Jagoodka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 eveandAxel napisał(a):No to jak się chwalimy to ja małego wykąpałam w sobotę i też jest dobrze:evil_lol: , teraz tylko pazurki obcieliśmy. A było co aż mi obcinarka w kawałki się rozleciała!:shake: NO to rzeczywiscie bylo co obcinac :crazyeye:. Ja nie mam tego problemu, bo moje ścierają pazurzyska na spacerkach. Elciu ma już 12 lat i nigdy w życiu nie miał pazurków obcinanych :) Quote
jo-jo Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 my właśnie wróciliś,my z dwu godzinnego spacerku..troche upaprani ale już umyłam i jest na cacy :lol: Quote
Guest Reyes Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Dawno tu niezaglądałam :D. Siedzie właśnie i pale sobie włosy farbą, (jeszcze 30min.) bo rodzina stwierdziłą że "taki wypłosz niemoże pokazywać ich psa" :angryy: . Zaliczyłam już spacer do weta, wszystko cacy, mamy zaświadczenie o zdrowiu. Kompciu-kompciu psa przygotowane, odbędzie się jak tylko sie tego świństwa z głowy bezbęde ... Piecze :-( Kto jeszcze jest jutro na lodowisku ?? :> ------ Już zmyte... mimo że prawie się nieutopiłam (asystowali mi przy zmywaniu farby, czy oby napewno to dobrze robie :D ) a sama tak jak moja łazięka jestem w czarne kropki to efekt fajny... Strach się bać, teraz najgorsze: kompiemy psa :D Quote
Iwa-R Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Reyes napisał(a): Kto jeszcze jest jutro na lodowisku ?? :> My :cool3: Quote
Kika Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Reyes napisał(a):Dawno tu niezaglądałam :D. Siedzie właśnie i pale sobie włosy farbą, (jeszcze 30min.) bo rodzina stwierdziłą że "taki wypłosz niemoże pokazywać ich psa" :angryy: . Zaliczyłam już spacer do weta, wszystko cacy, mamy zaświadczenie o zdrowiu. Kompciu-kompciu psa przygotowane, odbędzie się jak tylko sie tego świństwa z głowy bezbęde ... Piecze :-( Kto jeszcze jest jutro na lodowisku ?? :> ------ Już zmyte... mimo że prawie się nieutopiłam (asystowali mi przy zmywaniu farby, czy oby napewno to dobrze robie :D ) a sama tak jak moja łazięka jestem w czarne kropki to efekt fajny... Strach się bać, teraz najgorsze: kompiemy psa :D Co Ty Danka - własnej suni robisz konkurencję?;) Quote
maga18 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 POWODZENIA WSZYSTKIM ZYCZE!!! :kciuki: W szczegolnosci za mojego ukochanego En-Chou :laola: Iwa powodzenia!!! :angel: :kciuki: Quote
Agasia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 aleb no ja .... :) Zycze wszystkim powodzenia i tez pomalu nastawiam sie i szykuje... ;) Quote
jo-jo Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 a ja mam jeszcze jeden dzionek jutro latanie i załatwianie ost spraw ;-)) Quote
Nugatowa Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 :bigcool: POWODZENIA :bigcool: :laola: My juz wykąpani, j jeszcze musze sie przygotować fizycznie i psychicznie no i wyczesywanie :placz: :lol: I raniutko wy;atujemy do Spodka:evil_lol: Quote
AnkaW Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 POWODZENIA - TRZYMAM KCIUKI My dopiero w niedzielę :eek2: :mdleje: Quote
Iwa-R Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 maga18 napisał(a):POWODZENIA WSZYSTKIM ZYCZE!!! :kciuki: W szczegolnosci za mojego ukochanego En-Chou :laola: Iwa powodzenia!!! :angel: :kciuki: Dziękujemy :loveu: Oj przyda się, przyda. Brakuje nam tylko jednego Zw. Mł. do "małego" championa :eviltong: Quote
Noelani Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 A ja zgubilam potwierdzenie i dowod wplaty :mad: Quote
flashka-g Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 ja tez juz spakowana..tyle gratow na te 3 dni i psa ze nie wiem jak sie zabiore sama tym pociagiem:shake: wyjazd rano:) POWODZENIA WSZYSTKIM....a ja nie dziękuje:lol: :cool3: Quote
Savannah Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 [quote name='flashka-g']ja tez juz spakowana..tyle gratow na te 3 dni i psa ze nie wiem jak sie zabiore sama tym pociagiem:shake: wyjazd rano:) POWODZENIA WSZYSTKIM....a ja nie dziękuje:lol: :cool3: Asia powodzenia! Wszystkim innym dogomaniakom rownież powodzenia życze! Quote
Polna Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 jakby coś mam przy czarnym plecaku żółtą bandamke :) i jestesmy na stacji 7.15 :) Quote
Guest Reyes Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Powodzenia wszystkim :) My już względnie przygotowane, a że nasza zła passa trfa 3 dzień :) jutro będzie szczęście. Quote
maga18 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 zazdroszcze wam!! ja musze czekac do niedzieli :placz: POWODZENIA RAZ JESZCZE!! :kciuki: Quote
Agasia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 No to my powoli szykujemy sie i wyruszamy.. ;) Quote
musia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Budzę towarzystwo , czas się szykować. Wchodzimy tuż po 10-tej. My właśnie 10 min. temu wróciliśmy ze spaceru. Na, który poszłam bladym świtem. Mam nadzieję, że go nie zagoniłam. Quote
JASMIN Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Powodzenia Wszystkim!!! [SIZE=2]I zróbcie duuuużo fotek ;). A my dopiero jutro jedziemy... Quote
AlaNowak Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 heh, a my pelny looz, jesczez do wystawy troszke czasu;) Quote
Guest Reyes Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Ja już wstałam... pies dalej kima :D. Jeszcze raz powodzenia! Iwa-R napisał(a):My :cool3: My to chyba nawet ten sam ring... Quote
AlaNowak Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 My tez bedziemy na lodowisku, tylko na ringo... yyyyyyyy.... 13:P Quote
Recommended Posts