Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PONy już podawałam, ale powtórzę
niedziela - ring 4, hala główna - 11.30
owczarki australijskie - ring 2, j.w. - 10.05
A tt to terier tybetański?

Natalia W -> Taki błąd to nie błąd ;)
Ale można go będzie wyjaśnić i ewentualnie sprostować w sekretariacie wystawy tzn. obejrzeć na własne oczy swoje zgłoszenie :)

Posted

SH napisał(a):
PONy już podawałam, ale powtórzę
niedziela - ring 4, hala główna - 11.30
owczarki australijskie - ring 2, j.w. - 10.05
A tt to terier tybetański?

Natalia W -> Taki błąd to nie błąd ;)
Ale można go będzie wyjaśnić i ewentualnie sprostować w sekretariacie wystawy tzn. obejrzeć na własne oczy swoje zgłoszenie :)

Pewnie mieli nasze dane z zeszlego roku .... fajnie by bylo gdyby je na przyszly rok zmienili ;)

Posted

Cieszę się , że mogłam zaspokoić Waszą ciekawość, ale przyznam szczerze, że czuję ulgę po ukazaniu się planu sędziowania w necie :p

Pewnie mieli nasze dane z zeszlego roku .... fajnie by bylo gdyby je na przyszly rok zmienili

Pewnie tak, ale mozliwe też, że osoba wpisująca dane adresowe skorzystała z informacji na rodowodzie a nie w zgłoszeniu :cool1:
Jeśli znajdziesz czas na wystawie to sprawdź w sekretariacie skąd ten błąd.

Posted

No to co... doczekaliśmy się stawki, planu sędziowania, juz dochodzą potwierdzenia zgłoszeń... A teraz wielkie "odliczanie dni" do wystawy.

No i małe pytanko -> ile dni (godzin) przed wystawą kąpiecie wasze psiaki, sami je myjecie czy oddajecie do salonów piękności no i jakimi specyfikami ? :biggrina:

Posted

To wy sobie czekajcie na wystawę, my jutro jedziemy do Włocławka na klubową :cool3: i tak nam miło czas leci :multi:
Zaświadczenia nie biorę do Katowic, nie mam zamiaru jechać kilkadziesiąt kilometrów po świstek, śmiechu warte :angryy:

Posted

Frugo wszystko robię sama.
A co do czasu to zależy od rasy i liczby"podrzutków",bo oprucz swoich psów pomagam też znajomym.Jak mi zdradzisz jakiej rasy jest twoja pociecha to postaram się coś ci pomóc ,podpowiedzieć.

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
To wy sobie czekajcie na wystawę, my jutro jedziemy do Włocławka na klubową :cool3: i tak nam miło czas leci :multi:
Zaświadczenia nie biorę do Katowic, nie mam zamiaru jechać kilkadziesiąt kilometrów po świstek, śmiechu warte :angryy:

Jutro?????????? Przeciez wystawka jest w Niedziele....hmmm

Posted

Elitess, mam pytanie. Napisałaś, że wystarczy książeczka i zaświadczenie. Ja mam paszport z aktualnym szczepieniem, to chyba powinno wystarczyć, czy muszę jeszcze mieć oddzielne zaświadczenie ?
Pytam, bo juz sama nie wiem, co powinnam mieć:crazyeye:

Posted

Frugo napisał(a):
No to co... doczekaliśmy się stawki, planu sędziowania, juz dochodzą potwierdzenia zgłoszeń... A teraz wielkie "odliczanie dni" do wystawy.

No i małe pytanko -> ile dni (godzin) przed wystawą kąpiecie wasze psiaki, sami je myjecie czy oddajecie do salonów piękności no i jakimi specyfikami ? :biggrina:

Frugo ja kąpię sama, ale jak się policzy x 2 to sporo godzin wychodzi, na dodatek Żel ma sporo futra + przebywanie na dworze cały dzień i pół nocy :-( robi swoje.

A specyfiki to tylko markowe

Posted

jo-jo napisał(a):
:shake: prosze nie dobjajcie :shake:

u mnie nadal brak :angryy:

Oj, przecież jeszcze całe dwa tygodnie są!

Chociaż... mówi się, że najciemniej pod latarnią..... mi ZK o. Poznań 3 razy wysyłał potwierdzenia, za pierwszym razem całość (numerek, potwierdzenie i kupon na katalog) - nie dotarło. Później osobno zostało wysłane potwierdzenie i numerek z kuponem. Dotarł tylko numerek z kuponem, i przez to miałam problemy z wejściem na wystawę z własnego oddziału!

Ale tak jak pisałam.... jeszcze całe dwa tygodnie do wystawy :)

Posted

Iwa-R napisał(a):
Oj, przecież jeszcze całe dwa tygodnie są!

Chociaż... mówi się, że najciemniej pod latarnią..... mi ZK o. Poznań 3 razy wysyłał potwierdzenia, za pierwszym razem całość (numerek, potwierdzenie i kupon na katalog) - nie dotarło. Później osobno zostało wysłane potwierdzenie i numerek z kuponem. Dotarł tylko numerek z kuponem, i przez to miałam problemy z wejściem na wystawę z własnego oddziału!

Ale tak jak pisałam.... jeszcze całe dwa tygodnie do wystawy :)

nie no ja wiem tlyko już tyllle osób dostalo więc ja też juz wyczekuje ;-)

Posted

Witam - nie wiem, czy aby moje pytanie umiescic tu, ale sprobujemy - czy aby nie wiecie, czy w Katowicach bedzie mial stoisko All System? Musze kupic kosmetyki, a nie chce przeplacac sprowadzajac je poczta. Dziekuje.