jo-jo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Musiałek napisał(a):Jo-Jo nie martw się, my jesteśmy potwierdzenie telefonicznie i pieniążki też a potwierdzenia też jeszcze nie mamy :) Napewno w przyszłym tygodniu dojdzie :)) Iwonko ja potwierdzenie telefoniczne też mam bo męczyłam te Panie w Związku strasznie przedewszystkim pilnując przeniesienia Jojka do wyższej klasy ;-)) więc mam tylko potwierdzenie telefoniczne x 3 i jednego potwierdzającego e-maila na przeniesienie z klasy ;-)) sota36 napisał(a):Witam - nie wiem, czy aby moje pytanie umiescic tu, ale sprobujemy - czy aby nie wiecie, czy w Katowicach bedzie mial stoisko All System? Musze kupic kosmetyki, a nie chce przeplacac sprowadzajac je poczta. Dziekuje. Prawdemówiąc nie wiem ale myśle że na takiej wystawie będzie dużo stoisk i znajdzie się to Twoje ;-) Quote
Godelaine Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Katowice to IMHO jedna z lepiej zaopatrzonych wystaw pod względem wszelakich psich akcesoriów. Wybór jest dość spory, ale czy akurat ta firma się trafi - cięzko powiedzieć. Sota - może wyślij maila do firmy? Z pytaniem czy będa mieli swoich przedstawicieli w Spodku? Ja dziś całkiem zapomnialam o sprawdzeniu skrzynki, jak wracałam ze spaceru z psami. Hmm... Chyba się przejdę na dół :) Edit: Pusto :( Quote
Iwa-R Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 A ja mam jeszcze takie małe pytanie organizacyjne. Na potwierdzeniu jest informacja, że wszyscy Zwycięzcy Grup z piątku i soboty proszeni sa o pozostanie do niedzieli, celem wyboru Best in Show. To akurat jest dla mnie oczywiste, ale.... jest również informacja, że wszyscy Młodzieżowi Zwycięzcy Grup również proszeni są o pozostanie do niedzieli. Pytam, bo nigdy się z tym nie spotkałam. Czy w Katowicach, BIS Junior również jest rozbijane na grupy, a później całość, tak jak "Duży" BIS? Quote
flashka-g Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 z tego co pamietam to tak:)) i jeszcze rasy polskie z piatku maja zostac do niedzieli:) Quote
Tutami Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Co do All1 to w zaszłym roku byli to może i w tym się pojawią. Quote
askaa Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 A ja tam nie czekam na 1All do Katowic tylko już sobie zamówiłam szampon od nich, bo niestety muszę psy wykąpać przed wystawą :lol: Quote
Frugo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Ja kąpię raz sama a raz oddaję do salonu -> w zależności od tego jaki jest brudny i czy jest mniej lub bardziej owłosiony =) Jak jest bardzo brudny i ma obfity wlos - wole sie nie meczyc i oddaje do salonu a jak jest znosmy to mecze sie sama =) Quote
asiek Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 jak to dobrze, że moje psiaki nie wymagają takich przygotowań...:cool: Quote
brazowooka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 no to ja z innej beczki dostalam potwierdzenie z katowic:lol: :p :multi: Quote
flashka-g Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 a ja kąpie psa zawsze rano przed wystawą:)) Obojetnie czy jestem w hotelu czy jade kilkaset km:p czasami sie nie spi, byle zeby pies jak najlepiej wygladał, a czasami sie zdarzało ze i na wystawie myłam psam oczywiście nie całego, dlatego z reguły mam suszarke i inne bayery:) Quote
askaa Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 flashka-g napisał(a):a ja kąpie psa zawsze rano przed wystawą:)) Obojetnie czy jestem w hotelu czy jade kilkaset km:p czasami sie nie spi, byle zeby pies jak najlepiej wygladał, a czasami sie zdarzało ze i na wystawie myłam psam oczywiście nie całego, dlatego z reguły mam suszarke i inne bayery:) No tak ale z samoyedem nie można tak zrobić bo jego mokre i niedosuszone futro nie wygląda najlepiej a na dodatek robią się kołtuny Wykąpanie, wysuszenie i porządne wyszczotkowanie mojego Żela zajmuje mi ok 4 godz, a jeszcze Ursa? Więc przed wystawą to było by na łapu capu :lol: Quote
flashka-g Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 to trzeba miec odkurzacz i na wystawie dopicowac psiaka:) a ja nie mowie nic o niedosuszaniu...o nie:)) wszytsko musi byc na cacy suchutkie co do włoska. Tym bardziej w mojej rasie takze pies musi byc doiszuszony bo mu sie zfilcuje wlos i pofaluje co nieestetycznie wygląda. Quote
fidekangela Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 jeszcze dwa tygodnie eh... ale damy radę ;) Quote
Tutami Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Dla kogo dwa dla tego dwa....:evil_lol: dla nas już mniej bo my się wystawiay już w piątek:cool3: . A potwierdzonka dalej nie ma!:angryy: :mad: Quote
Frugo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 My też wystawiamy siew piatek :cool3: ale potwierdzenie dotarło wczoraj =) No to jak z tym kąpaniem xD ? Quote
Gosica Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Już sie doczekac nie moge , choc gram role tylko fotografa :) Quote
Agasia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Wlasnie mam nadzieje ze zdolam pozyczyc od kogos ciekawszy aparat niz moj < moj to z zepsutym obiektywem i zgubiona karta pamieci ;) > i pobawic sie troszke w fotografa.. :) Quote
jo-jo Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 jestem już spokojna :lol: zgłoszenie dosżło dzisiaj wszystko wporządku a jaka koperta gruba :lol: tyle reklam wystawowych :lol tak więc zapraszamy na 10.30 na ring 12 8)w sobote oczywiście8) Quote
Agasia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 jo- jo wlasnie szkoda ze w sobote.. :( A ja akurat na katowice bede miala nowy sprzed cyfrowy, wiec czeka was duuzo zdjec, czy to sie podoba czy nie... ;) Quote
jo-jo Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Agasia napisał(a):jo- jo wlasnie szkoda ze w sobote.. :( A ja akurat na katowice bede miala nowy sprzed cyfrowy, wiec czeka was duuzo zdjec, czy to sie podoba czy nie... ;) ale mam rozumieć że będziesz przy doziach czy nie ?:-P czy tylko tak się chwalisz tym sprzęcikiem :lol: Quote
Agasia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 No wlasnie mowie ze szkoda ze w sobote, bo ja jestem w pt i niedziele... Quote
jo-jo Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Agasia napisał(a):No wlasnie mowie ze szkoda ze w sobote, bo ja jestem w pt i niedziele... no to musisz jakieś noclegi lapać żeby mopjemu Jojkowi sesje zrobić 8) Quote
Agasia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Ee ja raczej wam proponuje wygrac grupe i zostac na BISa niedzielnego ;) Quote
jo-jo Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Agasia napisał(a):Ee ja raczej wam proponuje wygrac grupe i zostac na BISa niedzielnego ;) yyy wiesz co z takim Jojkiem to trudno na BOG'u coś wygrać on jeszcze przecie dziecko :lol: Quote
Recommended Posts