Monia-Fionia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Ale na stroniekatowickiej jest już napisane, że rozpiska sędizowania będzie po 13.03.2006. Quote
Polna Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 SH mam prośbe :) Czy będziesz jeszcze przed wystawą w zk Katowice ? gdyż wpłaciłam o 5zł za mało, a nie opłaca mi się wysyłac9wyjdzie tyle samo za przelew) podrzuciłabym kaske na wystwie ? Quote
jo-jo Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Monia-Fionia napisał(a):Ale na stroniekatowickiej jest już napisane, że rozpiska sędizowania będzie po 13.03.2006. napisane jest od paru dni ;-) Quote
Tutami Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 SH Wielkie dzięki czyli z Clumbrzycą też od rana i już wien jak sie ustawić z dojazdem:buzi: ,a może to i lepiej że raniuśki bo mój dziki pies(pierwsza wystawa) nie zdąży się rozbrykać:Dog_run: Quote
jo-jo Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Tutami napisał(a):SH Wielkie dzięki czyli z Clumbrzycą też od rana i już wien jak sie ustawić z dojazdem:buzi: ,a może to i lepiej że raniuśki bo mój dziki pies(pierwsza wystawa) nie zdąży się rozbrykać:Dog_run: hehe no więc własnie z rana zaczniemy tak więc można będzie spokojnie po ost kolorach jechać tym razem nie odpuszcze po za tym ze znajomymi więc razem wracamy :lol: Quote
Agasia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Sh dzieki! To mi sie pieknie wszystko uklada ! :) 10 -> 11:30 -> 13 :)! Quote
Pearl Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 A mogłabym prosić o planową godzine terrierów tybetańskich? Quote
eveandAxel Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Klauduś my na ringu 12:eviltong: , a obok nas na sali gimn. jest jeszcze ring 11 :p ale nie wiem co tam będą wystawiali. I na sali będą tylko te dwa ringi. :p Quote
flashka-g Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 ja mam nadzieje ze z husky młodzieża sie wyrobia na pierwszym ringu bo na drugim mam odrazu posrednia psy i katastrofa by byla:roll: Quote
jo-jo Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 eveandAxel napisał(a):Klauduś my na ringu 12:eviltong: , a obok nas na sali gimn. jest jeszcze ring 11 :p ale nie wiem co tam będą wystawiali. I na sali będą tylko te dwa ringi. :p hehe to mam nadzieje że duuży ten ring będzie :lol: bo szczerze mówiąc nie byłam w Spodku i nie wiem jak tam jest ;-) Quote
KUMPELka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 SH napisał(a):Służę uprzejmie informacją, choć radzę jeszcze sprawdzić na stronie oddziału, bo mogły zajść drobne zmiany. Ogar polski - piątek - ring 3 (hala główna, płyta główna) - godz. 10.05 Przed ogarami 1 bloodhound (o 10.00) :cool: Bardzo bardzo dziękuję Quote
Tutami Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 JO Jo Jeżeli na sali gim. to tski sobie ,a sA tylko dwa i więcej się nie zmieści bo i salka malutka ot taka jak sala gimnastyczna w szkole ,boisko dop kosza.wystawiałam tam już więc biorąc pod uwage Za to dogule toja osobiście nie powiedziałabym że ring będzie duży. Quote
Elitesse Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 maga18 napisał(a):dostalam potwierdzenie :grins: ja tez chcem !! :mad: Quote
jo-jo Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Elitesse napisał(a):ja tez chcem !! :mad: Eli ja tyź chce więc czekamy razem ... Chyba że jjuż przyszło tylko ja w szkole siedze więc nie wiem :shake: Quote
jo-jo Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Tutami napisał(a):JO Jo Jeżeli na sali gim. to tski sobie ,a sA tylko dwa i więcej się nie zmieści bo i salka malutka ot taka jak sala gimnastyczna w szkole ,boisko dop kosza.wystawiałam tam już więc biorąc pod uwage Za to dogule toja osobiście nie powiedziałabym że ring będzie duży. heh to mnie pocieszyłaś :shake: SH a możesz powiedzieć co na 11 ringu jest?? obok dozió bo jestem ciekawa z kim na sali będziemy... Quote
JASMIN Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 jo-jo napisał(a):Eli ja tyź chce więc czekamy razem ... Chyba że jjuż przyszło tylko ja w szkole siedze więc nie wiem :shake: Ja też już nie mogę się doczekać... Miałam nadzieję, że dzisiaj przyjdzie ale nie dawno chodził listonosz i nic.:placz: Teraz została mi tylko nadzieja, ze jutro będzie. Quote
Natalia_W Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 A Ja Baaaaaaaaaaaaaaardzo Proszę O Sznaucerki Miniaturowe Pieprz I Sól Oraz Czarno Srebrne :) Quote
Agasia Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 jo - jo na pocieszenie ci powiem ze wilczarze tez na sali...:watpliwy: Dziwie sie czemu np. beagielki zawsze musza byc na glownej plycie, przy samym glownym ringu (w sumie niby dobrze), majac duuzy ring, a wlasnie wiele duzych ras upychaja na boki... Quote
AnkaW Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ja też dostałam :multi: :multi: i wygląda na to, że nie potrzeba żadnych zaświadczeń o stanie zdrowia psa tylko zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie :p Agasia do zobaczenia w niedzielę :lol: :lol: Quote
Natalia_W Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 A moglabys mi podac o ktorej wchodza Sznaucerki Miniaturowe Pieprz i Sól i Czarno - Srebrne?? Quote
Ina&Fun Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ja też dzisiaj dostałam potwierdzenie :multi: Nie wiem tylko o której zaczyna sie sędziowanie belgów, a na stronie zk tez nie mogę tego znaleźc:oops: Z tego co pisze na potwierdzeniu wynika, że jednak trzeba mieć zaświadczenie o stanie zdrowia psa. Quote
jo-jo Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Agasia napisał(a):jo - jo na pocieszenie ci powiem ze wilczarze tez na sali...:watpliwy: Dziwie sie czemu np. beagielki zawsze musza byc na glownej plycie, przy samym glownym ringu (w sumie niby dobrze), majac duuzy ring, a wlasnie wiele duzych ras upychaja na boki... wiesz to mnie wkuza przez to nie bede miała jak Jojka ruch pokazać :shake: Znajoma mnie na Młodego Prezentera wysyła :lol: Quote
Agasia Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 A to ty taka mloda :>? Wiesz to bedziemy 2 bo wilczarz tez ma swietny ruch, a jak jakis pipidowek zamiast ringu nam dadza to... :| Quote
Recommended Posts