Natalia_W Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Wlasnie dostalam potwierdzenie... i mamy błąd:( jako wlasciciel jest moj tata a nie ja... a na 1000000% zglaszalam na siebie... :/ Quote
SH Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PONy już podawałam, ale powtórzę niedziela - ring 4, hala główna - 11.30 owczarki australijskie - ring 2, j.w. - 10.05 A tt to terier tybetański? Natalia W -> Taki błąd to nie błąd ;) Ale można go będzie wyjaśnić i ewentualnie sprostować w sekretariacie wystawy tzn. obejrzeć na własne oczy swoje zgłoszenie :) Quote
Tutami Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Chłopcy i dziewczynki nie męczcie już SH bo jest plani sędziowenka na stronce:eviltong: Quote
jo-jo Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 SH napisał(a):Uff, nareszcie :multi: tak więc odciążamy Cię SH i za wszystko dziękujemy :calus: Quote
Natalia_W Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 SH napisał(a):PONy już podawałam, ale powtórzę niedziela - ring 4, hala główna - 11.30 owczarki australijskie - ring 2, j.w. - 10.05 A tt to terier tybetański? Natalia W -> Taki błąd to nie błąd ;) Ale można go będzie wyjaśnić i ewentualnie sprostować w sekretariacie wystawy tzn. obejrzeć na własne oczy swoje zgłoszenie :) Pewnie mieli nasze dane z zeszlego roku .... fajnie by bylo gdyby je na przyszly rok zmienili ;) Quote
asiek Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 SH napisał(a):mastif hiszpański - ring 16, lodowisko - 10.30 bardzo dziękuje :grins: Quote
zakla Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Dzieki wielkie SH:Rose: To mam nadzieje, ze na aussiki sie wyrobie, a tt to terier tybatanski, ale to juz zobaczymy na stronce ;) Quote
SH Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Cieszę się , że mogłam zaspokoić Waszą ciekawość, ale przyznam szczerze, że czuję ulgę po ukazaniu się planu sędziowania w necie :p Pewnie mieli nasze dane z zeszlego roku .... fajnie by bylo gdyby je na przyszly rok zmienili Pewnie tak, ale mozliwe też, że osoba wpisująca dane adresowe skorzystała z informacji na rodowodzie a nie w zgłoszeniu :cool1: Jeśli znajdziesz czas na wystawie to sprawdź w sekretariacie skąd ten błąd. Quote
Frugo Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 No to co... doczekaliśmy się stawki, planu sędziowania, juz dochodzą potwierdzenia zgłoszeń... A teraz wielkie "odliczanie dni" do wystawy. No i małe pytanko -> ile dni (godzin) przed wystawą kąpiecie wasze psiaki, sami je myjecie czy oddajecie do salonów piękności no i jakimi specyfikami ? :biggrina: Quote
Marta Chmielewska Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 To wy sobie czekajcie na wystawę, my jutro jedziemy do Włocławka na klubową :cool3: i tak nam miło czas leci :multi: Zaświadczenia nie biorę do Katowic, nie mam zamiaru jechać kilkadziesiąt kilometrów po świstek, śmiechu warte :angryy: Quote
Tutami Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Frugo wszystko robię sama. A co do czasu to zależy od rasy i liczby"podrzutków",bo oprucz swoich psów pomagam też znajomym.Jak mi zdradzisz jakiej rasy jest twoja pociecha to postaram się coś ci pomóc ,podpowiedzieć. Quote
Natalia_W Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):To wy sobie czekajcie na wystawę, my jutro jedziemy do Włocławka na klubową :cool3: i tak nam miło czas leci :multi: Zaświadczenia nie biorę do Katowic, nie mam zamiaru jechać kilkadziesiąt kilometrów po świstek, śmiechu warte :angryy: Jutro?????????? Przeciez wystawka jest w Niedziele....hmmm Quote
bongobongo Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Elitess, mam pytanie. Napisałaś, że wystarczy książeczka i zaświadczenie. Ja mam paszport z aktualnym szczepieniem, to chyba powinno wystarczyć, czy muszę jeszcze mieć oddzielne zaświadczenie ? Pytam, bo juz sama nie wiem, co powinnam mieć:crazyeye: Quote
askaa Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Frugo napisał(a):No to co... doczekaliśmy się stawki, planu sędziowania, juz dochodzą potwierdzenia zgłoszeń... A teraz wielkie "odliczanie dni" do wystawy. No i małe pytanko -> ile dni (godzin) przed wystawą kąpiecie wasze psiaki, sami je myjecie czy oddajecie do salonów piękności no i jakimi specyfikami ? :biggrina: Frugo ja kąpię sama, ale jak się policzy x 2 to sporo godzin wychodzi, na dodatek Żel ma sporo futra + przebywanie na dworze cały dzień i pół nocy :-( robi swoje. A specyfiki to tylko markowe Quote
Tutami Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Frugo twój pies jest w odpowiednim kolorze odezwę się na priwa żeby nie zanudzać reszty.;) Quote
Marta Chmielewska Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Natalia_W napisał(a):Jutro?????????? Przeciez wystawka jest w Niedziele....hmmm Tak ale my ruszamy jutro w nocy, żeby dojechać na 10. :p Quote
Iwa-R Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 My też już mamy potwierdzenie, i wygląda na to, że wszystko jest ok :multi: Quote
jo-jo Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 :shake: prosze nie dobjajcie :shake: u mnie nadal brak :angryy: Quote
Iwa-R Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 jo-jo napisał(a)::shake: prosze nie dobjajcie :shake: u mnie nadal brak :angryy: Oj, przecież jeszcze całe dwa tygodnie są! Chociaż... mówi się, że najciemniej pod latarnią..... mi ZK o. Poznań 3 razy wysyłał potwierdzenia, za pierwszym razem całość (numerek, potwierdzenie i kupon na katalog) - nie dotarło. Później osobno zostało wysłane potwierdzenie i numerek z kuponem. Dotarł tylko numerek z kuponem, i przez to miałam problemy z wejściem na wystawę z własnego oddziału! Ale tak jak pisałam.... jeszcze całe dwa tygodnie do wystawy :) Quote
jo-jo Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Iwa-R napisał(a):Oj, przecież jeszcze całe dwa tygodnie są! Chociaż... mówi się, że najciemniej pod latarnią..... mi ZK o. Poznań 3 razy wysyłał potwierdzenia, za pierwszym razem całość (numerek, potwierdzenie i kupon na katalog) - nie dotarło. Później osobno zostało wysłane potwierdzenie i numerek z kuponem. Dotarł tylko numerek z kuponem, i przez to miałam problemy z wejściem na wystawę z własnego oddziału! Ale tak jak pisałam.... jeszcze całe dwa tygodnie do wystawy :) nie no ja wiem tlyko już tyllle osób dostalo więc ja też juz wyczekuje ;-) Quote
Jakaranda Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 SH bardzo wielkie dzięki za info :user:i wyrazy uznania za cierpliwość z jaką odpowiadałaś nam - niecierpliwym:klacz: Quote
Musiałek Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Jo-Jo nie martw się, my jesteśmy potwierdzenie telefonicznie i pieniążki też a potwierdzenia też jeszcze nie mamy :) Napewno w przyszłym tygodniu dojdzie :)) Quote
sota36 Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Witam - nie wiem, czy aby moje pytanie umiescic tu, ale sprobujemy - czy aby nie wiecie, czy w Katowicach bedzie mial stoisko All System? Musze kupic kosmetyki, a nie chce przeplacac sprowadzajac je poczta. Dziekuje. Quote
Recommended Posts