Jump to content
Dogomania

Krajowa Terierow - Raciborz 13.11.2005

Recommended Posts

Posted

[quote name='bongobongo'][quote name='UTAAP']No wlasnie - ta odleglosc :roll:
bongobongo, ja wprawdzie z Wawy bym jechala, ale pomysle i moze moglabym dojechac do Pruszkowa i sie z Toba zabrac. Mam tylko pytanie - planujesz wyjechac w nocy, zeby rano byc na miejscu, czy wyjad dzien wczesniej i nocleg na miejscu, zeby nie bylo nerwowki? Ja wczesniej nie jechalam samochodem na wystawe tak daleko, ale to napewno bardzo dlugo sie jedzie :roll: , stad moje pytanie

Jeżeli miałabyś kłopot z dojazdem do Pruszkowa, to mogłabym po Ciebie podjechać do W-wy. Planuję wyjechać w nocy, właściwie nad ranem ok. 3-4, ale chcę jeszcze przed wystawą zadzwonić do Raciborza i ustalić o której będę wchodziła na ring ( na pewno nie myślę o noclegu). Wiesz ja całkiem niedawno wróciłam z Estonii (1100 km w jedną stronę), więc ta odległość mnie nie przeraża!

Tak sobie to wstepnie przemyslalam i... chyba z Toba nie pojade. Ja bym to jakos zniosla ale moj pies :roll: , znam to z autopsji.
Przepraszam, ze tak zmieniam zdanie, ale mialam cicha nadzieje ze bedziesz jechac dzien wczesniej :oops: a to by mi duzo ulatwilo, dlatego tak sie zglosilam na ochotnika...

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zgredzia napisał(a):
mimi my tez jedziemy na ta wystawe -bedziemy miec 2 miejsca wolne mozemy was zabrac

wielkie dzieki !!! wprawdzie
myslalam o tym wczesniej ale stwierdzilam ze nei ma co kolejny raz zwalac sie wam na głowe. tym razem wykorzystam kogo innego :lol: :lol: :lol:

Posted

Rybka napisał(a):
Helo,
ja zglosilam swojego pszeniczniaka :wink: mam nadzieje ze sie jednak zjawisz UTAAP :D

No zobaczymy...
Nie moglam zabardzo zglosic wczesniej, no i....zglosilam dopiero dzisiaj :-? Wczoraj probowalam zglosic internetowo, ale wlaczal mi sie kreator wiadomosci z Neostrady, a ja nie bardzo wiem jak go uzywac :oops: ... i w konsekwencji skopiowalam wypelniony formularz ze strony o/Raciborz i wyslalam jak normalnego maila ze swojego konta w Interii. Nie wiem jak to im wyjdzie tam w Raciborzu, wiec na upartego :evilbat: jeszcze dzisiaj wyslalam faksem i dodatkowo normalna poczta priorytetem :wink:
Mam nadzieje, ze moj upor zostanie doceniony :peace: :modla:

Posted

UTAAP napisał(a):
Rambuś napisał(a):
Niestety niebedzie katalogu przedwystawowego,bedzie tylko plan sedziowania

A wiadomo moze... kiedy :shiny:?

Dzisiaj rozmawiałam z miłą Panią w Raciborzu, która powiedziała mi, że jeszcze przyjmują zgłoszenia, ale zaraz po niedzieli umieszczą na stronie plan sędziowania oraz wykaz ilościowy zgłoszonych psów w poszczególnych rasach.

Posted

bongobongo napisał(a):
UTAAP napisał(a):
Rambuś napisał(a):
Niestety niebedzie katalogu przedwystawowego,bedzie tylko plan sedziowania

A wiadomo moze... kiedy :shiny:?

Dzisiaj rozmawiałam z miłą Panią w Raciborzu, która powiedziała mi, że jeszcze przyjmują zgłoszenia, ale zaraz po niedzieli umieszczą na stronie plan sędziowania oraz wykaz ilościowy zgłoszonych psów w poszczególnych rasach.

Tak, tak, tez dzisiaj dzwonilam w sprawie zgloszenia. Ma byc jeszcze spis wystawcow, wiec w razie czego bedzie mozna potwierdzic, czy sie jest na liscie :P . No i wyglada na to, ze... nasze zgloszenie doszlo :angel:

Posted

scottieserwis, a znasz moze jakies tanie hotele w Raciborzu, bo wyglada na to, ze bede musiala zostac do poniedzialku(jak zwykle pochrzaniony dojazd pociagiem), a dluzej w tym hotelu co bede z sb na ndz to juz chyba z torbami pojde :(