowe 40 minut w ogonku przed sekretariatem :evil: :wink: A mogłabym o tyle dużej pospać :wallbash: Szczescie w nieszczesciu, ze masz blisko :wink: Zreszta to mala wystawa, wiec moze az tak dlugo stac nie bedziesz :P Quote
UTAAP Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 [quote name='sh_maniak'] .... jak ktos potrzebuje handlera moge pomóc :wink: Ja nie potrzebuje handlera, ale od jakiegos czasu nosze sie z zamiarem konsultacji u takowego. Jak nie bede spieszyc sie na pociag, to....bedziesz pod reka sh_maniak :lol: Quote
sh_maniak Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 To znowu do zobaczenia koło ringu, teraz juz na spokojnie :D Trenuj bieganie z psem, bo sędzina na to uczulona jest :wink: Quote
bongobongo Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='UTAAP']sh_maniak, ja tez jade :D Jeszcze nie wiem jak dojade, bo napisalam sms do bongobongo, czy by mnie jednak nie wziela :roll: . Tak, czy tak, juz zdecydowalam :wink: bongobongo, pliiiiz odezwij sie, najlepiej na kom. bo nie wiem jak dlugo bede miala net. Moj kom to: 0 694 867 282 :angel: UTAAP a nie masz może stacjonarnego telefonu? Zadzwoniłabym po 20- stej i spokojnie byśmy pogadały. Zadałaś mi dużo pytań, nie mam cierpliwości do odpisywania na sms-y (sorry). :roll: Quote
UTAAP Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 [quote name='bongobongo'][quote name='UTAAP']sh_maniak, ja tez jade :D Jeszcze nie wiem jak dojade, bo napisalam sms do bongobongo, czy by mnie jednak nie wziela :roll: . Tak, czy tak, juz zdecydowalam :wink: bongobongo, pliiiiz odezwij sie, najlepiej na kom. bo nie wiem jak dlugo bede miala net. Moj kom to: 0 694 867 282 :angel: UTAAP a nie masz może stacjonarnego telefonu? Zadzwoniłabym po 20- stej i spokojnie byśmy pogadały. Zadałaś mi dużo pytań, nie mam cierpliwości do odpisywania na sms-y (sorry). :roll: Super, dzieki :angel: Mozesz dzwonic: (042) 670 02 08 :D Aaaa! Paulina jestem :wink: Quote
bongobongo Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='UTAAP'][quote name='bongobongo'][quote name='UTAAP']sh_maniak, ja tez jade :D Jeszcze nie wiem jak dojade, bo napisalam sms do bongobongo, czy by mnie jednak nie wziela :roll: . Tak, czy tak, juz zdecydowalam :wink: bongobongo, pliiiiz odezwij sie, najlepiej na kom. bo nie wiem jak dlugo bede miala net. Moj kom to: 0 694 867 282 :angel: UTAAP a nie masz może stacjonarnego telefonu? Zadzwoniłabym po 20- stej i spokojnie byśmy pogadały. Zadałaś mi dużo pytań, nie mam cierpliwości do odpisywania na sms-y (sorry). :roll: Super, dzieki :angel: Mozesz dzwonic: (042) 670 02 08 :D Aaaa! Paulina jestem :wink: Miło Cię poznać Paulina vel UTAAP! :D Zadzwonię po 20-stej. Quote
Marcino1978 Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='sh_maniak']To znowu do zobaczenia koło ringu, teraz juz na spokojnie :D Trenuj bieganie z psem, bo sędzina na to uczulona jest :wink: to są teriery wiec potrzeba dynamiki - nie ma co się ociągać na ringu :wink: Quote
scottieserwis Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Eclairs dobrze powiedziane bez paniki poprostu z dowdem wpaty wstąp do sekretariatu tam otrzymasz numerek i katalog :wink: wszystko napewno się wyjśni :D a numerek 13 przyniesie Ci szczęście :wink: zobaczysz ;) Quote
Recommended Posts