Guest Reyes Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='resuruss'] I znowu Lacrima... Quote
Beluta Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Bardzo mnie interesuje czarny średniak na Twojej fotce. Czy moze wiesz co to za psiak? Ja ze swoją panną nie pojechałam do Katowic (cieczka), ale bardzo mnie interesuje jeden psiak "Guiness Black Grand Calvera", może to on? Będę wdzieczna za informację. Zdjątka baaaaaaaardzo fajne Quote
Guest Reyes Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='resuruss'] Ładny Lakrimuś i jeszcze ładniejsza jego mordka :D. Robisz super zdjęcia, wiesz? :calus: Quote
resuruss Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Na mojej focie jest Kerry Blue Terier Bhelliom BANDERAS ONTARIO. Quote
resuruss Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Reyes']Ładny Lakrimuś i jeszcze ładniejsza jego mordka :D. Robisz super zdjęcia, wiesz? :calus: Dzieki.....na hali ciezko o dobre swiatlo...... Quote
resuruss Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Wiecej dalmatynczykow chyba nie mam......ale dla odmiany moge wkleic Taiskiego ridgebacka Quote
resuruss Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Mam ,ale tylko trzy....jakos nie bardzo odpowiadaly mi komentarze wlascicieli psow ,kiedy chcialam im popstrykac foteczki....... Quote
resuruss Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Beagla mam....az wstyd,bo tylko polpsa.....:oops: Quote
Beluta Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Dzięki za info o średniaku. Ale wpadka !!!!! Dopiero jak prawie weszłam w ekran mego wiekowego laptopa (dziecię okupuje PC) zobaczyłam zasadniczą różnicę rodzaju sierści. Jeszcze raz dziękuję. Quote
Asta Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Ja także dziękuje chociaz za te jedno zdjecie, akurat znam tamte psy Quote
eveandAxel Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Zdjęcia rzeczywiście super!!! A teraz pochwalcie się ponoć dzisiaj były jakieś awantury o parkingi, pozamykane czy cóś? :shake: Dawajcie info żeby jutro nie jechać w ciemno i nie krążyć przez całe Katowice!:razz: Quote
jo-jo Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 mam pytanie do włascicieli Astków...jak tam na sali gimanstycznej było ?? :roll::roll: Quote
Elitesse Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Beluta']Dzięki za info o średniaku. Ale wpadka !!!!! Dopiero jak prawie weszłam w ekran mego wiekowego laptopa (dziecię okupuje PC) zobaczyłam zasadniczą różnicę rodzaju sierści. Jeszcze raz dziękuję. wiesz sznaucery to jutro sie wystawiaja :lol: Quote
jo-jo Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 eveandAxel napisał(a):Zdjęcia rzeczywiście super!!! A teraz pochwalcie się ponoć dzisiaj były jakieś awantury o parkingi, pozamykane czy cóś? :shake: Dawajcie info żeby jutro nie jechać w ciemno i nie krążyć przez całe Katowice!:razz: no właśnie o co chodzi?!??!?!?!?! PANGEA pisała że nie mogła wjechac na parking jak w rzeczywistości było ?!?! jak mamy jutro się parkować znaczy gdzie prosimy o info!! Quote
Recommended Posts