Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cockerek napisał(a):
hm, charty i maltany, niezłe zestawienie ;)

ja mam lepsze... ;) charty i nagie grzywacze :laugh2_2:
ojjjjjj cos czuje ze powderki bedą miały swój dzień :D

Posted

:o :o :o
Wy chyba zartujecie???? Na marcowa wystawe zgloszenia w grudniu???? :o :o :o
Ja rozumiem, ze to CACIBowa, ale w takim razie na swiatowke kiedy sie zglaszac? W styczniu???? :niedowia:

Posted

[quote name='nefesza']:o :o :o
Ja rozumiem, ze to CACIBowa, ale w takim razie na swiatowke kiedy sie zglaszac? W styczniu???? :niedowia:

zgloszenia sa do ktoregos stycznia... chyba, ale to chyba do 23

Posted

[quote name='maga18'][quote name='nefesza']:o :o :o

do 20.01.06

Posted

[quote name='donya'][quote name='maga18'][quote name='nefesza']:o :o :o

do 20.01.06

To jeszcze ponad miesiac....

Posted

Zgłaszając elektornicznie i majac do dyspozycji tylko klawiature raczej nie da się złożyć recznego podpisu :) jedynie gdy zgłaszasz formą tradycyjną

Posted

W tytule dowodu wpłaty musisz napisać np."opłacenie zgłoszenia na wystawę..."rasa, przydomek i imię psa. Zazwyczaj to wystarcza, mozesz dosłać faxem, chociaz niekoniecznie.

Posted

Ja zawsze do tej pory wysyłałam zgłoszenie elektroniczne, opłaty też dokonywałam przez internet i nie było z tym żadnego problemu. Wydruk z komputera jest potwierdzeniem wpłaty i takowy wystarczył np. w Kielcach, gdzie przez spóźnienie musiałam zgłosic sie osobiście. Kopię rodowodu też zrobiłam aparatem cyfrowym i takową wysyłam mailem- nie ma żadnego problemu, a na pocztę nie musze chodzić, no i nie ma dodatkowych kosztów. Zgłaszaliśmy się w Świerklańcu (Chorzów), Chorzowie, Zabrzu i Kielcach. Chyba rzeczywiście powinnam już zgłosić się na te Katowice, w końcu to tak blisko, tylko, że moja grupa będzie w piątek, a ja jeszcze nie wiem czy będę dyspozycyjna- 95 zł piechotą nie chodzi...

Posted

A czy mozna zglaszac wczesniej z formularza przez net, i potem dosylac potwierdzenie wplaty? Jaki przedzial czasu jest tolerowany? (Ja dopiero zaczynam wystawiac, stad te pytania.)

Posted

Może być nawet dzien przed wystawą i zapłacisz mniej, jednak trzeba uważać ponieważ na niektórych wystawach pisze jasno, że tańsze opłaty obowiązują tylko do terminu nadsyłania zgłoszeń.

Posted

nefesza napisał(a):
A czy mozna zglaszac wczesniej z formularza przez net, i potem dosylac potwierdzenie wplaty? Jaki przedzial czasu jest tolerowany? (Ja dopiero zaczynam wystawiac, stad te pytania.)

Zawsze należy pamiętać, aby zgłoszenie wysłać w terminie!!! To jest najbardziej istotne, gdyż od daty stempla pocztowego zależy wysokość opłaty (zazwyczaj!). Co do płatności, to możesz zrobić to kilka dni później; ale też trzeba zwricić uwagę, aby pieniądze dotarły do oddziału na 2-3 dni przed wystawą.
Pzdr.

Posted

cytat ze strony o/Katowice

Opłaty/Entry fees
za pierwszego psa (z katalogiem)
95 zł
za każdego następnego
80 zł
do klasy szczeniąt (z katalogiem)
40 zł
Interchampiony* (z katalogiem)
30 zł