Tutami Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 A bo pewnie z balkonu robiłaś,po tym jak pies na flajbolu zawiesił się na płotku zabraniali robić z góry i przy ringu głównym,no cóz trudno ale i tak dzięki.:loveu: Quote
JustynaJK Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 tak z balkonu zaraz wysyłam clumberka na maila:lol: Quote
JustynaJK Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 znalazłam jeszcze clumberka ,zaraz wstawię mail już poszedł z oryginalną wielkościa foty Quote
Tutami Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 No cudna ! Ja wiem że nie jestem obiektywna ale ma małpa w sobie to coś.:loveu: Nie było osoby która by się przy niej nie zatrzymała,a klucha tylko robiła te słdkie oczyska pt. no powiedz ze jestem piękna- kokietka jedna.:cool3: Quote
olcha Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='JustynaJK'] Jaka śliczna clumberka :loveu: Jeszcze nie widziałam na żywo :shake: a szkoda bo jest cudna :loveu: Quote
Tutami Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Olcha Zapraszamy do Krakowa ,wybieramy się też do Łodzi i napewno na wiele inny wystaw więc pewnie gdzieś się spotkamy Znaleść nas b powinno być łatwo bo mała to narazie unikat:eviltong: Cieszę się że się podoba moja" klucha" Linducha:loveu: Quote
BeataG Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Eurasierka']Wooooow, Beata!!! Gratulacje dla Wermuta! :laola: pozdrawiam, Eurasierka (ta od energicznej mamy z apetytem na belga :lol: ) Dziękuję bardzo. :) Poznałam, że to Ty - po zdjęciach w avatarze i podpisie. Pozdrów Mamę ode mnie. Quote
Eurasierka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Beata Pozdrowię na pewno :lol: ucieszy się z nowinek o Wermucie miło, że mnie pamiętasz :jumpie: * nie wiecie, czy jest katalog powystawowy z Katowic? ciekawa jestem, czy były jakieś eurasiery, a jeśli tak, to które? Quote
UTAAP Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Tutami napisał(a):Olcha Zapraszamy do Krakowa ,wybieramy się też do Łodzi i napewno na wiele inny wystaw więc pewnie gdzieś się spotkamy Znaleść nas b powinno być łatwo bo mała to narazie unikat:eviltong: Cieszę się że się podoba moja" klucha" Linducha:loveu: Ooooo! Bedziecie w Lodzi - to my Was bedziemy miec na oku:cool3: :p Quote
UTAAP Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Eurasierka']Beata Pozdrowię na pewno :lol: ucieszy się z nowinek o Wermucie miło, że mnie pamiętasz :jumpie: * nie wiecie, czy jest katalog powystawowy z Katowic? ciekawa jestem, czy były jakieś eurasiery, a jeśli tak, to które? Ja bylam dzis na stronie oddzialu bo tez bylam ciekawa, ale nic nie ma, ani zadnej zapowiedzi:shake: Quote
Jagoodka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Tutami napisał(a):No cudna ! Ja wiem że nie jestem obiektywna ale ma małpa w sobie to coś.:loveu: Nie było osoby która by się przy niej nie zatrzymała,a klucha tylko robiła te słdkie oczyska pt. no powiedz ze jestem piękna- kokietka jedna.:cool3: Jest boska - masz rację :) A JustynaJK wstawiła zdjęcia Lindy na Elciusiowo-Taresikowym kocyku i podusi :) Tutami i już prawie masz zdjęcie na podusi. Szkoda, że tu nie śpi słodko :( Quote
Tutami Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 :evil_lol: Jagoodka ale już mi nie powiedzą że bujam bo nikt nie jest tak "chory" (oprucz mnie )na punkcie psów by podusię na wystawy zabierać. UTTAP nO WYBIERAMY SIĘ CHYBA ZE NAM ZGŁOSZENIE ZNÓW ZGUBIĄ JAK W ZESZŁYM ROKU:angryy: i co to znaczy mieć na oku mamy się bać?:razz: Quote
Agasia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Do wszystkich wstawiajacych Lindowe zdjecia, czy moge je wykorzystac ( bo wiem ze Tutami jest jak najbardziej za :D) na stronę hodowli Tutami ;)? Quote
