warg2003warg Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Grudziąc i Inowrocław w jeden weekend.Któraś jest w sobotę, a druga w niedzielę.Później już tylko wracać do domku.Będzie to najszybszy Mł.ch. wśród szeltików. Quote
Dorota_Fiszer Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='go|denk@!']Fotki z dziś Goldenek To wegierski Dewmist Silk Screen z klasy posredniej.Zajal 2 lokate za swoim bratem w polskich rekach - Dewmist Silk Symphony. Quote
Dorota_Fiszer Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Gazuś napisał(a):A zna ktoś goldeniarskie wyniki? :lol: I gratuluje wygranych! :lol: BOB Puppy Gold Partner Bombon Klasa Mlodziezy I - Dreyko Green Street ZW.ML,BOB JUNIOR II - Moondust Osti O'shea III - Kong Matthew Una Lagrima Biale Zloto IV - Mizar Mac Milo Milo Smile Klasa posrednia I - Dewmist Silk Symphony (CWC,Res.CACIB) II - Dewmist Silk Screen III - Next Robin z Lesnych Ostepow IV - King of Crazy Commedy Biale Zloto Klasa otwarta I - Va Banque kwintesencja (CWC) II - Moondust Legendary Snowslake III - Igo z Zaglebia IV - Ebro Marakita Klasa uzytkowa I - Carlos z Zaglebia CWC II - Astral Passion Gold Forever III - Arnold Golden Eye IV - Immigrant Song Rejentowka Klasa Championow I - Galans Karnewal (CACIB,BOB) II - Bold Sunny z Lesnych Ostepow III - Funt Gordius IV - Aristo Zlota Oaza Kobitki Suczki: I Poezja Golden Gaj II ? III ? Klasa Mlodziezy I - Desna Green Street ZW.ML II - Goldenamico Dora III - DEFA Markowski IV - Kylie Marakita Klasa Posrednia I - Cheek To Cheek Vodka Sunrise (CWC, CACIB res) II - Arctic Sky Brdske Zlato III - PERSIA z Zaglebia IV - Bessy Zloto Marty Klasa Otwarta I - Velvet Blue Kwintesencja (CWC) II - Urania Ze Szczesliwej Trzynastki III - Kathleen Josephine Staszel IV - Granada Prima Klasa Uzytkowa I - Summerttime of the Hallacious Acres CWC II - Aireen Brdske Zlato Klasa Championnow I - Galans Kurazsi (CWC,CACIB) II - Amber from Danako III - Baccara Zlote Marzenie Quote
Agasia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Asta napisał(a):Ciekawe kto dostanie bis ;) I czekam na wyniki z jh (mam nadzieje ze Ala I zgarnela :) ) Niestety ja nie zostalam na finaly, ale za to JH wyniki znam i obfocilam (niedlugo wstawie) mlodsza : 1.Ola 2. Ala z Bibi 3. Dziewczynka z whippetem 4. Chlopczyk z clumberem ( :loveu: ) Starsza 1. Przemek Walczak z beaglem 2. Kasia Taraszkiewicz z aussie 3. Asia Szczepanska z whippetem 4. Przemek Walerianczyk z grzywaczem Ja moge za to pochwalic sie, ze wystawiany przezemnie wilczarz (Cu Cruithin BREEZE WARRIOR) 1, CWC, ktorym zakonczyl championat polski oraz res. CACIB (CACIB sprzatnela carragan :diabloti: ) Quote
kinga.l Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Gratulacje dla wszystkich psiakow i ich wlascicieli .. ;) :multi: :multi: Quote
Agasia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 No to pare fotek.. Grzywacze Inne... i jh... Wiem ze jakosc tragiczna... zaraz wstawie grupe starsza z JH, bo mam ich duzo :) Quote
