Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jo-jo napisał(a):
yyy wiesz co z takim Jojkiem to trudno na BOG'u coś wygrać on jeszcze przecie dziecko :lol:

dziecko dziecko, ale jakie zdolne dziecko :) Ja trzymam kciuki za BOG, a w niedziele macie wtedy super sesje :cool1:

Posted

flashka-g napisał(a):
to trzeba miec odkurzacz i na wystawie dopicowac psiaka:)
a ja nie mowie nic o niedosuszaniu...o nie:)) wszytsko musi byc na cacy suchutkie co do włoska. Tym bardziej w mojej rasie takze pies musi byc doiszuszony bo mu sie zfilcuje wlos i pofaluje co nieestetycznie wygląda.

Flash,a Ty bierzesz odkurzacz na Katowice? Bo z 1 suszara na 2 długowłose psy rano nie wyrobimy :)

Posted

Agasia napisał(a):
dziecko dziecko, ale jakie zdolne dziecko :) Ja trzymam kciuki za BOG, a w niedziele macie wtedy super sesje :cool1:

słuchaj mamy takiego psa wklasie że nie wiem czy jechać :lol: nie no żartuje jade dla samej zabawy i paru znajomych spotkać ;-)

Posted

Pearl napisał(a):
Flash,a Ty bierzesz odkurzacz na Katowice? Bo z 1 suszara na 2 długowłose psy rano nie wyrobimy :)

a gdzie ja to sobie zapakuje?? Biore swoja suszare i prostownice.. bo tak pewnie sie wygniecie dziadostwo mi w klatce.

A nie jedzie moze ktos w piatek przez Opole albo cos:p Bo juz wole to comam dac na pociag dac komus na benzyne. Szukam miejca dla mnie mojej torby i małego psa w klatce.

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
A my po Włocławku zbieramy siły na Katowice :lol: Fajnie jest zacząć na nowo sezon wystawowy :multi:

My też zbieramy siły, czyli dużo śpimy, dobrze się odżywiamy, bo to Wilno, chociaż nie tak daleko, to jednak 3 wystawy w 2 dni były.....a jeszcze po drodze kontakty towarzyskie i zbawy " z przyjacielem od serca ":lol:

A tak ogólnie, to dzisiaj dostaliśmy potwierdzenie, w postaci numeru startowego! Jedziemy!

Posted

eveandAxel napisał(a):
Droga rzeczywiscie nie jest trudna. Może by ktoś z talentami wstawił małą mapkę z drogą! Może np.\ zeskanować plan miasta i zaznaczyć. Ja muszę tam dojechać samochodem i też będzie cyrk! :roll: mam nadzieję że będę dobre drogowskazy albo podczepie się pod pierwszy samochód z psem w środku który zobaczę!:evil_lol:
eve jak chcesz możemy się jakoś po drodze umówić - będziesz mogła się nas uczepić :lol: W Katowicach obojętnie jak, jadąc na centrum w końcu dotrzesz do Spodka ;) Wszystkie drogi prowadzą do Spodka :evil_lol: no może prawie wszystkie.. hihi.. :lol: (ale zabrzmiało.. prawie jak Rzym.. )

Posted

anovi napisał(a):
eve jak chcesz możemy się jakoś po drodze umówić - będziesz mogła się nas uczepić :lol: W Katowicach obojętnie jak, jadąc na centrum w końcu dotrzesz do Spodka ;) Wszystkie drogi prowadzą do Spodka :evil_lol: no może prawie wszystkie.. hihi.. :lol: (ale zabrzmiało.. prawie jak Rzym.. )

w miare dobrą mapke na potwierdzeniu dali ;-)) owszem tylko okoloic spodka i wnętrza ale zawsze coś ;-)

Posted

Buuuu :placz: A ja vciągle nie mam potwierdzenia :angryy: :angryy: :angryy:
Zapomnieli o mnie czy cuś:mad: :mad: :mad:
No chyba że im się moja jedenastka do koperty nie chce zmieścić:diabloti:

Posted

Tutami napisał(a):
Buuuu :placz: A ja vciągle nie mam potwierdzenia :angryy: :angryy: :angryy:
Zapomnieli o mnie czy cuś:mad: :mad: :mad:
No chyba że im się moja jedenastka do koperty nie chce zmieścić:diabloti:

Tutami to jak wy jeździcie na wystawy i siewystawiacie z taką 11 ? :lol: nie zdarza Ci się żeby twoje psy na porównaniu o BOB'a stały ? :lol: jak tak to z kim przepraszam wtedy stoją ? :lol:

Posted

Jo jo
No rużnie to bywa ,ale mam na ogół kogoś do pomocy rekordem było jak zebraliśmy CACIB pies CACIB suka i Zw.Mł.,mówie ci ale było zabawnie,bo juniorka która nigdy nie biegała taka grupą stwierdziła że oto przyszedł czas na zabawę no bo wszyscy razem w ringu. Zawsze staram się mieć moiego małego hendlera pod ręką wrazie porównania. Z BOG natomiast problem rozwiązuje się sam bo psy są z trzech różnych grup,ale swoją drogą nigdy się nad tym nie zastanawiałam co bym zrobiła jak bym wychodziła na BIS z więcej niż jednym psem ,ale to może dla tego że to pozostaje w sweże mażeń-chyba?
Jak masz ochotę zobaczyć jak sobie radzę to zapraszam niedziela od 10.00 moje psisko zaczyna ,a moje suczydło kończy hihihi

Posted

Tutami napisał(a):

Jak masz ochotę zobaczyć jak sobie radzę to zapraszam niedziela od 10.00 moje psisko zaczyna ,a moje suczydło kończy hihihi

skorzystałabym z zasproszenia ale ja już w wawce będę ;-)

Posted

[quote name='Tutami...ale swoją drogą nigdy się nad tym nie zastanawiałam co bym zrobiła jak bym wychodziła na BIS z więcej niż jednym psem ,ale to może dla tego że to pozostaje w sweże mażeń-chyba?
[/quote']

tak a kiedys sie zlitowałam nad kobieta bo widziałam ze z 3 psami w jednej rece sobie nie radzi hehehe;)

Ok Gabi dam ci znac ...mysle ze dzisiaj sie Pearl do mnie odezwie i bede wiedziec co i jak:))

Posted

Wiesz tu nie chodzi nawet o radzenie sobie bo jak mam w łapkachtylko psy to radzę sobie( chodzą w grupie hodowlanej po trzy lub cztery razem),ale no nie wyobrażam sobie sytuacji gdy mam np dwóch lub trzech zw grupy(hipotetycznie to możliwe bo w hodowli są tzry rasy z trzech różnych grup) i nie mam nikogo do pomoxcy no prxzecież nie wyjdę na bisa z przedstawicielami trzech grup w jednej ręce.Dlatego