Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='JASMIN']Nie wiem czy jesteś zainteresowany alej a mam jamniorki BOG Junior
Wiem, że fotki słabej jakości ale nie ja robiłam więc nie do mnie ewentualne zażalenia.
http://img486.imageshack.us/img486/5733/hpim73234jv.jpg

http://img451.imageshack.us/img451/2391/hpim73255dq0rv.jpg

Znalazłam jeszcze pare fotek jamników. Niestety nie na ringu. Wiem, że obiecywałam fotki ale nie miałam czasu robić...

GABRYJELA SABATINI Teoria SpiskuL:
http://img46.imageshack.us/img46/1073/dsc017932st.jpg

CHANELL WINNIE Z Ostrożyskych Jezer:

http://img46.imageshack.us/img46/7240/dsc017978tv.jpg

http://img46.imageshack.us/img46/1397/dsc018032xc.jpg

AILEEN Happy Krion:
http://img473.imageshack.us/img473/5664/hpim51356ik1be.jpg

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
A czy ktoś coś wie o flyballu??
Ja wiem tylko tyle, że drużyna zorganizowana przez Fort z Warszawy była na drugim miejscu, a dwa psy z tej drużyny (Ares i Mac) zajęły pierwsze i drugie miejsce indywidualnie.

Posted

Gratulacje dla wszystkich!

jo-jo pewnie ze salka, ale bylam z niej w miare zadowolona, tyle ze tloczno... :)

I nie wiadomo nadal co dokladniej z tym bisiorem.. :>

Posted

Flaire napisał(a):
Ja wiem tylko tyle, że drużyna zorganizowana przez Fort z Warszawy była na drugim miejscu, a dwa psy z tej drużyny (Ares i Mac) zajęły pierwsze i drugie miejsce indywidualnie.

Dzięki Flaire! :)

Czy ktoś wie coś jeszcze?

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Gratuluję zwycięzcom! :D

Najpierw plusy - podobała mi się organizacja wystawy, ring belgów (mimo iż dośc ciasny) byl usytuowany w rewelacyjnym miejscu. Nie było większych opóźnień, wszystko przebiegało sprawnie, miło i przyjemnie... Ale...

Sędzia Zvi KUPFERBERG oceniający belgi to POMYŁKA. Pan rzucał na prawo i lewo bdb (zdarzyła się też dobra, którą otrzymał pies wymieniany jako faworyt do zdowycy rasy :roll: ), ale ocena nijak nie odzwierciedlała wyglądu psa. Pan oceniał niekonsekwentnie, przyglądający się belgomaniacy nie potrafili za bardzo uchwycić myśli przedwodniej tego co robił. Nie był to ani charakter, ani ruch, ani prezentacja, ani szata, ani nawet wielkość. Calokształt tym bardziej :shake:
Cóż... Ja czuję niesmak. 95 zlotych poszło w bloto (choć samo spotkanie w gronie belgomaniackim było bardzo przyjemne :) ). Polskie wystawy odkladam na razie na bok. Wolę zainwestować w klubówki na Węgrzech, Czechach i Holandii. Przynajmniej tam, jeśli nawet moja suka dostanie bdb, to będę wiedziala, że dostala ją sprawiedliwie od eksperta w rasie.

Posted

Agasia napisał(a):

Wyniki z Grupy I:

1. PON (MAZUR z Gangu Dlugich)
2. Collie Smooth (Timonan NORIANN NOELANI :multi: )
3. Collie Rough (Fontaneblui BLUE VANILLE)

Co bylo dalej nie wiem, bo pojechalam do domu.

Posted

Agasia napisał(a):

Ja moge za to pochwalic sie, ze wystawiany przezemnie wilczarz (Cu Cruithin BREEZE WARRIOR) 1, CWC, ktorym zakonczyl championat polski oraz res. CACIB (CACIB sprzatnela carragan :diabloti: )

Agasia,gratulowalam na ringu,pogratuluje jeszcze raz.Mile sie rywalizowalo :cool1:
Faktem jest,ze Malec dostal doskonala,CWC,NPwR i CACIB.I tu pytanie do organizatorow,czy jesli ktos jest na tyle spostrzegawczy,ze doczytal iz przysluguje mu puchar dopiero w domu tzn.ze puchar przepadl na amen ? :roll:

BTW.W tym miejscu rowniez pragne podziekowac wszystkim z ktorymi mielismy przyjemnosc obcowac za mile towarzystwo.Szczegolne podziekowania naleza sie Bosowi i Natalii,gdyz Ci dwoje chyba byli dzisiaj najbardziej przeze mnie wykorzystywani :cool1:
BTW2.Agasia,jesli chcesz abym przeslala Ci zdjecia Brysia,ktore przesle mi Bos (taka zabawa w gluchy telefon :cool3: ) to podaj mi swojego maila :cool1:

Posted

No no wkleili moje zdjecie bez przyzwolenia. Nie ladnie :lol: :lol: :lol:
BIS weteran II zgarnal pies znajomej, moj faworyt jamnik krótkowłosy standard Ich.Ch.PL.SK.CZ.RUS.Mł.Ch.PL. CARDO CLEO Canis Venator
:loveu:
Przed nim był sznaucer średni pieprz i sól :)

Posted

[quote name='carragan']Agasia,gratulowalam na ringu,pogratuluje jeszcze raz.Mile sie rywalizowalo :cool1:
Faktem jest,ze Malec dostal doskonala,CWC,NPwR i CACIB.I tu pytanie do organizatorow,czy jesli ktos jest na tyle spostrzegawczy,ze doczytal iz przysluguje mu puchar dopiero w domu tzn.ze puchar przepadl na amen ? :roll:

BTW.W tym miejscu rowniez pragne podziekowac wszystkim z ktorymi mielismy przyjemnosc obcowac za mile towarzystwo.Szczegolne podziekowania naleza sie Bosowi i Natalii,gdyz Ci dwoje chyba byli dzisiaj najbardziej przeze mnie wykorzystywani :cool1:
BTW2.Agasia,jesli chcesz abym przeslala Ci zdjecia Brysia,ktore przesle mi Bos (taka zabawa w gluchy telefon :cool3: ) to podaj mi swojego maila :cool1:
A ja jeszcze raz gratuluje! :) Kto wzial BOB? A zdjecia - ba ze chce - b_agacia12@op.pl
Ja tez mam pare zdjec wilczarzy, nie wiem czy akurat wy sie gdzies zalapaliscie ale... jak chcesz to moge wyslac rowniez ;)

I jeszcze jedno - nie moglas mnie oswiecic ze ty to ty wczesniej :p?

Posted

Agasia napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich!

jo-jo pewnie ze salka, ale bylam z niej w miare zadowolona, tyle ze tloczno... :)

mi się na sakce bardzo podobało ...owszem jak przyszło do oceniani dogów to tłumy przyszły ale tak to super w porównaniu z płytą głowną spokój i cisza 8)

Posted

carragan napisał(a):
Agasia,gratulowalam na ringu,pogratuluje jeszcze raz.Mile sie rywalizowalo :cool1:

Słońce to Ty nie wiedziałas że za Np i Ns są pucharki ??