Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

FILOFANY napisał(a):
No to my sie jeszcze pochwalimy:eviltong:
Bombi- zw ml, BOB
Gizmo- CWC, CACIB, BOB ->Int Ch
Pinek- CWC, resCACIB->Ch PL

Gratuluje wszystkim sukcesow tych duzych i mniejszych oraz zycze powodzenia na kolejnych showach:p

Lepiej późno, niż wcale....:evil_lol:

GRATULUJEMY!:multi: To wspaniałe wyniki!

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo to jest tylko download! A filmiki trzeba sciagnac na kompa :diabloti: I dopiero mozna obejrzeć.

Aby ściagnac, klikamy na link, na stronie zjezdzamy na dół pod tabelke i wybieramy przycisk FREE. W połowie strony pojawia się odliczanie:

Download-Ticket reserved. Please wait 30 seconds.

Gdy minie te 30 sekund, pojawia się w tym samym miejscu:

No premium-user. Please enter ... <- i w tym miejscu kod składajacy sie z trzech liter - trzeba go przepisac do okienka po prawej (poprawnie koniecznie) i kliknac na "Download from ... " i automatycznie powinno sie rozpocząc ściąganie.

Asher, juz wiem co nie tak, zapomniałam po poprawieniu klas wgrac na nowo na serwer index poprawny :lol: Juz jest OK.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

A ja chciałam o cos zapytać i napewno nie z zawiści ( nie moja grupa) ani nie z zazdrości (no może troszeczkę :)) )

ale czy Pani Supranowicz ma naprawde najlepsze psy w Polsce bo w Katowicach:

JUNIOR BEST IN SHOW, sędzia Zvi Kupferberg:

1 - sznaucer miniaturowy czarno-srebrny - Sasquehanna DEKIEL, wł. Agnieszka Szpotowicz, PL
2 - amerykańska akita - Redwich THE BEAT GOES ON, wł. Małgorzata Supronowicz, PL
3 - mops - Sasquehanna CHOCO, wł. Małgorzata Supronowicz, PL

a teraz jeszcze przeglądałam katalog z Leszna i na prawie każdym BIS-ie (80%) też jest pani Supranowicz

cxzy to jest przypadek ??

Posted

Musiałek napisał(a):
A ja chciałam o cos zapytać i napewno nie z zawiści ( nie moja grupa) ani nie z zazdrości (no może troszeczkę :)) )

A mnie się wydaje, że to jednak nie jest wyłącznie pytanie o informację, tylko prowokujące do kolejnej sesji narzekania na układy. :-( I od razu powiem, że z tego powodu mi się niepodoba. Więc ja je potraktuję tylko jako pytanie o informację i napiszę tak:

Czy ma najlepsze psy w Polsce czy nie zależy między innymi od rasy. Np. mojej rasy obecnie nie ma w ogóle, więc w mojej rasie nie ma najlepszych psów w Polsce. Natomiast gdy miała psa mojej rasy, wiele lat temu, to był to najlepszy pies w Polsce i dzisiaj znajduje się on w rodowodach niemal wszystkich polskich hodowli.

Posted

[quote name='Flaire']A mnie się wydaje, że to jednak nie jest wyłącznie pytanie o informację, tylko prowokujące do kolejnej sesji narzekania na układy. :-( I od razu powiem, że z tego powodu mi się niepodoba. Więc ja je potraktuję tylko jako pytanie o informację i napiszę tak:

Ja napisałam - TO NIE MOJA GRUPA wiec mnie to nie boli :lol: poprostu zauważyłam że albo jest ta pani bardzo lubiana albo musi miec bardzo duzo psów i wszystkie z najwyższej półki - tyle lat na topie to jest coś!!
i napisałam że też bym kiedyś chcisała byż na topie :lol: (troszeczkę z zazdrości :evil_lol: )