Godelaine Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 warg2003warg napisał(a):Godelaine szczególnie zwracał uwagę na budowę i ruch , jeszcze raz ruch.Kątowanie przednich i tylnich kończyn, linie grzbietu- dużo o tym mówił, zgryz,klatka piersiowa, budowa kośća. W sumie Desti akurat ruch ma ładny. Pod warunkiem, że nie wywija numerów pod tytułem "koniec biegania, dawaj nagrodę" :angryy: Niby trochę ćwiczyłyśmy, ale plac co innego, ring co innego :roll: Ale że belgi startują dośc późno, mam nadzieję, że do tego czasu lekko oklapnie (na tyle, żeby skakać nie miała ochoty). Jesli jeszcze ją dodatkowo wcześnie wybiegam... Zobaczymy. Jeśli nie wywinie żadnego numeru, to nie powinno być źle :) A, jeszcze jedno... Jak z samym obmacywaniem? Sprawdzał dużo? Czy raczej wyciągał z ruchu? Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Godelaine napisał(a): A, jeszcze jedno... Jak z samym obmacywaniem? Sprawdzał dużo? Czy raczej wyciągał z ruchu? różnie...zauważyłam że ząbki oglądał dokładnie...co do jąder...nie wiadomo nigdy czy weźmie czy nie :roll: Quote
Godelaine Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Dzięki. U nas co prawda problemu z jąderkami nie ma (bo to sucz) :diabloti: ale za to jest dość gęsta sierść i wielu nie siedzących w rasie sędziów woli obmacać, niż wyczaić co i jak z ruchu psa. Zobaczymy. W każdym bądź razie już teraz coś czuję, że na naszym rongu będzie wesoło :) Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Godelaine napisał(a):Dzięki. U nas co prawda problemu z jąderkami nie ma (bo to sucz) :diabloti: ale za to jest dość gęsta sierść i wielu nie siedzących w rasie sędziów woli obmacać, niż wyczaić co i jak z ruchu psa. Zobaczymy. W każdym bądź razie już teraz coś czuję, że na naszym rongu będzie wesoło :) no u nas było bardzo wesoło :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlaNowak Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 JOJO- poznalam po psie:) pamietam jesczez , ze przewodniczka miala wlosy mneij wiecej do ramion, jakies takie farbniete chyba wpadajace w bordowo-brazowe czy cos takiego:P Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 alanowak napisał(a):JOJO- poznalam po psie:) pamietam jesczez , ze przewodniczka mial wlosy mneij wiecej do ramion, jakies takie farbniete chyba wpadajace w bordowo-brazowe czy cos takiego:P hehe jak w czanrym płaszczu tyo ja 8) Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 alanowak napisał(a):no to ty;) hehe to widziałaś w takim razie ;-)) to już postęp następnym razem podejdź i sie pokaż :razz: Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='JustynaJK'] a jakiegoś dożkja nie załapałaś??? ;-)) Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 alanowak napisał(a):JOJO- a kiedy ten nastepny raz??;> ten następny to moja drgoa np. Legionowo (sobota) bądź Łódź (niedziela) 8) Quote
Guest Reyes Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='alanowak']Danka z Herą na JH:) Aluś :) Dzięki za fotke. Mój "excentryczny" aparat więkrzość zdjęć rozmazał. Pozdr. Quote
Recommended Posts