Asiaczek Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 DogoKika - bardzo prosimy o wyjaśnienie! A może jest ktoś z O/Katowice i też nam pomoże rozwiązać ten problem? pzdr. Quote
Jakaranda Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Info uzyskane kilka minut temu w oddz. katowickim: ulga obejmuje tylko te psy/suki, które mają to wpisane na dyplomie z ubiegłorocznej wystawy. Dla pozostałych :shake:- opłat taka jak na stronce www. Do zobaczenia w Spodku:lol: Jakaranda i Borri Quote
rybka i dixi Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 wiecie coś może o pani sędzinie z 2 grupy chodzi mi o nowofundlandy można jechać czy raczej sobie odpuścić Quote
Yoshko Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Zniżka dotyczy tylko psów , które w tamtym roku były wystawiane w klasie szczeniąt. Quote
maga18 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 a czy ktos wie ile juz zgloszen wpłynęło? wyslalam dzis i mam obawy ze bede 3501 i mnie nie przyjmą :lol: Quote
Godelaine Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Maga... Nawet gdyby, to ja osobiście wątpię, aby odesłali z kwitkiem te kilkanaście (a nawet dziesiąt) psów, bo oddział otrzymał już magiczną liczbę zgłoszeń. Ale oczywiście mogę się mylić :roll: :) Quote
Elitesse Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 jeszcze 2 tygodnie przyjmuja wiec sadze ze sie zalapiesz :eviltong: Quote
maga18 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 ale jeszcze nie zaplacilam, wiec jak będą eliminować to polece na pierwszy ogień :evil_lol: :lol: :lol: Quote
Elitesse Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 ja tez nie placilam - pewno dopiero w marcu pieniadze wyskrobie :) :) :) Quote
JASMIN Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 A czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak sędziuje Gabor KORÓZS? Będę po raz pierwszy wystawiać moją wówczas 9 miesięczną jamniczkę długowłosą. Na co powinnam zwrócić większą uwagę? Jaki jest ten sędzie, czy ktoś u niego wystawiał? Jak ocenia? Quote
flashka-g Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 I ja sie wybieram do Katowic:)) w piatek z haszczakami a w niedziele z grzywaczami:) Quote
Vercio Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Ja też będę. Tyle, że tylko pokibicować i pooglądać :eviltong: Quote
Pearl Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 ja wysłałam zgłsozenie jakiś czas temu mailem dwukrotnie i potwierdzenia brak...chyba bede musiała udać sie osobiście do biura oddziału Quote
Godelaine Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Pearl... A nie łatwiej najpierw do nich przedzwonić i spytać się czy zgłoszenie dotarło? I dopiero wtedy, gdyby okazało się, że jednak nie, przejść się do oddziału? Trzeba wygodnym być! :D Quote
Pearl Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Myślę, że dostałabym potwierdzenie, do oddziału swego czasu przybywałam co tydzień, wiec jednorazowa wizyta nie jest stosunkowo dużym kłopotem :) Quote
efra-husky Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Mam pytanie; czasami na wystawach są zbierane próbki do wysyłki do USA na badania oczu. Czy ktoś może wie, na których wystawach będzie coś takiego zorganizowane?? (Może w Katowicach?) Quote
Gwarek Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='efra-husky']Mam pytanie; czasami na wystawach są zbierane próbki do wysyłki do USA na badania oczu. Czy ktoś może wie, na których wystawach będzie coś takiego zorganizowane?? (Może w Katowicach?) Z tego co wiem będzie. Zobacz : http://www.bordercollie.fora.pl/viewtopic.php?t=109 Quote
jo-jo Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 a ja mam pytanie nie z tej beczki czy jeszcze są miejsca :roll: bo właśnie chce zgłaszać ale chce się upewnić że jeszcze sie dostaniemy :roll: Quote
Polna Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 jo-jo napisał(a):a ja mam pytanie nie z tej beczki czy jeszcze są miejsca :roll: bo właśnie chce zgłaszać ale chce się upewnić że jeszcze sie dostaniemy :roll: jo-jo dolączam sie do pytania Quote
Elitesse Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 to zglaszac sie a nie gadac :evil_lol: Quote
Polna Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 myslicie, ze moga sprawidzic czy mam wpłacona składke członkoską na 2006 ? bo jade jutro zapłacić :P lece na strone pisac. A i jeszcze jedno jak nie wpisze adresu hodowcy to się coś stanie :P? Quote
Recommended Posts