Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

warg2003warg napisał(a):
Godelaine szczególnie zwracał uwagę na budowę i ruch , jeszcze raz ruch.Kątowanie przednich i tylnich kończyn, linie grzbietu- dużo o tym mówił, zgryz,klatka piersiowa, budowa kośća.

W sumie Desti akurat ruch ma ładny. Pod warunkiem, że nie wywija numerów pod tytułem "koniec biegania, dawaj nagrodę" :angryy: Niby trochę ćwiczyłyśmy, ale plac co innego, ring co innego :roll: Ale że belgi startują dośc późno, mam nadzieję, że do tego czasu lekko oklapnie (na tyle, żeby skakać nie miała ochoty). Jesli jeszcze ją dodatkowo wcześnie wybiegam...

Zobaczymy. Jeśli nie wywinie żadnego numeru, to nie powinno być źle :)

A, jeszcze jedno... Jak z samym obmacywaniem? Sprawdzał dużo? Czy raczej wyciągał z ruchu?

Posted

Godelaine napisał(a):

A, jeszcze jedno... Jak z samym obmacywaniem? Sprawdzał dużo? Czy raczej wyciągał z ruchu?

różnie...zauważyłam że ząbki oglądał dokładnie...co do jąder...nie wiadomo nigdy czy weźmie czy nie :roll:

Posted

Dzięki. U nas co prawda problemu z jąderkami nie ma (bo to sucz) :diabloti: ale za to jest dość gęsta sierść i wielu nie siedzących w rasie sędziów woli obmacać, niż wyczaić co i jak z ruchu psa.
Zobaczymy. W każdym bądź razie już teraz coś czuję, że na naszym rongu będzie wesoło :)

Posted

Godelaine napisał(a):
Dzięki. U nas co prawda problemu z jąderkami nie ma (bo to sucz) :diabloti: ale za to jest dość gęsta sierść i wielu nie siedzących w rasie sędziów woli obmacać, niż wyczaić co i jak z ruchu psa.
Zobaczymy. W każdym bądź razie już teraz coś czuję, że na naszym rongu będzie wesoło :)

no u nas było bardzo wesoło :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

JOJO- poznalam po psie:) pamietam jesczez , ze przewodniczka miala wlosy mneij wiecej do ramion, jakies takie farbniete chyba wpadajace w bordowo-brazowe czy cos takiego:P

Posted

alanowak napisał(a):
JOJO- poznalam po psie:) pamietam jesczez , ze przewodniczka mial wlosy mneij wiecej do ramion, jakies takie farbniete chyba wpadajace w bordowo-brazowe czy cos takiego:P

hehe jak w czanrym płaszczu tyo ja 8)

Guest Reyes
Posted

[quote name='alanowak']Danka z Herą na JH:)

Aluś :) Dzięki za fotke. Mój "excentryczny" aparat więkrzość zdjęć rozmazał.
Pozdr.