Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc Irenko kochana!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Bardzo sie ciesze ,ze sie tu spotykamy!!!!!
Saluczki beda jutro,ma przyjechac Marta !!!!Takie rodzinne spotkanie!!!!!Zdjecia beda na pewno - pozatym bardzo ciekawa jestem prawnuczka Zafira!!!!!Piekne zwierzatko!!!!!Gratuluje!!!!

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zafirek ma mały problem, bo rok temu był skubniety przez saluki w Krakowie na wystawie i na cursingu, efekt był taki że w Warszawie bał się wejść na ring i musieliśmy go wnosić, teraz po raz pierwszy od tamtego czasu się spotka z tym salukiem i zastanawiamy się czy będzie pamiętał, być może poza ringiem zobaczysz też Zarinę, Zafir już ma Mł.Ch.Pl oraz Ch.Pl. pozdroawienia Irena i salunie

Posted

[quote name='Marcino1978']mogę prosić o stawkę wheaten terrierow? :razz:

Marcin, czy u Ciebie na prawde tak krucho z pamiecia(gg-owalam z Toba na ten temat 2 dni temu):crazyeye: :roll: :lol: :lol: :lol: :diabloti: . No, o tym ze zk katowice ma strne w necie to juz Ci dziewczyny przypomnialy, wiec ja nie bede:evil_lol:

Wyniki wstawilam wczoraj na forum teriera pszenicznego http://www.pszenicznyterier.fora.pl/viewtopic.php?t=43 ale zebys sie nie przemeczyl za bardzo:evil_lol: to masz tutaj8-)

PSY

Klasa Pośrednia

1572 ARMANDO MARIO della Quattrocento dosk.I, CWC=Ch.Pl., CACIB, BOS, BOB

SUKI

Klasa Pośrednia

1573 ANTONELLA CIOMO della Quattrocento dosk.II, RES-CACIB

1574 INESS INUSCHKA Kni York dosk.I, CWC, CACIB, BOS

Gratulacje dla zwyciezcy !!

Posted

saluczki napisał(a):
Zafirek ma mały problem, bo rok temu był skubniety przez saluki w Krakowie na wystawie i na cursingu, efekt był taki że w Warszawie bał się wejść na ring i musieliśmy go wnosić, teraz po raz pierwszy od tamtego czasu się spotka z tym salukiem i zastanawiamy się czy będzie pamiętał, być może poza ringiem zobaczysz też Zarinę, Zafir już ma Mł.Ch.Pl oraz Ch.Pl. pozdroawienia Irena i salunie

Mam nadzieje ,ze chlopak juz zapomnial i zaprezentuje sie pieknie!!!!!!!W koncu prababcia bedzie patrzec;)

Posted

[quote name='UTAAP']Marcin, czy u Ciebie na prawde tak krucho z pamiecia(gg-owalam z Toba na ten temat 2 dni temu):crazyeye: :roll: :lol: :lol: :lol: :diabloti: . No, o tym ze zk katowice ma strne w necie to juz Ci dziewczyny przypomnialy, wiec ja nie bede:evil_lol:

Wyniki wstawilam wczoraj na forum teriera pszenicznego http://www.pszenicznyterier.fora.pl/viewtopic.php?t=43 ale zebys sie nie przemeczyl za bardzo:evil_lol: to masz tutaj8-)

PSY

Klasa Pośrednia

1572 ARMANDO MARIO della Quattrocento dosk.I, CWC=Ch.Pl., CACIB, BOS, BOB

SUKI

Klasa Pośrednia

1573 ANTONELLA CIOMO della Quattrocento dosk.II, RES-CACIB

1574 INESS INUSCHKA Kni York dosk.I, CWC, CACIB, BOS

Gratulacje dla zwyciezcy !!

heh zle sie wyrazilem :lol:

jakie psy byly w kataolgu to wiem ale chodzilo mi raczej o takąodpowiedźjak Twoja - z opisami :razz:

wielkie dzięki i gratulacje ;)

Guest bernulka
Posted

A tu jest mój but tam z tyłu:cool3:

paździoszki

Posted

Ja właśnie wróciłam do domku przeszczęśliwa
Moje hiszpany:
Rica Fre-Su - Zwyciezca Młodzieży
Lori Fre-Su - dosk 1, CWC, CACIB, BOB - ukonczyla dorosły championat
Sanson del Dharmapuri - Zwyciezca Młodziezy + Najlepszy Junior
Lope Fre-Su - dosk1, CWC, CACIB - ukończył dorosły championat
Ja jestem zadowolona na maaaxa

Gratulacje dla wszystkich :)

Posted

[quote name='go|denk@!']Fotki z dziś

Jo-Jo czy to nie jest czasem Twój pies??

moje moje szczęście ze mna stało :loveu: jak macie coś naszego to bardzo na e-maila prosimy bo już galerie na stronke robie -;-))

Posted

Asta napisał(a):
Jo-Jo mówiłam, że staniecie na lokacie ;)

sluchaj straszny pogrom w ocenianiu był!!! kilka dobrych kilkanaście bdb!!

na 10 psów w czarnych i arlekinach 3 lokaty przyznane !!

w mł. na 5 psów jedno pierwsze miejsce
w pśrd (naszej) na 2 psie 2 miejsca
w otw na 3 psy zero lokat ogólnie sędzia oceniał róznie i czasami dziwnie ale konsekwentnie ;-)) kilkadziesiąt fotek mam ale to tylko doziów :lol: