Elitesse Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 maga18 napisał(a): Elitesse dlaczego nie pojechalas????????? :crazyeye: samochod odmowil posluszenstwa a juz bylo za pozno zeby szukac innego transportu :( Quote
Iwa-R Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Wielkie dzięki, jest za co, bo psiaków troszke było. Zwłasza, że to międzynarodówka :) No i jeszcze raz zachęcam do szukania nas w nowym numerze "Psa" ;) Quote
Agappe Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Agasia']Gratulacje :) A wiesz jak tam pozostale lokaty w grupie? Jeszcze pare zdjec z wczoraj piękny!!!!!!!!!!!! po prostu piękny!!! On jest w jakiś polskich rękach???? mi się wydawało, że tych ridgebacków to jeszcze nie ma w Polsce Quote
Iwa-R Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Agappe napisał(a):piękny!!!!!!!!!!!! po prostu piękny!!! On jest w jakiś polskich rękach???? mi się wydawało, że tych ridgebacków to jeszcze nie ma w Polsce Nie, Czechy. Quote
Bogarka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 A co to za rasa :crazyeye: ? A Vértesowi robił ktos moze zdjecie? Quote
Iwa-R Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Bogarka napisał(a):A co to za rasa :crazyeye: ? A Vértesowi robił ktos moze zdjecie? Thai Ridgeback Dog Quote
Gazuś Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 A zna ktoś goldeniarskie wyniki? :lol: I gratuluje wygranych! :lol: Quote
darek Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Mam dużo fotek z Seterów głównie anglików i irlandów-jak coś pisac maila to prześle. P.S. Jeżeli ktos ma dostęp do organizatorów-bardzo złym pomysłem były czerwone wykładziny,moim zdaniem źle wpływały na psy,zwłaszcza te nieobyte z wystawą.A na ringu 10 było za ciemno i ciagle "wpadało"zimno z zewnątrz,bo tuz przy nim są wejściowe drzwi dla obsługi. Quote
Gana Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Darku byłeś w Katowicach? z jakimi wrażeniami wróciłeś? bo ja jestem bardzo niezadowolona z wyników jeśli chodzi o irlandy... Quote
darek Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Byłem oczywiście-w zeszłym roku bardzo mi sie spodobało i postanowiłem wrócic do"ulubionej"wystawy,lecz troche sie rozczarowałem-było tyle szumu z przyjeciem psów(limit),że wystawcy się chyba przestraszyli i skutkiem tego było troche mniej psów zgłoszonych.Co do wyników Karolino-to owszem miałem swoich faworytów i nie do konca zgadzam sie z nimi,ale cóż na tym polega urok wystaw raz sie wygrywa,raz nie-nalezy umiec przegrywać,pisał o swoim zdaniu nie bedę na forum,bo to nie fair. Quote
Agappe Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Iwa-R napisał(a):Nie, Czechy. czyli nie myliłam się.. piękne zwierze i robi według mnie baaaardzo duże wrazenie, mam nadzieje, że będzie ich coraz wiecej Quote
Nor(a) Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='darek']Mam dużo fotek z Seterów głównie anglików i irlandów-jak coś pisac maila to prześle. Poproszę irlandy ;) ...jeśli się gordony gdzieś tam załapały to będe wdzięczna jeszcze bardziej..;) mmilk@milka.net.pl Wściekły kolorek wykładziny też mi się rzucił w oczy..ze tak srednio to wyglądało :roll: Quote
Gana Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 jak uważasz . W zeszłym roku też byłam w Katowicach i mi się nie podobało. moge prosić fotki rudych? surreal@buziaczek.pl Quote
Iwa-R Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Agappe napisał(a):czyli nie myliłam się.. piękne zwierze i robi według mnie baaaardzo duże wrazenie, mam nadzieje, że będzie ich coraz wiecej Dokładnie, wrażenie robi. No i główka troszkę Chowkowa :cool3: Quote
Nugatowa Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Cześć Ganulka :lol: Widzisz jak Ci na smski szybko odpisałam na seterkowo juz wkleiłam angliki bo na irlandy karty pamieci mi nie starczyło :placz: Słuze pomocą i moge odpowiedzieć na jakies pytania hihi :) I zapomniałam ze wczoraj Cie gorąco RaV pozdrawiał :cool3: Quote
Gana Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 hehe RaV jak zwykle kochany :D a na smsy odpisywalas wolno :P:P:P Quote
Nugatowa Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Ty nie narzekaj :D:D Zamiat mi tu dziekować ze latałam sie pytać o suki rude posrednie :D:D hihih no i tu taj u góry masz nugala na czerwonej wykładzinie :cool3: Mi sie tam podobało :eviltong: pod wzgledem towarzycha Quote
Marcino1978 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 mogę prosić o stawkę wheaten terrierow? :razz: Quote
Iwa-R Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Marcino1978 napisał(a):mogę prosić o stawkę wheaten terrierow? :razz: Przecież stawka podana jest na stronie Związku :mad: A tak w ogóle to co to za rasa :p Quote
Nitencja Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Marcino dla Ciebie : http://www.kynkat.neostrada.pl/katalog06.3.htm Quote
maga18 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Marcin tu jest katalog przedwystawowy ;) http://www.kynkat.neostrada.pl/katalog06.1.htm Quote
saluczki Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Resuruss, czy podglądałaś saluczki? jak wypadły? Irena i salunie Quote
darek Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Karolina-niestety nie udało mi sie wysłac fotek do Ciebie-dostałem zwrot wszystkich mailii-albo masz zapchana skrzynke,albo moje foty sa za duze do przesłania.Tak czy inaczej będę próbował wrzucic je na Seterkowo. Quote
Recommended Posts