jo-jo Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Shanny.. napisał(a):Jo-jo dzieki za dozie:p teraz mam dokładne wyniki: c/a PSY Klasa Młodziezy 779 ALKAZAR Platinum - nb 780 ARAGON z Rosiczkowych Bagien - bdb 781 ARAGORN Platinum - nb 782 FLINN Furiant Morava - nb 783 OZZY Matrix - bdb 784 RANGUN MERLIN Oregon - dosk, I Zw Mł 785 SALWADOR Komandofoka - db 786 SAYMON Komandofoka - db Klasa Pośrednia 787 COOL JAZZ Modry Efekt - CACIB, NPwR, CWC, dosk I 788 Mł.Zw.Pl.'05 JUMPIN'JACK FLASH Saxifraga - res. CACIB, dosk II Klasa Otwarta 789 Mł.Ch.PL. Mł..Zw.KL.LT.'05 CAIRO Modry Efekt - nb 790 CYPRYS Marchołt - db 791 CZARDASZ Marchołt - bdb 792 ELMO Arlekinowe Imperium - nb 793 HIRO HITO De Miranko - bdb SUKI Klasa Młodziezy 794 Być Może A LA ITALIANA - dosk IV 795 COSTA DEL SOL Król Arlekin -dosk III 796 KALAHARI OLIVIA Saxifraga - nb 797 NIEGRZECZNA ZUZANNA Magiczne Koło - dosk. I Zw. Mł. 798 NIOBE Magiczne Koło - dosk. II 799 SEWA Komandofoka - bdb 800 TOSCA Oregon - db 801 VIVIANNA Moloseum - bdb 802 WENDY Moloseum - dosk V Klasa Pośrednia 803 ALIANA ALISON Salvare - dosk. I CWC 804 ARETHA Hyneckuv Ohen nb 805 Mł.Ch.PL.Mł.Zw.KL.LT. CZARINA Modry Efekt - bdb IV 806 IMAGINATION Polaris - bdb II 807 Mł.Ch.PL. OKEY OLGA Oregon - bdb III Klasa Otwarta 808 DIKE Gratia Superis - dosk I CWC, NSwR, CACiB, BOB Klasa Championów 809 Ch.PL. MARIHUANA Magiczne Koło - dosk. II 810 Ch.PL. ROSEMARY Moloseum - dosk. I CWC, res. CACIB ;-)) Quote
bognik Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Agasia - SUPER fotki, jak miło pooglądać :) Może mi ktoś podać chociaż stawkę lhasa apso? Z góry dzięki :) Quote
jo-jo Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='bognik']Agasia - SUPER fotki, jak miło pooglądać :) Może mi ktoś podać chociaż stawkę lhasa apso? Z góry dzięki :) hmmm nie widze takowych w katalogu 8) Quote
Asta Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Dzięki wielkie Agasiu za fotki :) Tylko ostatnie 4 mi sie nie otwieraja :/ Quote
Agasia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 odśwież ;) I nikt dalej nie ma info jak tam BIS ? Quote
ursus Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 A może ktoś zrobił zdjęcia jamnikom?? np na BIS Szczeniąt............... Quote
jo-jo Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 żartuje :lol: a więc PSY Klasa Pośrednia 3223. RINGO STAR Dar Tibetu Klasa Otwarta 3224. JIGME DORJI DREAM CATCHER of Little Oaks Klasa Championów 3225. Chic Choix CANDY CANE 3226. MERLIN Dar Tibetu 3227. SEMPLICEMENTE dell'Alberico SUKI Klasa Szczeniąt 3228. BRIDGET JONES Z CZAŃCA Rawipon 3229. DIORA Śnieżny Lew Klasa Młodzieży 3230. LIKO Azurowa Amhara Klasa Pośrednia 3231. QUAIL Dar Tibetu Klasa Otwarta 3232. ARLETA Moravia Danzan 3233. ONLY FOR YOU Dar Tibetu Klasa Championów 3234. HJAM MA BYI WA LITTLE WHITE LILY of Little Oaks Quote
Asta Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 W Szczecinie 2 dni pod rząd będzie sedziowac p.Opara i bardzo ciesze się z tego faktu, bo fajnie sedziuje :) No to gratulacje dla oli ktora byla 3 razy pod rzad 1 na jh ;) Patrzyłam na zdjęcia, i myslałam, że Ala powinna być 1, ale dlaczego nie byla nie wiem... Quote
Agasia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Asta, nie zgodzilabym sie... ;) A tu my zaslonienci i niewyrazni ale coo tam :cool1: Quote
gośku. Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Wszystkim serdecznie gratuluję wyników :) a moglby ktos mi podac stawkę weimarów? Quote
jo-jo Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 .:::Gosia:::. napisał(a):Wszystkim serdecznie gratuluję wyników :) a moglby ktos mi podac stawkę weimarów? jest na stronie!!!! 8) Quote
Recommended Posts