Jump to content
Dogomania

Krajowa Terierow - Raciborz 13.11.2005

Recommended Posts

Posted

scottieserwis napisał(a):
witam
Racibórz z tej stronki :D
tzn jeden członek :wink:
i tak jak Pani mówiła wszystko powinno się pojawic na początku przyszłego tygodnia gdyż jeszcze zgłoszenia spływają :D

No to czekamy :)

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A więc tak:
Spis wystawców już jest i plan sędziowania także

z tego co mi wiadomo są tańsze hotele w Raciborzu gdzie można być z psami
np. hotel "Iza" czy na OSiR'ze ale to jeszcze dziś posprawdzam te hotele i dam znać i tak myślę, że nawet poumieszczamy numery telefonów na stronie związkowej :wink: jakby co to można mnie zastac pod no. gg 2958793
także jak coś się dowiem dam znać :D
pozdrawiam

Posted

Scottieserwis witamy przedstawiciela zwiazku - proszę podziękować miłej Pani z oddział która 4 przyjmowala mojego psa przez internet :D
ksero dyplomu championa wysyłałem dopiero kolo godziny 21 4 listopada a mimo to jestem w katalogu :D

wielkie dzieki raz jeszcze :wink:

Posted

podziękowania przekaże :wink:
a co do hoteli to znalazlam takie coś:
Hotel "Iza"
ul.Bosacka 28
032/4154909
15zl doplaty za psa

Hotel "Ragos"
ul.Kościuszki 38
032/4153740

Hotel - OSiR
ul.Zamkowa (na terenie letniej krajowej)
032/4153717

tam najlepiej chyba podzwonić bo można do Polonii ale tam noc jest dość hmm droga?? :wink:

Posted

OK, hotel juz zamowiony :wink: A nie wiecie, czy jak pies ma paszport unijny, to musi miec jeszcze jakies dodatkowe swiadectwo szczepienia na wscieklizne, czy wystarczy pokazac odpowiednia strone w paszporcie?

Mowa oczywiscie o warunkach wstepu psa na wystawe... :question:

Posted

Wydaje mi się , że jeśli psiak ma wklejoną wściekliznę to paszport wystarczy. My zawsze bierzemy tylko paszporty gdzie jest data ważności szczepionki i nikt nie ma nic przeciwko także wydaje mi się że paszport wystarczy o ile mówię jest w nim naklejka że psiak zaszczepiony i jest ta szczepionka jeszcze ważna :wink: :wink: :wink:

Posted

sh_maniak napisał(a):
Utaap ale macie sędzine na softy :o :roll:

Widziałaś zdjęcie Gaji jakie wkleiłam na przeniczny topic :wink:

No widzialam - dzieki :wink:

A sedzina...nie wiem nic na jej temat - a co, zla jest :roll: ?
Czy moze to ta sama co byla we Wrocku :o ???

Posted

A buuuu :(
Już od początku mamy pecha z tą wystawą.
Dostaliśmy potwierdzenie zgłoszenia ale bez naklejki z numerem startowym. W zgłoszeniu nie ma też kuponu na katalog! Przydzielony nam numer to 13 a do tego podobno nie opłaciliśmy wystawy i mamy do uregulowania 80 zł!
Wszystko OK ale za wystawę płaciłam 25 października w moim ZK więc co jest grane? :o
Od godziny siedzę przy telefonie i nie mogę się dodzwonić do Raciborza. :cry:

Posted

Eclairs bez paniki, weż dowód wpłaty i załatwisz wszytko na miejscu od ręki :wink:

Ja jednak jadę na ta wystawę :D
Wystawiam psa zaraz po 10 rano, więc jak ktos potrzebuje handlera moge pomóc :wink:

Posted

sh_maniak napisał(a):
Eclairs bez paniki, weż dowód wpłaty i załatwisz wszytko na miejscu od ręki :wink:

Taaaa
Najpierw odstoję przepisowe 40 minut w ogonku przed sekretariatem :evil: :wink:
A mogłabym o tyle dużej pospać :wallbash:

Posted

sh_maniak, ja tez jade :D
Jeszcze nie wiem jak dojade, bo napisalam sms do bongobongo, czy by mnie jednak nie wziela :roll: . Tak, czy tak, juz zdecydowalam :wink:

bongobongo, pliiiiz odezwij sie, najlepiej na kom. bo nie wiem jak dlugo bede miala net. Moj kom to: 0 694 867 282 :angel:

Posted

Eclairs napisał(a):
sh_maniak napisał(a):

Taaaa
Najpierw odstoję przepisowe 40 minut w ogonku przed sekretariatem :evil: :wink:
A mogłabym o tyle dużej pospać :wallbash:

Szczescie w nieszczesciu, ze masz blisko :wink:
Zreszta to mala wystawa, wiec moze az tak dlugo stac nie bedziesz :P

Posted

[quote name='sh_maniak']
.... jak ktos potrzebuje handlera moge pomóc :wink:

Ja nie potrzebuje handlera, ale od jakiegos czasu nosze sie z zamiarem konsultacji u takowego. Jak nie bede spieszyc sie na pociag, to....bedziesz pod reka sh_maniak :lol:

Posted

[quote name='UTAAP']sh_maniak, ja tez jade :D
Jeszcze nie wiem jak dojade, bo napisalam sms do bongobongo, czy by mnie jednak nie wziela :roll: . Tak, czy tak, juz zdecydowalam :wink:

bongobongo, pliiiiz odezwij sie, najlepiej na kom. bo nie wiem jak dlugo bede miala net. Moj kom to: 0 694 867 282 :angel:

UTAAP a nie masz może stacjonarnego telefonu? Zadzwoniłabym po 20- stej i spokojnie byśmy pogadały. Zadałaś mi dużo pytań, nie mam cierpliwości do odpisywania na sms-y (sorry). :roll:

Posted

[quote name='bongobongo'][quote name='UTAAP']sh_maniak, ja tez jade :D

UTAAP a nie masz może stacjonarnego telefonu? Zadzwoniłabym po 20- stej i spokojnie byśmy pogadały. Zadałaś mi dużo pytań, nie mam cierpliwości do odpisywania na sms-y (sorry). :roll:

Super, dzieki :angel:
Mozesz dzwonic: (042) 670 02 08 :D Aaaa! Paulina jestem :wink:

Posted

[quote name='UTAAP'][quote name='bongobongo'][quote name='UTAAP']sh_maniak, ja tez jade :D

Super, dzieki :angel:
Mozesz dzwonic: (042) 670 02 08 :D Aaaa! Paulina jestem :wink:

Miło Cię poznać Paulina vel UTAAP! :D Zadzwonię po 20-stej.

Posted

[quote name='sh_maniak']To znowu do zobaczenia koło ringu, teraz juz na spokojnie :D
Trenuj bieganie z psem, bo sędzina na to uczulona jest :wink:

to są teriery wiec potrzeba dynamiki - nie ma co się ociągać na ringu :wink: