Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Info uzyskane kilka minut temu w oddz. katowickim:

ulga obejmuje tylko te psy/suki, które mają to wpisane na dyplomie z ubiegłorocznej wystawy. Dla pozostałych :shake:- opłat taka jak na stronce www.

Do zobaczenia w Spodku:lol:
Jakaranda i Borri

Posted

Maga... Nawet gdyby, to ja osobiście wątpię, aby odesłali z kwitkiem te kilkanaście (a nawet dziesiąt) psów, bo oddział otrzymał już magiczną liczbę zgłoszeń.
Ale oczywiście mogę się mylić :roll: :)

Posted

A czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak sędziuje Gabor KORÓZS? Będę po raz pierwszy wystawiać moją wówczas 9 miesięczną jamniczkę długowłosą. Na co powinnam zwrócić większą uwagę? Jaki jest ten sędzie, czy ktoś u niego wystawiał? Jak ocenia?

Posted

Pearl... A nie łatwiej najpierw do nich przedzwonić i spytać się czy zgłoszenie dotarło? I dopiero wtedy, gdyby okazało się, że jednak nie, przejść się do oddziału?

Trzeba wygodnym być! :D

Posted

Myślę, że dostałabym potwierdzenie, do oddziału swego czasu przybywałam co tydzień, wiec jednorazowa wizyta nie jest stosunkowo dużym kłopotem :)

Posted

jo-jo napisał(a):
a ja mam pytanie nie z tej beczki czy jeszcze są miejsca :roll: bo właśnie chce zgłaszać ale chce się upewnić że jeszcze sie dostaniemy :roll:

jo-jo dolączam sie do pytania

Posted

myslicie, ze moga sprawidzic czy mam wpłacona składke członkoską na 2006 ?
bo jade jutro zapłacić :P lece na strone pisac. A i jeszcze jedno jak nie wpisze adresu hodowcy to się coś stanie :P?