Beluta Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Taka refleksja przyszła na mnie ale dużo później, poza tym nie miałam czasu wgłebiać się w plan wystawy bo nie byłam nia zainteresowana. Pozdrawiam :) Quote
Elitesse Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 tez juz o problemach z parkingiem slyszalam : / Quote
Pearl Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='JustynaJK'] Moj handling:cool3: Jak mi dojda fajne zdjecia tez wrzuce jakas fotorelacje. Quote
jo-jo Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 to jak ktoś wie co z ta salką gimnastyczną ? :roll::roll: i co z tymi parkingami? Quote
resuruss Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='JustynaJK'] A tam u góry sidze ja i Gruca!!!!!;) Quote
PANGEA Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Bogarka napisał(a):Kto wygrał grupe szósta? hmmmmmm moze to nieskromnie z mojej strony :oops: :oops: :oops: ale ja :oops: :oops: Quote
JustynaJK Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 do zobaczenia jutro- będzie więcej fotek:lol: Quote
Elitesse Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 PANGEA napisał(a):hmmmmmm moze to nieskromnie z mojej strony :oops: :oops: :oops: ale ja :oops: :oops: gratulacje !! :laola: :laola: Quote
jo-jo Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 PANGEA napisał(a):hmmmmmm moze to nieskromnie z mojej strony :oops: :oops: :oops: ale ja :oops: :oops: Pauliunko GRATULUJE :lol::lol: Pisałaś coś o parkingach na liście o co chodzi? :roll: Quote
eveandAxel Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Jeszcze raz proszę zmotoryzowanych z dzisiaj o pomoc! Jak z tymi parkingami?????????? Pliiiiiiiiiiisssss! Quote
resuruss Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Ja bym bardzo chetnie pomogla ,ale ja przyjechalam taxowka.......:roll: Quote
JustynaJK Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 osobiście udało mi się zaparkować na osiedlowym parkingu,ale je=utro pewnie będzie więcej aut parking jest płatny ok 300m od wystawy Quote
PANGEA Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [ Pisałaś coś o parkingach na liście o co chodzi? :roll:[/quote] Pod spodkiem jest duzy parking. Normalnie nie ma wiekszego problemu z wjazdem. W piatek jest super, A w sobote roznie ( molosow jest duzo ) A w tym roku - klapa. Parking zawalony gigantycznymi kopcami sniegu, chyba do jutra nie stopnieja:(:shake: Wpuszczali tylko sedziow i ludzi z wjazdowkami. "Zwyklych" wystawcow nie :-( Wiec nawet dzis trudno bylo znalesc miejsce A grupa to hmmmm :oops: mily przypadek :oops: Quote
jo-jo Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 PANGEA napisał(a): Pod spodkiem jest duzy parking. Normalnie nie ma wiekszego problemu z wjazdem. W piatek jest super, A w sobote roznie ( molosow jest duzo ) A w tym roku - klapa. Parking zawalony gigantycznymi kopcami sniegu, chyba do jutra nie stopnieja:(:shake: Wpuszczali tylko sedziow i ludzi z wjazdowkami. "Zwyklych" wystawcow nie :-( Wiec nawet dzis trudno bylo znalesc miejsce A grupa to hmmmm :oops: mily przypadek :oops: to gdzie mozna się zaparkować i przenieść ze sprzetem ??? :roll: my będziemy koło 10 bo od 10.30 czarne wchodzą no ale problem z tym parkingiem :-? Quote
Bogarka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 PANGEA napisał(a):hmmmmmm moze to nieskromnie z mojej strony :oops: :oops: :oops: ale ja :oops: :oops: Gratulacje :klacz: A z jakim pieskiem? Quote
Elitesse Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 to ciekawa jestem jak ja sie przedostane na wystawe z tymi wszystkimi klamotami ... ten snieg to moglinby odgarnoc - chyba wiedzieli ze ludzie tam parkuja Quote
Elitesse Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Bogarka napisał(a):Gratulacje :klacz: A z jakim pieskiem? z wlochatym bassetem ;) Quote
jo-jo Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Bogarka napisał(a):Gratulacje :klacz: A z jakim pieskiem? z Petit Basset Griffon Vendeen??? 8) Quote
PANGEA Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 jo-jo napisał(a):z Petit Basset Griffon Vendeen??? 8) No prosze prosze, szpiedzy:evil_lol: No tak z bassecikiem:oops: a moze ktos ma zdjecia??:oops: Quote
PANGEA Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Elitesse napisał(a):to ciekawa jestem jak ja sie przedostane na wystawe z tymi wszystkimi klamotami ... ten snieg to moglinby odgarnoc - chyba wiedzieli ze ludzie tam parkuja No wlasnie go odgarneli. I w postaci kilku metrowych hald ( jak to sie pisze??) zalega na parkingu:mad: My wkoncu zrezygnowalismy ze stolika i zabralismy tylko klatke z psem i dzidziusia w wozku:lol: Quote
Recommended Posts