AlaNowak Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 jeeeeee...to ja i BB:P a wyszej hodowca Bibcia i barciszek mojego Bobolka- BUMBALA BAHATI Loango Quote
resuruss Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 alanowak napisał(a):jeeeeee...to ja i BB:P a wyszej hodowca Bibcia i barciszek mojego Bobolka- BUMBALA BAHATI Loango Wiedzialam;) Quote
Viz Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Fajne fotki :) Alu ogromne gratulacje :loveu: Jeju ja juz przezywam jutro :oops: Quote
Agasia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='resuruss'] Wie ktos moze czy ten pan z beaglem w tle to zw. rasy czy jakies cos innego typu zw.ml ? Inaczej mowiac- czy wystepowal na wyborach BOG? Quote
PSYLLA Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Agasia napisał(a):Wie ktos moze czy ten pan z beaglem w tle to zw. rasy czy jakies cos innego typu zw.ml ? Inaczej mowiac- czy wystepowal na wyborach BOG? Patrzac po posokowcu to był to wybór BIS Weteranów :) Quote
zakla Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 panienkabubu napisał(a):i niedziela ring 4 - sekretarz też ja ;-) To sie spotkamy :) Ja w niedziele o 3 najpozniej pobudka, ogolem to nie wiem czy oplaca sie w ogole klasc do wyrka:eviltong: Bede zaopatrzona z pewnoscia w aparat, i postaram sie jak najwiecej pocykac 'moim' rasom, i BISy oczywiscie :lol: Quote
dachenoceras Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='resuruss']Tak zdjecie jest z BiS Veteranow!!! I wygrany-wybrany, jak donoszą AKRON SAMCANKA - futro przy czerwonym wdzianku. SH. Quote
Recommended Posts