nefesza Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 A to to na pewno (znaczy szybko doplace po zgloszeniu) :) To do zobaczenia w Katowicach:) Quote
Nanami Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Hey Dogomaniacy! Bardzo bym chciała pojechac na tą wystawe, poniewaz jest stosunkowo blisko mnie... Poza tym wstyd sie przyznac, ale nigdy nie bylam jeszcze na zadnej wystawie! :( Bardzo bym chciała, ale po prostu nie mam nigdy transportu, rodzina mnie samą nie pusci, a ojciec na pewno nie pojedzie by sobie psy poogladac... Moze jakas osóbka z Krakowa, która bedzie przejezdzac przez Olkusz przygarnie do swojego autka jedna biedna duszyczke? ;) Nie znam sie na handlingu, ale jestem pełna dobrych checi w pomocy, bezproblemowa, nie bede sprawiac problemów, moge pomóc w miare moich mozliwosci przy psiakach... :P Quote
Polna Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 ja tez szukam transportu :puppydog: z Łodzi, mam beagle'a więc wystawiam w piatek. Od tego zalezy czy zglosze psiaka, a bardzo mi zalezy :x-mas: oczywiście zwracam połowe kosztów transportu :) Quote
Basia&Safi Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 a ja mam pytanie :) mam buldozka francuskiego ( bez rodowodu) czy moge z nim przyjechac na wystawa chodzby tlko poogladac i czy bede musiala cos placic ? do katowic mam pol godzinki i chcialam zobaczyc jak to wszystko wyglada :) Quote
Godelaine Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Basiulka... Obawiam się, że możesz mieć problem z wprowadzeniem psa na teren Spodka. W końcu limit zgłoszeń w tym roku wprowadzono nie bez przyczyny - tam po prosu jest CIASNO. Na Twoim miejscu nie ciągnęłabym psiaka ze sobą. Jemu się nic nie stanie, jak zostanie w domu, a i Ty będziesz mogła spokojnie przyjrzeć się wystawianym ślicznym potworom :) Quote
maga18 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 a czy ma ktos katalog z zeszlego roku... ile bylo psow zgloszonych? Quote
maga18 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 dzieki :D to niewiele ponad 'norme' ;) moze sie zalapie :lol: :jumpie: Quote
jo-jo Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 My zgłoszenie po świętach wysyłamy ;-)) Quote
Polna Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 ja tez, i potem transportu szukam :puppydog: Quote
mrowka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 jo-jo napisał(a):My zgłoszenie po świętach wysyłamy ;-)) :angel: wysylaj wysylaj!! :jumpie: Quote
Polna Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 moze ktoś jedzie przez Łódź do Katowic w piątek :puppydog: 1 lub 2 osoby i beagle... Coś czuje, ze się nie zjawie :sadCyber: Quote
jo-jo Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 mrówka a co masz interes do mnie ? ;-)) że tak mam wysyłać ;-) Quote
eveandAxel Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 no ,Jo-Jo to się wreszcie spotkamy! Jak nas zarejestrują jeszcze po świętach bo też to zostawiłam na ostatni moment. widzę że teraz atakujesz tutaj . widziałam wczoraj zdjęcia, super! Quote
jo-jo Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 dziękujemy i do zobaczenia w Katowicach :D Quote
mrowka Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 jo-jo napisał(a):mrówka a co masz interes do mnie ? ;-)) że tak mam wysyłać ;-) :oops: Chce Jojka zobaczyc i go wysciskac :oops: :jumpie: Quote
maga18 Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 a jak sie zglasza przez internet to trzeba potwierdzac telefonicznie? Quote
jo-jo Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 maga ja jak zgłaszam nawet faxem to potwierdzam wszystko telefonicznie...nigdy nic nie wiadomo... Quote
Elitesse Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 jo-jo napisał(a):maga ja jak zgłaszam nawet faxem to potwierdzam wszystko telefonicznie...nigdy nic nie wiadomo...niom bo potrafia puste faxy przyjsc a poczta internetowa czesto zyje wlasnym zyciem :D Quote
maga18 Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 to w takim razie wysle poczta :lol: za duzo zamieszania tym netem, bo przeciez jeszcze ksero rodowodu, dowod wplaty... :roll: Quote
jo-jo Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 maga zwykłą pocztą też nie polecam ;-)) wysyłaałam listem poelconym i priorytetem w st. dzień zgłoszeń do Poznania dzwoniłam dzwoniłam okazało się że nie doszło więc faxem wysyłałam i potwierdzałam telefonicznie kilka razy a kobitki tam w związku już mnie bardzo dobrze przez to wszystko znają :D:D:D:D Quote
jo-jo Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 ja też wysłałam i pomimo męczenia im głowy nie doszło więc faxem musiałam jeszcze raz wysyłac ;-))więc wszystko mogą zgubić...tak to już jest ;-)) Quote
maga18 Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 jak wysylam poczta to szczerze mowiac nie sprawdzam czy doszlo czy nie... :roll: - nigdy nie zdarzylo mi sie, by nie doszlo... :lol: ale patrzac na to co sie dzieje to chyba zaczne sprawdzac... :lol: :jumpie: Quote
Recommended Posts