Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiek']na stonce tez jest info, że do 20 stycznia

Asiek, ta informacja została zmieniona, przyjmują do osiągnięcia limitu 3500 psów, nie ma terminu ostatecznego :)

Kasia i Łukasz, my spotkamy sie na pewno!! No chyba, że Iru zaskoczy nas cieczką... tfu tfu!

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='weihaiwej']Asiek, ta informacja została zmieniona, przyjmują do osiągnięcia limitu 3500 psów, nie ma terminu ostatecznego :)

faktycznie, przepraszam, zerknęłam tylko na stronke ZG a oni tam tego nie zmienili :roll:

Posted

ja podejzrewam że nie wcześniej niż dwa tygodnie przed wystawą

Musiałek mam rozumieć że znowu się spotkamy ?? ;-)) chyba że w innym dniu będziecie :roll:

Posted

jo-jo napisał(a):
ja podejzrewam że nie wcześniej niż dwa tygodnie przed wystawą

Musiałek mam rozumieć że znowu się spotkamy ?? ;-)) chyba że w innym dniu będziecie :roll:

No kurcze chyba nie :shake: bo Wy się wystawiacie w sobotę a ja w niedzielę :-(

Posted

Elitesse napisał(a):
ciekawa jestem kiedy pojawi sie katalog przedwystawowy ??

Mnie kiedyś odpowiedzieli że najwcześniej w połowie lutego :razz: , ale jeśli przyjmują do skutku /3500/ to może i później :angryy:

Posted

Mam pytanie. Czy dach hali, który zawalił się dzisiaj w Katowicach - to jest jeden z pawilonów wystawy marcowej? Widziałem reportaż - masakra - cztery osoby nie żyją (może być więcej).
Wybaczcie pytanie - czy to wpłynie na organizację (dezorganizację) wystawy psów rasowych?

Posted

Tak jak pisała nice... To hale wystawiennicze.

Miałam tam być dzisiaj przez cały dzień. Wyrwać się z domu poogladać gołębie.
Ale wczoraj i dziś siedziałam nad projektem strony Opusa. I zapomniałam o niej. No i po południu podano info.

Miałam dużo szczęścia. Dzięki Opusku

Posted

W piątek była tam wystawa królików i znajomy tam sędziował......... też miał dużo szczęścia..........
Część "królikarzy" jeszcze tam była w sobotę..............

Osobna sprawa to........ co się stało z inwentarzem......?? Nie wszystkie gołębie są ras lotnych i do domu same znajdą.......... a króliki..........??

Posted

Wczoraj w TV widziałam mnóstwo klatek z żywymi królami. Pewnie tymczasowo trafiąś do schroniska, bo kto w tym momencie myśli o zwierzętach. Chociaż przyznaję, : co z ptakami turla się po mojej głowie. I ile zginęło.?

Posted

Jeśli to były pocztowe to dołączą do stad innych i za żarciem dadzą się wyłapać. Mają obrączki i wiadomo króry jest czyj......... ale tam były też jeszcze króliki z wystawy z dnia poprzedniego i o te się martwię........ to nie zając i nie pożyje na mrozie.........:shake: