Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc Gabrysiu :))
Mam nadzieje ze sie nareszcie spotkamy :multi: (chociaż do tych katowic to tak składam troszke niepotrzebnie bo wtedy zapewne Kiwi będzie miała cieczkę :diabloti: :diabloti:
Dzieki za odpowiedź :)))
A Bedziesz moze w Rzeszowie?? :cool1:

Posted

Mam pytanie do osób będących 'bliżej' w katowickim oddziale ZK. Na stronie jest komunikat mówiący o tym, że ilość zgłoszeń jest limitowna. Czyli, że przyjmą 3500 zgłoszeń. Czy tak jest faktycznie? Czy to tylko chwyt marketingowy?

Posted

z tego co rozmawiałam z jedną z Pań to jest to prawda..zawsze na każdej wystawie jest jakiś "limit" tu postanowili od razu zastrzec takową ilość..

Posted

jo-jo napisał(a):
po za tym jakto już pisałyśmy/pisaliśmy dużo zgłoszeń jest nie pełnych czyli pierwszeństwo maja te pełne zgłoszenia ;-))

Przepraszam za głupie pytanie ale to będzie moja pierwsza wystawa :oops:. Chciałam się zapytać co oznacza nie pełne zgłoszenie?
Ja wysłałam początkiem stycznia zgłoszenie mailem ( przyszło potwierdzenie ) i wysłałam pieniądze na konto. Czy mogą mnie nie przyjąć?

Posted

Gracjana napisał(a):
my jedziemy w niedziele, pociagiem z wawy... moze ktos wiecej sie w ten sposob wybiera??

Ja tez jade pociagiem z W-wy, ale w sobote :roll:
A wiec, powtarzajac pytanko Gracjany ;) ; ktos sie moze wybiera w taki sam sposob???

Posted

Słuchajcie mam taki problem...czy jak zadzwonie do nich w tym tygodniu (zadzwonie!!) to jest możliwość żeby mi Jojeczka przenieśli do klasy wyżej ? :roll:

Posted

jo-jo napisał(a):
Słuchajcie mam taki problem...czy jak zadzwonie do nich w tym tygodniu (zadzwonie!!) to jest możliwość żeby mi Jojeczka przenieśli do klasy wyżej ? :roll:

proboj !! moze akurat sie jeszcze uda