resuruss Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Czesc Irenko kochana!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo sie ciesze ,ze sie tu spotykamy!!!!! Saluczki beda jutro,ma przyjechac Marta !!!!Takie rodzinne spotkanie!!!!!Zdjecia beda na pewno - pozatym bardzo ciekawa jestem prawnuczka Zafira!!!!!Piekne zwierzatko!!!!!Gratuluje!!!! Quote
saluczki Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Zafirek ma mały problem, bo rok temu był skubniety przez saluki w Krakowie na wystawie i na cursingu, efekt był taki że w Warszawie bał się wejść na ring i musieliśmy go wnosić, teraz po raz pierwszy od tamtego czasu się spotka z tym salukiem i zastanawiamy się czy będzie pamiętał, być może poza ringiem zobaczysz też Zarinę, Zafir już ma Mł.Ch.Pl oraz Ch.Pl. pozdroawienia Irena i salunie Quote
UTAAP Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Marcino1978']mogę prosić o stawkę wheaten terrierow? :razz: Marcin, czy u Ciebie na prawde tak krucho z pamiecia(gg-owalam z Toba na ten temat 2 dni temu):crazyeye: :roll: :lol: :lol: :lol: :diabloti: . No, o tym ze zk katowice ma strne w necie to juz Ci dziewczyny przypomnialy, wiec ja nie bede:evil_lol: Wyniki wstawilam wczoraj na forum teriera pszenicznego http://www.pszenicznyterier.fora.pl/viewtopic.php?t=43 ale zebys sie nie przemeczyl za bardzo:evil_lol: to masz tutaj8-) PSY Klasa Pośrednia 1572 ARMANDO MARIO della Quattrocento dosk.I, CWC=Ch.Pl., CACIB, BOS, BOB SUKI Klasa Pośrednia 1573 ANTONELLA CIOMO della Quattrocento dosk.II, RES-CACIB 1574 INESS INUSCHKA Kni York dosk.I, CWC, CACIB, BOS Gratulacje dla zwyciezcy !! Quote
resuruss Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 saluczki napisał(a):Zafirek ma mały problem, bo rok temu był skubniety przez saluki w Krakowie na wystawie i na cursingu, efekt był taki że w Warszawie bał się wejść na ring i musieliśmy go wnosić, teraz po raz pierwszy od tamtego czasu się spotka z tym salukiem i zastanawiamy się czy będzie pamiętał, być może poza ringiem zobaczysz też Zarinę, Zafir już ma Mł.Ch.Pl oraz Ch.Pl. pozdroawienia Irena i salunie Mam nadzieje ,ze chlopak juz zapomnial i zaprezentuje sie pieknie!!!!!!!W koncu prababcia bedzie patrzec;) Quote
BOŻENA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 A kto jest właścicielem tego psa który wzioł rasę?? On jest w polskich rękach?? Quote
Elitesse Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 moja coreczka ALBA ASTRA Elitesse - Zwyciezca Mlodziezy + Najlepszy Junior w Rasie - ukonczyla MLODZIEZOWY CHAMPIONAT POLSKI !! :laola: :laola: Quote
Fritz Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Ma ktos moze wyniki szkotow?Z gory dziekuje:) Quote
Marcino1978 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='UTAAP']Marcin, czy u Ciebie na prawde tak krucho z pamiecia(gg-owalam z Toba na ten temat 2 dni temu):crazyeye: :roll: :lol: :lol: :lol: :diabloti: . No, o tym ze zk katowice ma strne w necie to juz Ci dziewczyny przypomnialy, wiec ja nie bede:evil_lol: Wyniki wstawilam wczoraj na forum teriera pszenicznego http://www.pszenicznyterier.fora.pl/viewtopic.php?t=43 ale zebys sie nie przemeczyl za bardzo:evil_lol: to masz tutaj8-) PSY Klasa Pośrednia 1572 ARMANDO MARIO della Quattrocento dosk.I, CWC=Ch.Pl., CACIB, BOS, BOB SUKI Klasa Pośrednia 1573 ANTONELLA CIOMO della Quattrocento dosk.II, RES-CACIB 1574 INESS INUSCHKA Kni York dosk.I, CWC, CACIB, BOS Gratulacje dla zwyciezcy !! heh zle sie wyrazilem :lol: jakie psy byly w kataolgu to wiem ale chodzilo mi raczej o takąodpowiedźjak Twoja - z opisami :razz: wielkie dzięki i gratulacje ;) Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Fotki z dziś Goldenek Leonbreger Hovawart Berneńczyk i Dog Niemiecki Jo-Jo czy to nie jest czasem Twój pies?? Quote
Gazuś Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 :lol: Goldenka, nie wiesz co to za goldus na tej pierwszej focie? :lol: Quote
Guest bernulka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 A tu jest mój but tam z tyłu:cool3: paździoszki Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Gazuś napisał(a)::lol: Goldenka, nie wiesz co to za goldus na tej pierwszej focie? :lol: Niestety nie wiem ;( Quote
Asta Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Co do ostatniego twojego zdjecia goldenk@, jestem pewna ze to na 100% jo-jo :) Quote
Bogarka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Czy ktos ma fotki gonczych i wyzłów niemieckich? Quote
PUENTA imszar Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Czy ktoś ma zdjęcia sznaucerków miniaturek. Tak ładnie proszę ;) Quote
asiek Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Ja właśnie wróciłam do domku przeszczęśliwa Moje hiszpany: Rica Fre-Su - Zwyciezca Młodzieży Lori Fre-Su - dosk 1, CWC, CACIB, BOB - ukonczyla dorosły championat Sanson del Dharmapuri - Zwyciezca Młodziezy + Najlepszy Junior Lope Fre-Su - dosk1, CWC, CACIB - ukończył dorosły championat Ja jestem zadowolona na maaaxa Gratulacje dla wszystkich :) Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 my mimo że srebro to z Pierwszym RES CACIBEM wróciliśmy!!!!! debuiut w pośredniej się udał a ile dgm spotkałam :lol: Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='go|denk@!']Fotki z dziś Jo-Jo czy to nie jest czasem Twój pies?? moje moje szczęście ze mna stało :loveu: jak macie coś naszego to bardzo na e-maila prosimy bo już galerie na stronke robie -;-)) Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Asta napisał(a):Jo-Jo mówiłam, że staniecie na lokacie ;) sluchaj straszny pogrom w ocenianiu był!!! kilka dobrych kilkanaście bdb!! na 10 psów w czarnych i arlekinach 3 lokaty przyznane !! w mł. na 5 psów jedno pierwsze miejsce w pśrd (naszej) na 2 psie 2 miejsca w otw na 3 psy zero lokat ogólnie sędzia oceniał róznie i czasami dziwnie ale konsekwentnie ;-)) kilkadziesiąt fotek mam ale to tylko doziów :lol: Quote
Asta Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Nie wiem co się stało, ale tez w jrt było pelno bdb Quote
zakla Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Moim zdaniem wszyscy powinni zaczac tak sedziowac, a nie same doskonale i czasami bdb... ;) Kto bedzie jutro?:lol: Quote
Recommended Posts