Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fidekangela napisał(a):
jako że będe i mam jednego szxnuacia do wystawienie mogę wystawić czyjegoś psiaka ;) chętni są ? jezeli tak to czekam na propozycję :P
Będe TYLKO w sobotę ;)

A doga umiesz wystawic???
Moja suka za mną skacze i nie chce z obcym biegac, wiec uwazam ja za trudną do wystawienia...

Posted

imagination napisał(a):
A doga umiesz wystawic???
Moja suka za mną skacze i nie chce z obcym biegac, wiec uwazam ja za trudną do wystawienia...

Marta to nie zazdroszcze a wiesz czy Ionesco wkońcu będzie?

Posted

fidekangela napisał(a):
Wystawiałam już doga niemieckiego ;)
Więc w miare umiem

to jak byś wystawiała jakiegoś dożka to zapraszamy do poznania jojka 8)

Posted

IMAGINATION - ja bardzo chętnie wystawię Ci dożycę pod warunkiem, że nie jest agresywna ani do ludzi ani do psów. Wystawiałam już (i nadal wystawiam) skaczące i nie chcące biegać psy czyli jak to określasz : "trudne" i jakoś sobie z nimi radzę.
A tak poza tym czy ma ktoś listę zgłoszonych psów na Katowice? Czy bedzie katalog przedwystawowy?

Posted

Juta napisał(a):
IMAGINATION - ja bardzo chętnie wystawię Ci dożycę pod warunkiem, że nie jest agresywna ani do ludzi ani do psów. Wystawiałam już (i nadal wystawiam) skaczące i nie chcące biegać psy czyli jak to określasz : "trudne" i jakoś sobie z nimi radzę.
A tak poza tym czy ma ktoś listę zgłoszonych psów na Katowice? Czy bedzie katalog przedwystawowy?

Ok - sprobujemy ja sobie poradzisz poza ringiem, moze akurat sobie poradzisz.
Moja suka jest bardzo lagodna do wszystkich ludzi i psow. Nawet jak ja ktos wystawia i traktuje ostrzej, to nie reaguje zadna agresja.

Posted

fidekangela napisał(a):
No to super ;) Pokazac wam fotki jak wystawiałam dożkę?
Juta ja naprawdopodobniej wystawiam dozkę IMAGINATION ;)

pokaż pokaż i powiedz kogo wystawiałaś 8)

Posted

No wypraszam sobie mała Bexa jest ZA MAŁA .
My jesteśmy starsze:cool3:
Ma na imię Linda i ma siedem miesięcy ,a Beksa tylko trzy.
Niestety analfabeta kompurerowy ze mnie i nie umiem wstawić fotki :shake: bo bym wam pokazała moje cuuudo.:lol:

Posted

Ja nie traktuję psów ostro. Mam swoje sposoby, które najczęściej przemawiają do psich mózgowin ale nie jest to jakakolwiek agresja. Zawsze też lubię się z psem zapoznać "parę chwil" przed. Nie twierdzę absolutnie, że psy przeze mnie wystawiane wygrywały światówki ale "coś tam" wygrywały że tak to ujmę, hehehhehe. Zawsze jednak stawiam właścicielowi warunek - zero agresji u psa!!! Ale skoro piszesz, że ona jest łagodna to możemy spróbować. Pod warunkiem, że nie będzie to kolidowało z czasem w jakim będę wystawiała umówione już wcześniej psy. Dlatego odedzwij się do mnie na PW jak już będzie katalog przedwystawowy i rozkład czasowy i ringowy. Oczywiście jeśli będziesz zainteresowana wystawieniem przeze mnie swojego psiaka!

Posted

Agasia dzięki za informację ale ze mnie jest taka kompletna łamaga więc zapytam jeszcze jak mam ją wrzucić na tą stronkę bo nigdy tego nie robiłam.Ma forum to jeszcze coś nabazgrzę ale strona:crazyeye: o rany!

Posted

Hej hiszpany !
Bystrzy jesteście ,na podhalanach do teraz nikt się nie połapał,:crazyeye: a to przecież moje podwórko hihihi.
Jedziecie do Katowic?
Czy tylko ja mam dziś problemy z nowymi postami,albo nie wstawia ich wcale albo wstawia tylko w części:angryy:

Posted

Tutami napisał(a):
Hej hiszpany !
Jedziecie do Katowic?

zgłoszonych mam sztuk 3 :)
i mam nadzieje, że uda mi sie dowieźć całą trójke ;)