Tutami Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 ....jak jadę z więcej niż jednym psem to na ogół mam kogoś do pomocy. Quote
Basia&Safi Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 ciekawe jak ja was wszytskich rozpoznam :D:D chyba bede robic fotkiw ciemno ;) napewno bede w niedziele a co do soboty to jeszcze nie wiem pozdrawiam i do zobaczenia :)::) Quote
eveandAxel Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 O kurcze anovi dzięki ale pewnie jak ja pojadę to wy będziecie jeszcze smacznie spać!:evil_lol: Po ostatnich wyskokach młodego chce tam być jak najwcześniej żeby go wymęczyć i żeby się przyzwyczaił! Pewnie będę garowała przed parkingiem zanim jeszcze go otworzą!:evil_lol: :roll: Drogę w połowie znam bo pojadę przez Bankową, przez uniwerek a potem na rondzie w górę do Spodka, mapki mam więc nie ma sił nie możemy się zgubić!:razz: Quote
Tutami Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 No mnie to poznasz basiulka22tychy w sobotę jest tylko 1! Clumber spaniel więc jak wypatrzyszLindę to ja będę przyczepiona do drugiego końca smyczy:painting: ,a w niedzielę no cóż jak zobaczysz dużo białych miśków koło jednej baby(jeszcze prawdopodobnie w góralskim stroju) to też na bank ja:evil_lol: i bardzo chętnie cię poznam. A czy ty maleństwoto boston terier? W każdym razie cudny.:loveu: Quote
Agasia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Jak masz ochotę zobaczyć jak sobie radzę to zapraszam niedziela od 10.00 moje psisko zaczyna ,a moje suczydło kończy hihihi ja zobacze napewno w oczekiwaniach na nasza kolej... ;) PS. Widze ze szczesliwie wrocilas do domu :p Quote
SH Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Drogę w połowie znam bo pojadę przez Bankową, przez uniwerek a potem na rondzie w górę do Spodka, mapki mam więc nie ma sił nie możemy się zgubić! Mała uwaga -> nie ma potrzeby przejeżdzania przez Rondo jeśli się jedzie od Bankowej :) Jadąc od Bankowej i Uniwersyteckiej dojeżdza się do nowego skrzyżowania i można przeciąć Roździeńskiego kierując się na wprost i w górę do parkingów za Spodkiem. Wjeżdżając od storny Sosnowca (Warszawy) wystarczy przed Rondem, na duzym, nowym skrzyżowaniu ze światłami skręcić w prawo i już się jest na miejscu. Quote
flashka-g Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Sh gospodarzujesz albo asystentujesz teraz;> ??? Quote
AlaNowak Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 efra- to jesli bedzies zmiala czas to wpadnij do nas sie przedstawic, bedzie mi bardzo milo:) Quote
NigdyNigdy Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Ja mam takie może trochę dziwne pytanie do organizatorów (SH? :cool3: ) Czy rondo przy Spodku jest nadal w remoncie?:roll: Przepraszam, jeśli pytanie jest głupie, ale jakoś tak przywykłam do tego remontu, że wolę się zapytać :p Quote
Polna Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 to ja mam jescze takie pytanie jak daleko jest od dworca i czy nie byłoby dla kogoś problemem pdrzucenie 1/2 osób i malego psa do spotka w piątek okolo 9/10 ? Quote
Elitesse Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Polna napisał(a):to ja mam jescze takie pytanie jak daleko jest od dworca i czy nie byłoby dla kogoś problemem pdrzucenie 1/2 osób i malego psa do spotka w piątek okolo 9/10 ? jakies 15 minut spacerkiem - kilka stron wczesniej ktos wklejal mapke - mozna spokojnie isc pieszo ! Quote
Magdalena1 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Polna ja i znajoma też jedziemy pociągiem w piątek ;) jedziemy z warszawy o 7,więc w katowicach będziemy o 9.40. z dworca to nie jest daleko. podobno tramwajem raptem przystanek :p Quote
edelwejs Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 szukam transportu powrotnego dla koleżanki w sobote z Katowic ->Kotlina Kłodzka Quote
Gosica Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 No ja bede w piatek wiec jesli cos zdarza zrobić nie omieszam wstaiwć tutaj albo gdzies tam :P Quote
Polna Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 a gdzie najlepiej wysiąść ? na jakiej stacji ? Quote
Krasna Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 A czy ktos wie, jak to jest? Zagraniczni moga placic tylko w euro, cz w zlotówkach tez? Quote
Yoshko Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Z tego co wiem , to mogą płacić również w złotówkach równowartosć euro ,po kursie bankowym jaki jest w danym dniu. Quote
flashka-g Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 mnie mozna bedzie spotkac w piatek na Huskych, w sobote na cocerach amerykanskich i w niedziele na grzywaczach:cool3: Quote
flashka-g Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 A czy ktos mi powie czy tam na balkonach gdzie sa ringi gdzies koło tego parapetu marmurowego sa działające kontakty?? Bo bym musiala sie podlaczyc z suszarka;/ Quote
Yaki Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Po drugiej stronie balkonu sa ,nie tam gdzie parapety. Quote
flashka-g Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 uu to kiepsko...trzeba bedzie cos wymyslic....:cool3: :roll: Quote
Polna Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 a ja mam super połączenie poprostu :| z Łodzi do Katowic 3.03-7.15 i co ja będę robić, późniejszym to bym była na 13 czy moze lepiej do wa-wki jechać a potem intercity, ale ile mnie to wyniesie :/ Quote
efra-husky Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Polna możemy się umówić na jakąś kawkę bo my też koło 8.00 będziemy ;) Quote
SH Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Sh gospodarzujesz albo asystentujesz teraz ;> ??? Nic z tych rzeczy :shake: W tym roku wystawiam :eviltong: Pies, husky, w klasie otwartej i suka, szpic wilczy, też w otwartej. Miała być jeszcze weteranka, ale się posypała :placz: Na ringu p.Króla sekretarzuje Ravk, więc jakby co to z pretensjami można do niego ;) Co do stanu Ronda (dla NigdyNigdy i nie tylko ;) ) to jest ono nadal w przebudowie, choć w nieco bardziej zaawansowanym stanie niż rok temu. Znacznie gorszym problemem dla zmotoryzowanych nadjeżdżających od strony Warszawy może być poranny korek i objazd (chyba nadal tam jest :roll: ) przed wlotem do centrum. Acha, i tak jak pisałam wcześniej, nie ma konieczności dojeżdzania do samego ronda, bo ok. 150 m przed nim jest teraz skrzyzowanie ze światłami, na którym skręcajac w prawo trafia sie wprost na tyły spodka i parkingi. Quote
Recommended Posts