nice_girl Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Próbuj, próbuj. Na stronie jest napisane, że zgłoszenia przyjmują tak długo, aż uzyskają licznę 3500 zgłosznych psów, co oznacza, że jeszcze można zgłaszać. :) Quote
jo-jo Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 dobra to dzisiaj zadzwonie..w końcu jak mamy już ukończony Championat Polski to możemy już wpośredniej się pobawić ;-)) Quote
Jagoodka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Pewnie, że przeniosą :) Ja też raz miałam taki problem tylko odwrotnie. Zgłosiłam piesa do pośredniej do Opola, bo myślałam, że w Katowicach skończy ch.mł. A tu klops dostał bdb w Katowicach i dzowniłam do Opola , żeby przenieśli do młodzieży, a było już dawno po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń. Ale przenieśli :)) Quote
jovi Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Nie martwcie się,sądzęże zmiany są jeszcze możliwe, podobno zgłoszonych jest dużo mniej niż 3500 psów.:lol: Quote
Musiałek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Wciąż przyjmują zgłoszenia!! ponieważ chyba nie ma chętnych do zapełnienia 3500 miejsc. także spoko zdążysz :lol: Quote
Gracjana Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 A tak mi wszyscy przypominali zglaszaj zglaszaj bo jest limi .... no i co ???:lol: Quote
Elitesse Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 jovi napisał(a):Nie martwcie się,sądzęże zmiany są jeszcze możliwe, podobno zgłoszonych jest dużo mniej niż 3500 psów.:lol: oo to dziwne !! widocznie ludzie przestraszyli sie limitow bo zawsze rokw rok w Katowicach bylo duzo psiakow Quote
jo-jo Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 nie no chyba poprostu przeliczyli się ;-)) w Głogowie było nie całe 1300 psów,w Poznaniu niespełna 3900 psów (ale to w końcu Mistrzostwa Polski tj) no i w Sopocie nie całe 3300 na Balticu więc szczerze mówiąc na za dużo liczyli :lol: Quote
Gra Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Gracjana napisał(a):A tak mi wszyscy przypominali zglaszaj zglaszaj bo jest limi .... no i co ???:lol: Gracjana, nie narzekaj - przynajmniej masz z głowy!!! Jak znajdę transport (albo przekonam mojego kierowcę), to pojedziemy Wam pokibicować! Pamiętaj, że ma być BIS (a conajmniej BOG)!:multi: :mad: A jak nam się nie uda dojechać, to będziemy ściskać łapki....;) Quote
Elitesse Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 jo-jo napisał(a):nie no chyba poprostu przeliczyli się ;-)) w Głogowie było nie całe 1300 psów,w Poznaniu niespełna 3900 psów (ale to w końcu Mistrzostwa Polski tj) no i w Sopocie nie całe 3300 na Balticu więc szczerze mówiąc na za dużo liczyli :lol: w zeszlym roku w Katowicach bylo wiecej niz 3500 psow wiec sie spodziewali tego samego Quote
jo-jo Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 hehe może i meli racje ale jak dla mnie to powinni granice 3000 dać z najwyżej później powiększyć.. Quote
zakla Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 No jezeli nie znajdzie sie nikt z wolnym miejscem w sobotkę, to nie ma innego wyjscia, trzeba bedzie wydac kolejną stówę na pociąg do Katowic:roll: Na szczescie przynajmniej nocleg i transport po miescie mam zapewniony:evil_lol: Quote
jo-jo Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 no to zadzwoniłam...Pani kazała mi e-maila bądź pocztą wysłać...no to wysłałam i czekam na potwierdzenie... Quote
AlaNowak Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 JA bede w Katowicach z moim bibciem w szczeniorach;) A poza tym wystartuje we wszystkie dni w Junior Handling;):diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Gracjana Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Gra dziekuje za kibicowanie :D nawet w domu...:lol: my niestety tez nie mamy transportu wiec jedziemy pociagiem... dlatego sie pytalam czy moze nie ma kogos kto tez sie pociagiem w niedziele wybiera w koncu grupa razniej.... A co do tego BISa to sie nie martw!bez niego do domu nie wracamy... (a tu nie do oceny....) Quote
Bogarka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Musiałek napisał(a):Wciąż przyjmują zgłoszenia!! ponieważ chyba nie ma chętnych do zapełnienia 3500 miejsc. także spoko zdążysz :lol: Do kiedy przyjmuja? Quote
Musiałek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 na stronie nie ma informacji do kiedy ale myslę że nie będzie to dłużej niz do końca tygodnia naprzykład Quote
jo-jo Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 wysyłajcie jak najszybciej...do 3500 psów podobno jeszcze daleko do tej granicy ale któż to wie... Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 19 stycznia dostałam potwierdzenie mailem, że moje zgłoszenie wysłane faksem zostało przyjęte :lol: Wystawiamy suczkę rasy akita w klasie młodzieży. Ciekawa jestem kto jeszcze zgłosił akitkę na tę wystawę? Wiem napewno, że spotkamy się tam z Waihaiwej i Iru :multi: Quote
Musiałek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Ja też wysłałam faxem i to w grudniu a żadnego maila nie dostałam :(( Quote
asiek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 na stonce tez jest info, że do 20 stycznia Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Musiałek']Ja też wysłałam faxem i to w grudniu a żadnego maila nie dostałam :(( Musiałek czy napisałaś do nich maila w celu potwierdzenia zgłoszenia? Ja tak zrobiłam, najpierw wysłałam faksem zgłoszenie a nastepnie napisałam maila, z zapytaniem czy wszystko przeszło czytelnie. Dostałam odpowiedź, że mogą sprawdzić to dopiero po upływie 7 dni od dnia, kiedy wysłałam zgłoszenie, gdyż po takim terminie zgłoszenie będzie widoczne w komputerowej bazie danych. Po siedmiu dniach ponownie wysłałam maila i otrzymałam oczekiwaną odpowiedź: "zgłoszenie zostało przyjęte" :p Quote
Recommended Posts