Gana Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Nugaśku kochany.. czerwony dywan jest ble.. ... ring jest ble.. dobra nie będę narzekać, ale ciesze sie że mnie tam nie było :P wrrr następna wystawa dopiero w Lesznie! dostane na łeb! Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Gana']Nugaśku kochany.. czerwony dywan jest ble.. ... ring jest ble.. dobra nie będę narzekać, ale ciesze sie że mnie tam nie było :P wrrr następna wystawa dopiero w Lesznie! dostane na łeb! hehe u nas następna już za dwa tygodnie w Legionowie :loveu: ale potem przerwa aż do 6 maja :angryy: dopiero wtedy Łódź... Quote
AlaNowak Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Nasza kochana Gosia (nei pamietam jaki nick:P) na Junior Handling:) Quote
Agasia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Myslalam ze Gosia juz nie startuje.. ;) Z jakim aussie byla Kasia ? Quote
Gana Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Darek ale ja dostalam jakieś fotki :P w jednym mailu :P dobra nieistotne i tak chyba za specjalnie nie ma na co patrzeć :D Quote
AlaNowak Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 To rowniez dogomaniak, czyli PEARL (KAsia Skrzypczyk) na Młodym Prezenterze:) Quote
Gana Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 o łodzi też myslalam ale mialam do wyboru łodz lub leszno a do leszna blizej jakoś takoś.. w zeszlym roku bylam, ale nie wystawialam wiec stwierdzilam ze wole do leszna.. a tak czy siak obie wystawy szczęśliwe bo w łodzi w zeszlym roku skończylam z Gana Mł.championat a w lesznie w 2004 mialam III BiS Puppy :P Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 ja na mlodego nie otarłam bo akurat wtedy kiedy my byliśmy na ringu był Mł.Pr :( Quote
AlaNowak Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 A teraz Przemek Walczak- zwyciezca grpy starszej;) Quote
Agasia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 jo-jo napisał(a):ja na mlodego nie otarłam bo akurat wtedy kiedy my byliśmy na ringu był Mł.Pr :( Norma - ja tak mam zawsze ;) Quote
AlaNowak Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 ja dzisiaj zaraz po JH pojechalam:( I chyba JOJO widzialam jak do spodk awchodzila:P nei wiem:P Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 alanowak napisał(a):ja dzisiaj zaraz po JH pojechalam:( I chyba JOJO widzialam jak do spodk awchodzila:P nei wiem:P pare razy wchodziłam więc mogłaś mnie widzieć ;-)) to jak są jakieś foteczki dogowe ?:lol: Quote
Nugatowa Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Gana']Nugaśku kochany.. czerwony dywan jest ble.. ... ring jest ble.. dobra nie będę narzekać, ale ciesze sie że mnie tam nie było :P wrrr następna wystawa dopiero w Lesznie! dostane na łeb! Ganuśka kochana masz racje dywan czerwony był tak oczorazaco ze gały wypalał :mad: :-o Chodzi mi o Towarzycho i atmosfere :cool3: Aczkolwiek greta najładniejsza :cool3: Quote
Iwa-R Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 A nie macie może przypadkiem więcej Chowków?:loveu: ślicznie proszę:cool3: :modla: Quote
Jagoodka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Toller-Fox napisał(a):Ma ktoś BOGa VIII?? Ja nie mam zdjecia ale BOG wziął Golden II BOG - labrador III BOG- cocker amerycki Moonlight Show SAUCY SHARK czyli standard Quote
zakla Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Agasia, to chyba jest Chocunia. Wiecej blekitnych nie znam przynajmniej :lol: Tylko mnie zaskoczylo, ze Choc jest w Katowicach, w koncu ona niewystawowa ;) Quote
Pearl Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 ale Choco chyba w flyballu brała udzial z tego co mnie wzrok nieomylił:cool3: pozdrawiam Flashka-g Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='jo-jo']Rany nikt nie ma doziowcyh fotków ? :( Mam jeszcze jedną Quote
Recommended Posts