Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy mógłby ktos się zapytac na stoisku z zabawkami (bocian bodajze) petstages, czy mozna reklamowac te zabawki?
kupilam w piatek mojemu psy bardzo "wytrzymałą" zabawke wyniosło mnie to 24zł i dzis została z niej tylko szmata. Moze wysłac im fotki ?

Posted

zakla napisał(a):
Agasia, to chyba jest Chocunia. Wiecej blekitnych nie znam przynajmniej :lol: Tylko mnie zaskoczylo, ze Choc jest w Katowicach, w koncu ona niewystawowa ;)

Choco byla, bo nawet ja z nia startowalam :cool1:

Guest Reyes
Posted

To ja już 3 raz... wstaje, manatki zbieram i jade na wystawe <ziewa>

Posted

ja nie gryze, wiec jak ktos mnei rozpozna to podejsc i sie przedstawic, mozliwe, ze nei bede kojarzyc z nicka , ale... co tam:P Dziefcynka w szarych spodniach i najprawdopodobniej bialej bluzce (a jak nie to na tej bluzce marynara czarna), z basenji w reke na smyczy i aparacikiem w raczce:P Rozbijajaca sie po ringu JH:P:P:P

Posted

A ja wstawie jeszcze zdjęcia z piątkowego BIS-a Szczeniaków.
Mój "chłopczyk" pokazał się rewelacyjnie :multi: :multi: :multi:
Gratulacje dla konkurencji......

Pozdrawiam.

Posted

Wielkie gratulacje dla WSZYSTKICH !!!!

warg2003warg napisał(a):
jo-jo mnie z dgm też poznałeś na ringu gratulacje za res-caciba.Może Ci wręczałam teczkę?:evil_lol:
Godelaine szczególnie zwracał uwagę na budowę i ruch , jeszcze raz ruch.Kątowanie przednich i tylnich kończyn, linie grzbietu- dużo o tym mówił, zgryz,klatka piersiowa, budowa kośća.Co do tego psa to się zgadzam , powinien wyleć z ringu, tym bardziej,że z obserwacji wiem, że był agresywny też poza ringiem i to do suczek.
Jeszcze raz gratulacje.

Czy mówicie o tym bohaterze, który uparł sie na ringu, żeby zeżreć mojego Hipogryfa ? ;)

Posted

Agappe napisał(a):
czy ktoś ma zdjęcia z bis puppy z wczoraj???????? czy to prawda, że pierwsze miejsce zdobyła dobermanka???????????

1 doberman
2 czarny ruski
3 sznaucer mini pieprz i sol

Posted

No to my się chwalimy z dziś:loveu:
Junior V1 CWC i res.CACIB - skończył Championa Polski
Sonia, debiut w młodzieży - V1 Zwycięstwo Młodzieży:loveu::loveu::loveu:

Posted

No to my się też pochwalimy,woda sodowa mi ostatnio po tych biskach weteranów uderzyła do główy chyba( tak pewnie się umawiałam na ring główny) no cóż b.dobra.dołożyła mi trochę hodowczyni mojego psiura :angryy: - z góry namiętnie go wolała.On oczywiście szczekał,kręcił ogonem, głowę podniół wysoko i w całej krasie pokazał swoje za duże ucho.