jovi Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Ja zapytam jeszcze raz bo udzielona odpowiedź nie była jednoznaczna : czy wymagali tych świadectw zdrowia, czy wchodziliście bez? Quote
resuruss Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 jovi napisał(a):Ja zapytam jeszcze raz bo udzielona odpowiedź nie była jednoznaczna : czy wymagali tych świadectw zdrowia, czy wchodziliście bez? Ja wchodzilam dzis bez psa......:roll: Quote
Jagoodka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='alanowak']No to my tez sie chwalimy:) Moj BB zdobyl BIS PUPPY III !!! Ogromne gratulacje dla wszystkich;) No super :) buziaki dla Bibiego Quote
Nor(a) Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Agasia napisał(a):No to pare fotek, nie za duzo zeby was nie zanudzic... Seterki angielskie i puchary ;) a gordonków czasem nie masz? ;) Quote
JASMIN Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Nor(a) napisał(a):a gordonków czasem nie masz? ;) Oj to gordonki dzisiaj były... a ja miałam ogromną nadzieję je zobaczyć... Bardzo mi się ta rasa podoba... Quote
Viz Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 A ktoaś pstryknął jamnikogończym alepjskim foty? :oops: Kurcze, strasznie jestem zła, ze te grupy sa tak kosmicznie rozdzielone :roll: Quote
Recommended Posts