warg2003warg Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ja się cieszę , że nie hoduje szeltików:multi: Ale jak się ma tyle psów( chyba najwięcej w PL) to ma się z czego wybierać. Quote
Iwa-R Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Na temat jej psów za dużo wypowiadać się nie będę, ale uważam, że bardzo dużo daje przydomek hodowlany oraz czerwony kubraczek, i większość psów z tym przydomkiem wygrywa, nie zawsze zasłużenie. Napiszę jednak coś na temat samej pani S. Ze względu na to, iż ostatnio dużo jeździ ze swoim Akitą Amerykańskim, kilka razy już miałam (nie)przyjemność stania obok niej w ringu na BISach, i słowa, których używa ta pani, oraz to jak traktuje innych ludzi (z góry) strasznie mnie przeraziło. Taka renoma, a przysłowiowa słoma z butów wychodzi. Naprawde zachowanie nienajlepsze. Gdybym sama nie była świadkiem, nie pisałabym tego, ale słyszałam na własne uszy. Quote
ursus Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ja 2 x powiedziałam widząc tę panią na wystawie "dzieńdobry" ale.......... nie doczekałam się odpowiedzi.......... no cóż........ konkurencję się widzi to to nie jest dobry dzień............. nie?? A gdzie kultura?? Quote
Recommended Posts