Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SH mam prośbe :)
Czy będziesz jeszcze przed wystawą w zk Katowice ?
gdyż wpłaciłam o 5zł za mało, a nie opłaca mi się wysyłac9wyjdzie tyle samo za przelew) podrzuciłabym kaske na wystwie ?

Posted

Monia-Fionia napisał(a):
Ale na stroniekatowickiej jest już napisane, że rozpiska sędizowania będzie po 13.03.2006.

napisane jest od paru dni ;-)

Posted

SH
Wielkie dzięki czyli z Clumbrzycą też od rana i już wien jak sie ustawić z dojazdem:buzi: ,a może to i lepiej że raniuśki bo mój dziki pies(pierwsza wystawa) nie zdąży się rozbrykać:Dog_run:

Posted

Tutami napisał(a):
SH
Wielkie dzięki czyli z Clumbrzycą też od rana i już wien jak sie ustawić z dojazdem:buzi: ,a może to i lepiej że raniuśki bo mój dziki pies(pierwsza wystawa) nie zdąży się rozbrykać:Dog_run:

hehe no więc własnie z rana zaczniemy tak więc można będzie spokojnie po ost kolorach jechać tym razem nie odpuszcze po za tym ze znajomymi więc razem wracamy :lol:

Posted

eveandAxel napisał(a):
Klauduś my na ringu 12:eviltong: , a obok nas na sali gimn. jest jeszcze ring 11 :p ale nie wiem co tam będą wystawiali. I na sali będą tylko te dwa ringi. :p

hehe to mam nadzieje że duuży ten ring będzie :lol: bo szczerze mówiąc nie byłam w Spodku i nie wiem jak tam jest ;-)

Posted

SH napisał(a):
Służę uprzejmie informacją, choć radzę jeszcze sprawdzić na stronie oddziału, bo mogły zajść drobne zmiany.

Ogar polski - piątek - ring 3 (hala główna, płyta główna) - godz. 10.05
Przed ogarami 1 bloodhound (o 10.00) :cool:

Bardzo bardzo dziękuję

Posted

JO Jo
Jeżeli na sali gim. to tski sobie ,a sA tylko dwa i więcej się nie zmieści bo i salka malutka ot taka jak sala gimnastyczna w szkole ,boisko dop kosza.wystawiałam tam już więc biorąc pod uwage Za to dogule toja osobiście nie powiedziałabym że ring będzie duży.

Posted

Elitesse napisał(a):
ja tez chcem !! :mad:

Eli ja tyź chce więc czekamy razem ...

Chyba że jjuż przyszło tylko ja w szkole siedze więc nie wiem :shake:

Posted

Tutami napisał(a):
JO Jo
Jeżeli na sali gim. to tski sobie ,a sA tylko dwa i więcej się nie zmieści bo i salka malutka ot taka jak sala gimnastyczna w szkole ,boisko dop kosza.wystawiałam tam już więc biorąc pod uwage Za to dogule toja osobiście nie powiedziałabym że ring będzie duży.

heh to mnie pocieszyłaś :shake:
SH a możesz powiedzieć co na 11 ringu jest?? obok dozió bo jestem ciekawa z kim na sali będziemy...

Posted

jo-jo napisał(a):
Eli ja tyź chce więc czekamy razem ...

Chyba że jjuż przyszło tylko ja w szkole siedze więc nie wiem :shake:

Ja też już nie mogę się doczekać... Miałam nadzieję, że dzisiaj przyjdzie ale nie dawno chodził listonosz i nic.:placz: Teraz została mi tylko nadzieja, ze jutro będzie.

Posted

jo - jo na pocieszenie ci powiem ze wilczarze tez na sali...:watpliwy: Dziwie sie czemu np. beagielki zawsze musza byc na glownej plycie, przy samym glownym ringu (w sumie niby dobrze), majac duuzy ring, a wlasnie wiele duzych ras upychaja na boki...

Posted

Ja też dostałam :multi: :multi:
i wygląda na to, że nie potrzeba żadnych zaświadczeń o stanie zdrowia psa tylko zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie :p

Agasia do zobaczenia w niedzielę :lol: :lol:

Posted

Ja też dzisiaj dostałam potwierdzenie :multi:
Nie wiem tylko o której zaczyna sie sędziowanie belgów, a na stronie zk tez nie mogę tego znaleźc:oops:

Z tego co pisze na potwierdzeniu wynika, że jednak trzeba mieć zaświadczenie o stanie zdrowia psa.

Posted

Agasia napisał(a):
jo - jo na pocieszenie ci powiem ze wilczarze tez na sali...:watpliwy: Dziwie sie czemu np. beagielki zawsze musza byc na glownej plycie, przy samym glownym ringu (w sumie niby dobrze), majac duuzy ring, a wlasnie wiele duzych ras upychaja na boki...

wiesz to mnie wkuza przez to nie bede miała jak Jojka ruch pokazać :shake:

Znajoma mnie na Młodego Prezentera wysyła :lol: