Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nugaśku kochany.. czerwony dywan jest ble.. ... ring jest ble.. dobra nie będę narzekać, ale ciesze sie że mnie tam nie było :P
wrrr następna wystawa dopiero w Lesznie! dostane na łeb!

Posted

[quote name='Gana']Nugaśku kochany.. czerwony dywan jest ble.. ... ring jest ble.. dobra nie będę narzekać, ale ciesze sie że mnie tam nie było :P

hehe u nas następna już za dwa tygodnie w Legionowie :loveu: ale potem przerwa aż do 6 maja :angryy: dopiero wtedy Łódź...

Posted

o łodzi też myslalam ale mialam do wyboru łodz lub leszno a do leszna blizej jakoś takoś.. w zeszlym roku bylam, ale nie wystawialam wiec stwierdzilam ze wole do leszna.. a tak czy siak obie wystawy szczęśliwe bo w łodzi w zeszlym roku skończylam z Gana Mł.championat a w lesznie w 2004 mialam III BiS Puppy :P

Posted

alanowak napisał(a):
ja dzisiaj zaraz po JH pojechalam:( I chyba JOJO widzialam jak do spodk awchodzila:P nei wiem:P

pare razy wchodziłam więc mogłaś mnie widzieć ;-))

to jak są jakieś foteczki dogowe ?:lol:

Posted

[quote name='Gana']Nugaśku kochany.. czerwony dywan jest ble.. ... ring jest ble.. dobra nie będę narzekać, ale ciesze sie że mnie tam nie było :P

Ganuśka kochana masz racje dywan czerwony był tak oczorazaco ze gały wypalał :mad: :-o Chodzi mi o Towarzycho i atmosfere :cool3: Aczkolwiek greta najładniejsza :cool3:

Posted

Agasia, to chyba jest Chocunia. Wiecej blekitnych nie znam przynajmniej :lol: Tylko mnie zaskoczylo, ze Choc jest w Katowicach, w koncu ona niewystawowa ;)