Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cocobull napisał(a):
Witam wszystkich. Jestem szczęsliwą posiadaczką półfrancuski Coco. Coco na 12 m-cy i nie ma rodowodu :( . Jeśli mnie przyjmiecie do waszego grona to chętnie pogadam.
Oczywiście Cocobul, j też dawno temu miałam pólfrancuskę. Nazywaliśmy ją ogoniasta i było to przeurocze psiątko. Charakter miała buldożka. Witam w naszym gronie

Posted

JustynaJK napisał(a):
myślę,że tutaj nieobowiązkowe jest posiadanie bf,jestem tego żywym przykładem,bo mam onka. :D
Oczywiście wszyscy goście i miłośnicy bf, są tu mile widziani. Zapraszamy serdecznie

Posted

cocobull napisał(a):
Witam wszystkich. Jestem szczęsliwą posiadaczką półfrancuski Coco. Coco na 12 m-cy i nie ma rodowodu :( . Jeśli mnie przyjmiecie do waszego grona to chętnie pogadam.

Witaj.
Coco - rozumiem mała czarna :wink: Najważniejsze, że jesteś SZCZĘŚLIWĄ posiadaczką Coco - Witaj w forumowej rodzince Cocobull - czekamy na jakieś zdjęcia :)

Posted

Lokys napisał(a):
cocobull napisał(a):

Witaj.
Coco - rozumiem mała czarna :wink: Najważniejsze, że jesteś SZCZĘŚLIWĄ posiadaczką Coco - Witaj w forumowej rodzince Cocobull - czekamy na jakieś zdjęcia :)
O właśnie cocobull Lokis ma rację. Koniecznie wklej jakieś zdjęcia swojej pociechy

Posted

cocobull napisał(a):
c:\\SBS\Users\mrk\Moje dokumenty\Coco\Coco\coco 3
Nie wyszło. W pomocy technicznej Anutka wytłumaczyła, jak wkleja się zdjęcia na dogomanię, chyba będziesz musiała najpierw tam postudjować

Posted

No właśnie nie wyszło. Po prostu przerasta to moje umiejętności.
Coco jest klapouszkiem. Poza ty to jednak francuska. Uwielbia spać w łóżeczku pod kołderką,bawić się do upadłego, jeść smakołyki. Nie szczeka prawie wcale,kocha cały świat i z tej miłości portafi zalizać.

Posted

cocobull napisał(a):
No właśnie nie wyszło. Po prostu przerasta to moje umiejętności.
Coco jest klapouszkiem. Poza ty to jednak francuska. Uwielbia spać w łóżeczku pod kołderką,bawić się do upadłego, jeść smakołyki. Nie szczeka prawie wcale,kocha cały świat i z tej miłości portafi zalizać.
To jaknajbardziej typowy buldożek. Ja też nie umiem wklejać zdjęć. Prześlij zdjęcie na maila do Anutki, a onaa napewno chętnie Ci je umieści

Posted

cocobull napisał(a):
Tak tez zrobię. Przeslę do anutki z prośbą o pomoc. Zrobię to w poniedziałek.
Cieszę sie, że was znalazłam. :lol:
My również bardzo się cieszymy, jak widzisz, że do nas dołączyłas

Posted

misiaczek napisał(a):
_beatka_ napisał(a):
cocobull witamy w gronie buldozerców :D 8)

upsss...ja się wyłamuję z grona buldożerców.Ja nie jestem buldożerca :shake:
Coś się Beatce chyba upsssssssssssssnęło. Buldożerca to może być pitbull, ale nigdy buldożek

Posted

misiaczek napisał(a):
Moim zdaniem buldożerca to taki,co zjada buldożki :( :( :( .
Ja tego nie robię i nie jestem buldożercą :oops: :oops: :oops:
No właśnie buldożerca, to prawie kanibal, bo zjada takie uczłowieczone pieski

Posted

_beatka_ napisał(a):
no to niech tak zostanie :D przecież ja tez nie chciałam zjadać bulzożków na obiad i nie o to mi chodziło 8)
No przcież wiadomo Beatko, a to wszystko jest pół żartem pól serio, więc się nie gniewaj i uśmiechnij się

Posted

alez Draczyn ja się nie gniewam!!broń boże!co wiecej jak czytałam te posty to sie tak smiałam, że się oburzyłyscie że chce zostawić wszystkie buldozki na pożarcie, że aż się siostra zapytała co mnie tak rozśmieszyło :D