Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tutami napisał(a):
Mój,mój:multi: Jagoodka
Zapraszamy na sesję zdjęciową, znaleźć będzie łatwo bo jesteśmy sami:evil_lol: ,więc i pomylić się nie sposób.

Ja uwielbiam clumberki - mają przecudowny charakter tak jak welshe. Szkoda, że też praktycznie ich nie ma w Polsce.
Nas też ciężko nie będzie znaleźć bo welshe są 3 (1 chyba nie dojedzie), a mój jest w weteranach "staruch" 12-letni, więc jest cały siwy.
Już nie mogę się doczekać sesji :)

Posted

napisałaś że ten sam ring masz może rozkład ringów i plan sędziowania,bo niektórzy szczęśliwcy już dostali poitwierdzenia wraz tymi drobnymi szczegółami?!
No i proszę bez impertynencji nie staruch tylko w pięknym choć zaawansowanym wieku i nie siwi tylko posrebrzany no!:evil_lol: :mad:

Posted

Tutami napisał(a):
napisałaś że ten sam ring masz może rozkład ringów i plan sędziowania,bo niektórzy szczęśliwcy już dostali poitwierdzenia wraz tymi drobnymi szczegółami?!
No i proszę bez impertynencji nie staruch tylko w pięknym choć zaawansowanym wieku i nie siwi tylko posrebrzany no!:evil_lol: :mad:

Niestety nie mam :(
Jak dostanę to napiszę (chyba , że Ty dostaniesz wcześniej to napisz :)
Tak Elroyek jest cudownym i najkochańszym psem na świecie :)
Ja tylko czasami tak na niego mowie jak jest niegrzeczny, że jest wstrętnym osiołkowatym staruchem :) hihihi
A przez to, że jest taki siwiutki to jest taaaaaki słodziak :lol:

Posted

bogi napisał(a):
Dostaliśmy dziś potwierdzenie a na odwrocie jest uproszczona mapka i plan ringów-

o rany już macie??

buuu a u mnie jeszcze nic :placz: :placz:
ale w końcu to jeszcze dwa tygodie do wystawy...
może wawa póxniej dostanie :roll:

Posted

Hmm! dostaliśmy! Wiecie ile oni chcą za zaparkowanie na terenie spodka...? 20 zł!!! Powariowali!
Za dużo to w tych papierach nie napisali!
Plan sędziowania ma być na stronie www.kynkat.neostrada.pl, jeszcze tam nie byłam. Jo jo my jesteśmy na ringu 12, na sali gimnastycznej z ringiem 11. Współczuję tym na lodowisku!:roll:

Posted

Co do lodowiska to nie koniecznie współczuć:lol:
Jak się ma kutłate psy to znacznie lepiej się je wystawia na lodowisku pod warunkiem że są podesty dobrze ułożone:cool3:

Posted

"Czy ktoś wie o której będą ogary :cool1:
Proszę o info."

Służę uprzejmie informacją, choć radzę jeszcze sprawdzić na stronie oddziału, bo mogły zajść drobne zmiany.

Ogar polski - piątek - ring 3 (hala główna, płyta główna) - godz. 10.05
Przed ogarami 1 bloodhound (o 10.00) :cool:

Posted

Niektórzy już ciężko pracują, aby wszystko dopiąć na ostatni guzik ;)

Przypominam tylko, że są to informacje nieoficjalne :cool3:

Beagle - piątek - ring 2, płyta główna, hala główna - godz. 11.30

PONy - niedziela - ring 4, płyta główna, hala główna - godz. 11.30

Wilczarze - niedziela - ring 11, sala gimnastyczna - godz. 13.00

Sznaucer olbrzym czarny - sobota - ring 8, tzw. antresola, hala główna - godz. 12.30

A miniatura w jakim kolorze?
Jeśli czarna to ten sam ring, tyle że od 10.30.

Posted

SH
To ja jeszcze zapytam o Clumberka bo beagle już wiem ,a jak pon-y 11.30 to podhalany jak zawsze przed nimi:mad: .
A tak na marginesie to nie można by choć raz Ponów puścić o 10.00,przy białasach też mamy co robić bo futo choć mie do ziemi to bieluśkie, co zwłaszcza w marcu:evil_lol: stanowi dodatkową atrakcję.
To tak na przyszłośc "po równo żeby było znaczy się":cool3:

Posted

eveandAxel napisał(a):
Hmm! dostaliśmy! Wiecie ile oni chcą za zaparkowanie na terenie spodka...? 20 zł!!! Powariowali!
Za dużo to w tych papierach nie napisali!
Plan sędziowania ma być na stronie www.kynkat.neostrada.pl, jeszcze tam nie byłam. Jo jo my jesteśmy na ringu 12, na sali gimnastycznej z ringiem 11. Współczuję tym na lodowisku!:roll:

buu nie dobijaj ja tyż chce!!!
to na ringu 11 czy 12? ;-))

a cena normalna ;-)

Posted

eveandAxel napisał(a):
A dogi niemieckie?:loveu:
Nie wiem o co chodzi ale cały dzień nie chce mi się otwierać ta strona z Katowic! ( www.kynkat.neostrada.pl) a wy nie macie żadnych problemów?:shake:

hmm mi też od rana nie chce może rzeźbią cuś na stronce i może już dzisiaj rozkład ringów będzie ;-))

Posted

OK, jak tak dalej pójdzie to cały plan sędiowania tu wpiszę :lol:

husky kl.mł. - piątek - ring 16, lodowisko - 10.00
husky pozostałe klasy - ring 15, lodowisko - 11.30
clumber spaniel - sobota - ring 7, antresola - 10.15
setery - piątek - ring 9, antresola - 10.00 (ang., irl., irl. czerw-biały, gordon)
dogi niemieckie - sobota - ring 12, sala gimnastyczna - 10.30 (cz/arl.); (12.00-błęk.), (12.45-zółt/pręg.)
chińskie grzywacze - niedziela - ring 9, antresola - 10.00
shar pei - sobota - ring 11, sala gimnastyczna - 13.00

Posted

SH napisał(a):
OK, jak tak dalej pójdzie to cały plan sędiowania tu wpiszę :lol:

husky kl.mł. - piątek - ring 16, lodowisko - 10.00
husky pozostałe klasy - ring 15, lodowisko - 11.30
clumber spaniel - sobota - ring 7, antresola - 10.15
setery - piątek - ring 9, antresola - 10.00 (ang., irl., irl. czerw-biały, gordon)
dogi niemieckie - sobota - ring 12, sala gimnastyczna - 10.30 (cz/arl.); (12.00-błęk.), (12.45-zółt/pręg.)
chińskie grzywacze - niedziela - ring 9, antresola - 10.00
shar pei - sobota - ring 11, sala gimnastyczna - 13.00

uuu widze że my od rana nie dobrze nie dobrze...chociaż mi pies się nie zmęczyprzed wejściem ;-))