Guest Reyes Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 My na 14 :cool3: (wiem już kto mi zrobi foto jak będe na ringu :D ) Quote
asiunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Hej!! Powodzenia zyczymy wszystkim!Trzymamy kciuki:evil_lol: Quote
aleb Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Ja już za godzinke wychodze na wystawe :) Trzymajcie kciuki ;)!!! Quote
pszym Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Dajcie znać jak tam foksy krótkie...plizzzzz:multi: Quote
Guest Reyes Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Miałam racje! :cool1: CWC res. CACIB, ale niestety fotek niemam. Quote
jo-jo Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Reyes napisał(a):Miałam racje! :cool1: CWC res. CACIB, ale niestety fotek niemam. GRATULUJEMY 8)) a jak było z wejsciem i tymi zaświadczeniami ? 8) Quote
JustynaJK Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Byłam ,wróciłam,dziś tylko króciutka wizyta na wystawie..:lol: Pogoda nareszcie słoneczna:lol: Quote
Guest Reyes Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 jo-jo napisał(a):GRATULUJEMY 8)) a jak było z wejsciem i tymi zaświadczeniami ? 8) Dzięki :p Mnie wpuścili bez problemu, tylko jeden paker(:)) spr. zgłoszenie, inny zaświadczenie o zdrowiu... Przyczym niesądze by czytał, looknoł tylko ze rasa się zgadza i już. Quote
Yoshko Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Uwazajcie na kieszonkowców , bo dzisiaj grasowali w Spodku. Spiker podawał przez mikrofon aby pilnowac swoich rzeczy , gdyz pojawili się kieszonkowcy. Quote
aleb Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Uwazajcie na kieszonkowców , bo dzisiaj grasowali w Spodku. Spiker podawał przez mikrofon aby pilnowac swoich rzeczy , gdyz pojawili się kieszonkowcy. Tez to słyszałam ;) Dzisiaj nawet dużo ludzi było, a szczególnie przy yorkach Quote
Matagi Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Na BOG V: I - szpic miniatura II - husky III - akita dogomaniacka BU Yamamoto!!!/właściciel forumowy Musha/ :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Guest Reyes Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Matagi napisał(a):Na BOG V: I - szpic miniatura II - husky III - akita dogomaniacka BU Yamamoto!!!/właściciel forumowy Musha/ :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Jagoodka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Matagi napisał(a):Na BOG V: I - szpic miniatura II - husky III - akita dogomaniacka BU Yamamoto!!!/właściciel forumowy Musha/ :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: GRATULACJE!!!!! Quote
Agasia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Brawo! A wie ktos jak BOG VI? Ja dzisiaj tez juz wrocilam, bylam raczej rekreacyjnie, "pracowac" bede w niedziele :D Za to mam mase fotek ;) Czekamy na reszte sukcesow, napewno bylo ich nie malo :) Quote
Viz Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Agasia wiesz jak Polnej poszło? Jeju ja chce juz jutro :loveu: I ogromne gratulacje!!!! :multi: Quote
musia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Gończy polski. OPUS Kłusująca Sfora - plan zrealizowany Dosk. CWC. Naszej rasie CACiBów jeszcze nie przyznają, Finałów też nie. Nasza hodowla pokazała Szablę - pierwsza wystawa Zw. Mł. Zw Rasy. (nasza oznacza hodowlę z której pochodzi OPUS. Zresztą w wynikach K.S. było więcej) Quote
peter7 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Agasia to na co czekasz :mad: wklejaj jak najwiecej ;):diabloti: Quote
jo-jo Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 ja tylko podłaćze sie pod gratulacje:lol: na fotkach mi nie zależy bo moja rasa jutro i sama tam będę :loveu: ale podłącze sie żeby dziewczyny fotki dostały :loveu: Quote
Kika Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Reyes napisał(a):Miałam racje! :cool1: CWC res. CACIB, ale niestety fotek niemam. Danusia gratulacje- ladnie spisałyście sie. Jaka sunia wzięła CACIB???? Quote
Fritz Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Czy na kazdej wystawie wymagane jest zaswiadczenei od weta o stanie zdrowia psa?ile takie zaswiadczenie srednio kosztuje i ile jest wazne? Quote
Kika Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Fritz napisał(a):Czy na kazdej wystawie wymagane jest zaswiadczenei od weta o stanie zdrowia psa?ile takie zaswiadczenie srednio kosztuje i ile jest wazne? Jeżeli od powiatowego to 25 zł.Ale na szczęście rzadko gdzie do tej pory tego wymagano. Ja od kiedy mam dla swojej suni paszport, tylko na wyjazd na Ukrainę brałam takie zaświadczenie. Quote
AlaNowak Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 No to my tez sie chwalimy:) Moj BB zdobyl BIS PUPPY III !!! Ogromne gratulacje dla wszystkich;) Quote
Recommended Posts