jo-jo Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 z dowodem wpłaty to jest tak że można wogóle nie przysyłać ...ale lepiej przysłac bo później teoretycznie trzeba w kolejkach po papiery stać itp Quote
Polna Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 zaraz lece wysłać ;) i faxem reszte puszcze i zadzwonie ostatnio do NDM-u nie doszedł mój fax :O i rzutem na tasme mi psa przyjeli :) czy lepiej poleconym ? Quote
jo-jo Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 radze faxem a potem potwierdzić..po wysłaniu poleconego priorytetu do Poznania nie wierze już w poczte :| wysłałam ost. dnia i nie doszło ale na szczęście dzięki uprzejmości pewnej Pani ze związku wszystko zostało załatwione po terminie i później wróciliśmy z Ml.Zw.Pl :lol: Quote
AnkaW Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 A ja wysłałam zgłoszenie w grudniu pocztą priorytet polecony i nie wiem czy zostało przyjęte :placz: :placz: . Na meila dostałam odpowiedź, że nie mogą sprawdzić bo zgłoszenia idą gdzie indziej. I gdzie ja mam to sprawdzić???:angryy: :angryy: Quote
maga18 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 ja napisalam meilai odpisali mi ze jestesmy przyjeci :) a wyslalam poczatkiem stycznia :) Quote
AnkaW Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 To piszę do nich jeszcze raz :mad: :mad: . Maga, a pisałaś na sekretariat czy na ten drugi???? Quote
jo-jo Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Anka ja bym na twoim miejscy zdzwoniła do nich a nie cackała się z e-mailami bo nie zawsze wiadomo wszystko dzięki netowi więc moja rada dzwoń! Quote
maga18 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 AnkaW napisał(a):To piszę do nich jeszcze raz :mad: :mad: . Maga, a pisałaś na sekretariat czy na ten drugi???? na sekretariat :) bo ten drugi to podejrzewam do webmastera strony o/Katowice :) Quote
ponpon Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 efra-husky napisał(a):Ponpon koniec lutego, początek marca na 100% będę wiedziała ok, dzięki, czekam cierpliwie:) Quote
fidekangela Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 A ja marze żeby wystawić grzywacza chińskiego :D Nie wiem , podobają mi się te pieski :D Są takie inne :) A w jaki dzien one są? Sobota czy niedziela ? Quote
maga18 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 fidekangela napisał(a):A ja marze żeby wystawić grzywacza chińskiego :D Nie wiem , podobają mi się te pieski :D Są takie inne :) A w jaki dzien one są? Sobota czy niedziela ? grzywki ida w niedziele :) ja bym Ci mojego dala, ale moj idzie tylko ze mna :lol: popytam... moze ktos by Ci odstąpił swojego :) nie kazdy wlasciciel grzywka lubi/umie wystawiac :) Quote
fidekangela Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 O to chętnie ! :) Tyle że ja chyba będe tylko w sobotę :( A na bydgoszc albo na gdańsk ktoś się wybiera ? Quote
fidekangela Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Nie wiem , tamten post miał iśc na bydgoszcz , pomyliły mi się wystawy :P A będzie ktoś na bydgoszczy albo w gdańsku ?:D Quote
jo-jo Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 aha rozuemiem ajakiego dozia wystawiasz w Bdg? Quote
AnkaW Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Ufff zgłoszenie przyjęte :multi: :multi: Fidekangela - szkoda że Cię nie będzie bo mogłabyś wystawić mojego potffforka, mnie to kiepsko wychodzi :oops: :oops: Quote
fidekangela Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 AnkaW a może będe nie wiem ;) Ale z chęcią ci pomogę jak będzie trzeba ;) Quote
maga18 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 a jak cos to AnkaW ja moge pomoc :) :cool3: Quote
Recommended Posts