Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O kurcze anovi dzięki ale pewnie jak ja pojadę to wy będziecie jeszcze smacznie spać!:evil_lol: Po ostatnich wyskokach młodego chce tam być jak najwcześniej żeby go wymęczyć i żeby się przyzwyczaił! Pewnie będę garowała przed parkingiem zanim jeszcze go otworzą!:evil_lol: :roll:
Drogę w połowie znam bo pojadę przez Bankową, przez uniwerek a potem na rondzie w górę do Spodka, mapki mam więc nie ma sił nie możemy się zgubić!:razz:

Posted

No mnie to poznasz basiulka22tychy w sobotę jest tylko 1! Clumber spaniel więc jak wypatrzyszLindę to ja będę przyczepiona do drugiego końca smyczy:painting: ,a w niedzielę no cóż jak zobaczysz dużo białych miśków koło jednej baby(jeszcze prawdopodobnie w góralskim stroju) to też na bank ja:evil_lol: i bardzo chętnie cię poznam.
A czy ty maleństwoto boston terier? W każdym razie cudny.:loveu:

Posted

Jak masz ochotę zobaczyć jak sobie radzę to zapraszam niedziela od 10.00 moje psisko zaczyna ,a moje suczydło kończy hihihi
ja zobacze napewno w oczekiwaniach na nasza kolej... ;)

PS. Widze ze szczesliwie wrocilas do domu :p

Posted

Drogę w połowie znam bo pojadę przez Bankową, przez uniwerek a potem na rondzie w górę do Spodka, mapki mam więc nie ma sił nie możemy się zgubić!

Mała uwaga -> nie ma potrzeby przejeżdzania przez Rondo jeśli się jedzie od Bankowej :)
Jadąc od Bankowej i Uniwersyteckiej dojeżdza się do nowego skrzyżowania i można przeciąć Roździeńskiego kierując się na wprost i w górę do parkingów za Spodkiem.
Wjeżdżając od storny Sosnowca (Warszawy) wystarczy przed Rondem, na duzym, nowym skrzyżowaniu ze światłami skręcić w prawo i już się jest na miejscu.

Posted

Ja mam takie może trochę dziwne pytanie do organizatorów (SH? :cool3: )
Czy rondo przy Spodku jest nadal w remoncie?:roll:
Przepraszam, jeśli pytanie jest głupie, ale jakoś tak przywykłam do tego remontu, że wolę się zapytać :p

Posted

to ja mam jescze takie pytanie
jak daleko jest od dworca
i czy nie byłoby dla kogoś problemem pdrzucenie 1/2 osób i malego psa do spotka w piątek okolo 9/10 ?

Posted

Polna napisał(a):
to ja mam jescze takie pytanie
jak daleko jest od dworca
i czy nie byłoby dla kogoś problemem pdrzucenie 1/2 osób i malego psa do spotka w piątek okolo 9/10 ?

jakies 15 minut spacerkiem - kilka stron wczesniej ktos wklejal mapke - mozna spokojnie isc pieszo !

Posted

Polna ja i znajoma też jedziemy pociągiem w piątek ;) jedziemy z warszawy o 7,więc w katowicach będziemy o 9.40. z dworca to nie jest daleko. podobno tramwajem raptem przystanek :p

Posted

a ja mam super połączenie poprostu :| z Łodzi do Katowic
3.03-7.15 i co ja będę robić, późniejszym to bym była na 13

czy moze lepiej do wa-wki jechać a potem intercity, ale ile mnie to wyniesie :/

Posted

Sh gospodarzujesz albo asystentujesz teraz ;> ???

Nic z tych rzeczy :shake:
W tym roku wystawiam :eviltong:
Pies, husky, w klasie otwartej i suka, szpic wilczy, też w otwartej.
Miała być jeszcze weteranka, ale się posypała :placz:
Na ringu p.Króla sekretarzuje Ravk, więc jakby co to z pretensjami można do niego ;)

Co do stanu Ronda (dla NigdyNigdy i nie tylko ;) ) to jest ono nadal w przebudowie, choć w nieco bardziej zaawansowanym stanie niż rok temu.
Znacznie gorszym problemem dla zmotoryzowanych nadjeżdżających od strony Warszawy może być poranny korek i objazd (chyba nadal tam jest :roll: ) przed wlotem do centrum. Acha, i tak jak pisałam wcześniej, nie ma konieczności dojeżdzania do samego ronda, bo ok. 150 m przed nim jest teraz skrzyzowanie ze światłami, na którym skręcajac w prawo trafia sie wprost na tyły spodka i parkingi.