Tutami Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Nie powinno być problemu jeżeli oba psy są jednego właściciela. Jeżeli właściciele są różni to niestety może sie okazać konieczne wykupienie biletu na dni w których twój pupil nie jest wystawiany ,no chyba że w piątek weźmie grupę:cool3: . Jak psy są w jednych rękachto organizator nie ma przwa odmówić wstępu psu który dziś akurat się nie pokazuje. Ja w piątek wystawiam tylko dwa beagle a w sobotę tylko clumberka, czy wyobrażacie sobie pozostawienie w hotelu na dwa dni ośmiu Podhalanów bo nie mogą wejść na wystawę lub co gorsza dwóch beagli!:crazyeye: Przecież oni by nie poznali tego pokoju:eviltong: :diabloti: Quote
fidekangela Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 a ja na miejscu będe koło 7, 8 bo inaczej pogiągi jeżdzą że niezdąze przyjechać... Quote
Agasia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Tutami a bedziesz w piatek lub niedziele z Linda? Musze ja zobaczyc! :diabloti: :loveu: Quote
JASMIN Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 fidekangela napisał(a):a ja na miejscu będe koło 7, 8 bo inaczej pogiągi jeżdzą że niezdąze przyjechać... Ja też będę ok. 8.00 tzn. na dworcu będę już 7.47 ;) Quote
Tutami Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ależ proszę pani przecież spaniele są w sobotę:mad: Nie martw się postaram się ją zabrać w niedzielę bo w piątek nie obiecuję gdyż jabę PKP i już wlokę z sobą dwa besgle i bombla,więc raczej nie skuszę się na zabranie jeszcze Lindy:roll: No chyba że jakaś dobra dusza nas przygarnie z Krakowa do Katowic w piątek to moę zabrać i małego potwora. Quote
Agasia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ala - pt i ndz. Ależ proszę pani przecież spaniele są w sobotę Co nie znaczy ze nie moga byc rowniez w piatek albo niedziele... :diabloti: Tutami, no w niedziele koniecznie, musze wycalowac malego slodkiego potwora :) Quote
Polna Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 JASMIN napisał(a):Ja też będę ok. 8.00 tzn. na dworcu będę już 7.47 ;) ja będę 7.15 heh Quote
Viz Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ło jezu ale wcześnie :crazyeye: Ja 9.00 będę dopiero :) Quote
flashka-g Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 ja 7.55:) Dobrze ze mnie gabi z Efrunia odbierze:multi: :loveu: Quote
Viz Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ale ja Wam zazdroszcze. :razz: Bedziemy jechać koło 12 godzin chyba, ja tam nie wytrzymam w tym pociagu. Nie wiem co mnie podkusilo jechac z Gdańśka do Katowic. Dłuzszej trasy nei dało sie wybrac :razz: Quote
Viz Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Oooooj nigdy w zyciu :lol: Chociaz roznica w jezdzie bylaby pewnie godzinnam wiec jheszce szlo wytrzynmac.... Quote
flashka-g Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Viz napisał(a):Ale ja Wam zazdroszcze. :razz: Bedziemy jechać koło 12 godzin chyba, ja tam nie wytrzymam w tym pociagu. Nie wiem co mnie podkusilo jechac z Gdańśka do Katowic. Dłuzszej trasy nei dało sie wybrac :razz: Ja jechalam do Gdyni z Opola 9 h expressem..a nie macie zadnego lepszego pociagu??? Quote
Viz Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 To tez długo, chociaz Katowice tylko troszke dalej niz Opole. No niestety zadnego lepszego transportu nie mamy. A mi i tak ten w miare pasi bo jest od 22.00 (trkche poczytam, pogadam i zasne :eviltong: ) do 8.00-9.00. O ile dobrze pamietam :cool3: Tylko jednej rzeczy sie obawiam - mam chorobe lokomocyjna, mam nadzieje, ze w pociagu ona nie dziala :lol: Bo tabletki cos nie chca pomagac mendy. Osttanio do Bydgoszczy jakos lepiej mi sie jechalo i az bylam zdziwiona, ze tabletki pomogly :roll: Quote
fidekangela Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Viz lepiej ci się jechało bo byłas ze mną :P A do Katwoic pewnie tak jak do bydgoszczy stwierdzimy że konieć gadania i sie będziemy chciały przespać ale coś nie wyjdzie :P;) Quote
Viz Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Taaaaa pamiętam :lol: :lol: :lol: "Dobra koniec gadania, spiaca jestem"; "No ok." (minuta mija); "Ej juz sie nie moge doczekac" i zaczyna sie rozmowa, ktora prowadzaon byala az do dojazdu do Bydgoszczy :lol: Quote
Jagoodka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 flashka-g napisał(a):Bede pomagac wystawiac Kasi młode Catoniumy:)):cool3: :loveu: No to bedziesz miala co pokazywac :) W koncu to najladniejsze polskie kolorki :) Quote
fidekangela Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Tak to było boooskie :] A co do Katwoic to przyjedziesz do mnie do domku o 19 żeby się nie włóczyć czy jedziesz od siebie na dworzec? Quote
flashka-g Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Jagoodka napisał(a):No to bedziesz miala co pokazywac :) W koncu to najladniejsze polskie kolorki :) no ja sie tak łatwo nie dam konkurencji:)) Mysle ze Kasia tez nie..bedziemy walczyc jak lwice:evil_lol: :mad: a niech tylko kto podskoczy:eviltong: Quote
AlaNowak Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 czesc! czy ktos z was mialby pozyczyc psa na junior handling w sobote?? bo jakos tak wyszlo, ze zaklepany pies nei przyjedzie:mad: , a 2,4,8 raczej nie naleza do grup, w ktorych mam wtyki:D Quote
maga18 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 maga18 napisał(a): i mam jeszcze jedno pytanie... jakbym jutro wysłała priorytetem/meilem dowód wpłaty to dostałabym jeszcze numerek ????????? czy ktos z o/Katowice zna odpowiedz na moje pytanie :roll: Quote
Viz Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ala moge Ci pozyczyc mojego jamnika długowłosego, ale niestety psiak nie zgłoszony :eviltong: Angela, raczej mama bedzie chciala mnie pozegnac :lol: :evil_lol: Quote
flashka-g Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 ja juz sobie nr na spokojnie wezme w piatek czy sobote:) i w niedziele z rana sie rozbijam pod ringiem grzywaczowym. Szkoda ze nie bede miala stolika ani klatki bo nie beed miala gdzie psa czesac;/:roll: Quote
maga18 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 wchodzisz jako ostatnia wiec NA PEWNO ktos Ci uzyczy swojej klatki!!! np.ja :grins: Quote
Recommended Posts