JustynaJK Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Na dziś tyle fot,zdjęcia cieplutkie jeszcze nieobrobione.Idę spać,bo jutro znów wystawa!!!! Quote
Polna Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 czy mógłby ktos się zapytac na stoisku z zabawkami (bocian bodajze) petstages, czy mozna reklamowac te zabawki? kupilam w piatek mojemu psy bardzo "wytrzymałą" zabawke wyniosło mnie to 24zł i dzis została z niej tylko szmata. Moze wysłac im fotki ? Quote
Agasia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 zakla napisał(a):Agasia, to chyba jest Chocunia. Wiecej blekitnych nie znam przynajmniej :lol: Tylko mnie zaskoczylo, ze Choc jest w Katowicach, w koncu ona niewystawowa ;) Choco byla, bo nawet ja z nia startowalam :cool1: Quote
Guest Reyes Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 To ja już 3 raz... wstaje, manatki zbieram i jade na wystawe <ziewa> Quote
Pearl Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 my tez za chwile ładujemy sie do samochodui wyruszamy pod hale:)) pozdrawiam Flashka-g Quote
AlaNowak Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Dana- mam wiecej twoich zdjec, wiec podaj meila i bedziesz je miala;) Quote
AlaNowak Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 ja nie gryze, wiec jak ktos mnei rozpozna to podejsc i sie przedstawic, mozliwe, ze nei bede kojarzyc z nicka , ale... co tam:P Dziefcynka w szarych spodniach i najprawdopodobniej bialej bluzce (a jak nie to na tej bluzce marynara czarna), z basenji w reke na smyczy i aparacikiem w raczce:P Rozbijajaca sie po ringu JH:P:P:P Quote
sylrwia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 A może ktoś uchwycił wyżły węgierskie? Był brat mojego Fortka, chciałabym zobaczyć "rodzine" :cool3: Quote
JASMIN Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 A robił ktoś może wdzoraj fotki na finałach? Szczególnie mi zależy na BOG Junior IV grupy... Jeżeli ktoś ma fotki to bardzo proszę o przesłanie mi na maila monika.psy@op.pl Quote
Diamant Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 A ja wstawie jeszcze zdjęcia z piątkowego BIS-a Szczeniaków. Mój "chłopczyk" pokazał się rewelacyjnie :multi: :multi: :multi: Gratulacje dla konkurencji...... Pozdrawiam. Quote
TANANA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='resuruss'] :) to ja z weteranem AM Nortonem :) mam nadzieje ze moge foteczke umiescicn na stronce naszej? Quote
Iwa-R Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 To ja może jeszcze wkleję nasze zdjęcie (Zwyciężca Rasy) Quote
KORONA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Wielkie gratulacje dla WSZYSTKICH !!!! warg2003warg napisał(a):jo-jo mnie z dgm też poznałeś na ringu gratulacje za res-caciba.Może Ci wręczałam teczkę?:evil_lol: Godelaine szczególnie zwracał uwagę na budowę i ruch , jeszcze raz ruch.Kątowanie przednich i tylnich kończyn, linie grzbietu- dużo o tym mówił, zgryz,klatka piersiowa, budowa kośća.Co do tego psa to się zgadzam , powinien wyleć z ringu, tym bardziej,że z obserwacji wiem, że był agresywny też poza ringiem i to do suczek. Jeszcze raz gratulacje. Czy mówicie o tym bohaterze, który uparł sie na ringu, żeby zeżreć mojego Hipogryfa ? ;) Quote
Agappe Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 czy ktoś ma zdjęcia z bis puppy z wczoraj???????? czy to prawda, że pierwsze miejsce zdobyła dobermanka??????????? Quote
jo-jo Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 KORONA napisał(a):Czy mówicie o tym bohaterze, który uparł sie na ringu, żeby zeżreć mojego Hipogryfa ? ;) tak Monisiu własnie o nim 8) Quote
Elitesse Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Agappe napisał(a):czy ktoś ma zdjęcia z bis puppy z wczoraj???????? czy to prawda, że pierwsze miejsce zdobyła dobermanka??????????? 1 doberman 2 czarny ruski 3 sznaucer mini pieprz i sol Quote
Asta Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Ciekawe kto dostanie bis ;) I czekam na wyniki z jh (mam nadzieje ze Ala I zgarnela :) ) Quote
jo-jo Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 jak znam życie to BIS'a weźmie jakieś psisko z IX grupy bądź wyzłowate lub owczarkowe cuś 8) Quote
Gosik71 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 No to my się chwalimy z dziś:loveu: Junior V1 CWC i res.CACIB - skończył Championa Polski Sonia, debiut w młodzieży - V1 Zwycięstwo Młodzieży:loveu::loveu::loveu: Quote
warg2003warg Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 No to my się też pochwalimy,woda sodowa mi ostatnio po tych biskach weteranów uderzyła do główy chyba( tak pewnie się umawiałam na ring główny) no cóż b.dobra.dołożyła mi trochę hodowczyni mojego psiura :angryy: - z góry namiętnie go wolała.On oczywiście szczekał,kręcił ogonem, głowę podniół wysoko i w całej krasie pokazał swoje za duże ucho. Quote
warg2003warg Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Sonia rozpoczęła mł.ch.PL , ale debiut. Quote
jo-jo Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 ehh bywa ;-)) ale sama wiesz po wczorajszych dogach że we Katowicach posypały sę najróżniejsze oceny 8) Quote
bognik Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Brawa dla WSPANIAŁEGO Juniora i PIĘKNEJ Sonii !!! :multi: :multi: :multi: A ma ktoś wyniki lub zdjęcia ozdóbek (najlepiej lhasa apso) ??? :) Quote
Gosik71 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 warg2003warg napisał(a):Sonia rozpoczęła mł.ch.PL , ale debiut. Teraz go musimy gdzieś skończyć, a nie mam pojęcia gdzie jechać:cool3: Quote
Recommended Posts