Jagoodka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Tutami napisał(a)::evil_lol: Jagoodka ale już mi nie powiedzą że bujam bo nikt nie jest tak "chory" (oprucz mnie )na punkcie psów by podusię na wystawy zabierać. UTTAP nO WYBIERAMY SIĘ CHYBA ZE NAM ZGŁOSZENIE ZNÓW ZGUBIĄ JAK W ZESZŁYM ROKU:angryy: i co to znaczy mieć na oku mamy się bać?:razz: NO widocznie my tez jesteśmy "chore" a raczej mamy "kota na punkcie psów" hihihi. Nasze chłopaki zawsze mają kocyk i podusię na wystawie. A w domu to w każdym legu po 2 poduchy i na wszystkich kanapach w każdym rogu też poduchy :) Quote
Tutami Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Cześć agasia Mam problem z pocztą przy wysyłaniu cągle się wiesza :angryy: Spróbuję ci jeszcze raz wysłać maila wieczorem może się uda. Jak Jagoodka nie ma nic przeciwko to ci wyślę kilkanaście fotek które zrobiła w katowicach. Quote
Jagoodka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Agasia napisał(a):Do wszystkich wstawiajacych Lindowe zdjecia, czy moge je wykorzystac ( bo wiem ze Tutami jest jak najbardziej za :D) na stronę hodowli Tutami ;)? Wstawiaj wstawiaj :) Ja wyslałam bardzo dużo zdjęć Tutami na prv i te też możesz wykorzystać :) Quote
JustynaJK Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 moje foty możecie wstawiać gdzie dusza zapragnie:lol: Quote
Nugatowa Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Tutami mam wielkaaaa prośbe :cool3: :cool3: :cool3: Możesz mi powiedzieć która była i co dostała Arisa Bialy Podhalan w Katowicach (owaczrek podchalański) suka kl.młodzieży Z góry serdecznie dziękuje :loveu: :cool3: Quote
olcha Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Tutami napisał(a):Olcha Zapraszamy do Krakowa ,wybieramy się też do Łodzi i napewno na wiele inny wystaw więc pewnie gdzieś się spotkamy Znaleść nas b powinno być łatwo bo mała to narazie unikat:eviltong: Cieszę się że się podoba moja" klucha" Linducha:loveu: NArazie nie planuję wystaw ale gdzieś w końcu musimy na siebie trafić :cool3: Mnie też łatwo znaleźć bo często sama na ringu jestem :eviltong: Quote
UTAAP Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Tutami napisał(a): UTTAP nO WYBIERAMY SIĘ CHYBA ZE NAM ZGŁOSZENIE ZNÓW ZGUBIĄ JAK W ZESZŁYM ROKU:angryy: i co to znaczy mieć na oku mamy się bać?:razz: Hmmm, no....mozecie sie bac ze Was, tzn. kluche clumbuche:cool3: , zafoce na smierc:diabloti::lol: :lol: ....Nie no bez przesady, tak strasznie nie bedzie, ale popstrykam, popstrykam:razz: i pomiziam:loveu: Quote
Tutami Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 A miziaj miziaj bo kluch sprawia wrażenie jakby tylko poto żyła na tym świecie:evil_lol: ,a na foty też się nie obrazimy bo ja naogół jeżdżę sama więc jak trzymam ringówkę z kluchą lub innym czworołapem to raczej trudno pstrykać:cool1: Olcha to tak jak my my też narazie przynajmniej samiutkie:cool3: Quote
UTAAP Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 No mam teraz cyfrowke, wiec sprzecik jest. Ja sie wystawiam w Lodzi w sobote, a Wy bedziecie w niedziele to sobie przyjde i na spokojnie foty porobie. ja naogół jeżdżę sama więc jak trzymam ringówkę z kluchą lub innym czworołapem to raczej trudno pstrykać:cool1: Tez to znam - niestety :flop: No i pomiziam:loveu: Quote
FILOFANY Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 No to my sie jeszcze pochwalimy:eviltong: Bombi- zw ml, BOB Gizmo- CWC, CACIB, BOB ->Int Ch Pinek- CWC, resCACIB->Ch PL Gratuluje wszystkim sukcesow tych duzych i mniejszych oraz zycze powodzenia na kolejnych showach:p Quote
Recommended Posts