Tutami Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Agasia. Udało się ten mały potwór na kiepskiej fotce w poprzednim poście to właśnie moja Lindunia. Jak już umiem:multi: to niedługo wrzucę więcej. Quote
Agasia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Sliiczna małą :) Apropo Tutami - bedziemy na jednym ringu - PONy i podhalany w katowicach ;) Quote
Bogarka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='asiek']Hej Tutami pozdrowionka od stadka hiszpanów ;) Jakich hiszpanów? Quote
asiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Bogarka napisał(a):Jakich hiszpanów? stadka mastifów hiszpańskich :) Quote
Tutami Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 agasia No też mi się tak właśnie wydawała no to pewnie będziemy znowu pierwsi:mad: strasznie męcząca jest ta "dyskryminacja rasowa":evil_lol: :mad: :evil_lol: :mad: Quote
Martyna Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 aaa no to gratulacje Clumberka :D a masz jakas stronke co by malenstwo mozna byo zobaczyc ??? :-)))) Quote
Martyna Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='kate_m.']No to mamy clumberka w Krakowie. Fajnie :D nawet dwie clumberki ;-))) www.kaprys.vel.pl a ja ostatnio spotkalam clumberke (dorosla) z holenderskiej hodowli - mieszka osiedle obok mnie :-) Quote
Agasia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 to Clumbery tak sie rozpowszechniaja :p ? Nie wiedzialam nawet :) No też mi się tak właśnie wydawała no to pewnie będziemy znowu pierwsi strasznie męcząca jest ta "dyskryminacja rasowa" My nie narzekamy :D Quote
Tutami Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Nie dziwi mnie że nie nażekacie agisia bo zawsze jesteście jako druga rasa po białasach i mascie dość czasu żeby się przygotować bo sierść długa i trzeba ,a jak my mamy białe podwozia to nie trzeba?:cool3: Nie ma sprzwiedliwości na tym świecie!:mad: Niestety nie mam strony jeszcze bo osoba która miała ją zrobić się nie wywiązała a ja nie umiem:placz: . Co do Clamberów to mają naprawdę cudowne charaktery. Quote
Agasia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Tutami ja sluze pomoca co do zrobienia strony... :) Quote
Martyna Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Tutami napisał(a): Niestety nie mam strony jeszcze bo osoba która miała ją zrobić się nie wywiązała a ja nie umiem:placz: . Co do Clamberów to mają naprawdę cudowne charaktery. dopiero pokojarzylam twoj wpis w Ksiedze Gosci na stronie Kaprysowej :-) noo to wlasnie ja Ewie stronke robilam :D Quote
Tutami Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Dzięki dziewczyny!:loveu: Martyna strona hodowli "Kaprys Rejęta" jest śliczna. Agasia twoje beagle też są cudne. Ja Bardzo chętnie skożystam bo jestem kompletnym analfabetą jeżeli o to hodzi. W grę więc wchodzi nie tylko zrobienie strony ale i jej bieżące aktualizacje -więc niestety harówka na stałe:placz: odezwę się do was na meila,to może się jakoś dogadamy.:lol: Quote
kate_m. Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='"Martyna'][quote name='"kate_m.'] No to mamy clumberka w Krakowie. Fajnie :-D nawet dwie clumberki To ja już zupełnie nie nadążam... Teraz mi się w takim razie będzie głowa odkręcać w różnych kierunkach, może kiedyś wypatrzę którąś z nich na spacerku :) Quote
jo-jo Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 ehh szczerze mówiąc to ten katalog przedwystawowy mogli by dać juz dzisiaj ;-)) to tak prznajmniej dla mnie ale trudno jak karzą jeszcze czekać to poczekamy ale oczywiscie nie chętnie :shake: :lol: Quote
Elitesse Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 ja sie tez juz nie moge doczekac :) a jeszcze w weekend jakos wolniej czas mija .. no i moga nas pomeczyc zamieszczajac dopiero wieczorem, albo we wtorek bbo w sume pisza ze po 6 marca ... :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Elitesse napisał(a):ja sie tez juz nie moge doczekac :) a jeszcze w weekend jakos wolniej czas mija .. no i moga nas pomeczyc zamieszczajac dopiero wieczorem, albo we wtorek bbo w sume pisza ze po 6 marca ... :evil_lol: Eli prosze nie dobijaj mnie:lol: faktycznie jest że po 6 marca ale mam nadzieje że po będzie w poniedziałek :angryy: Quote
Elitesse Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 jo-jo napisał(a):Eli prosze nie dobijaj mnie:lol: faktycznie jest że po 6 marca ale mam nadzieje że po będzie w poniedziałek :angryy: hehehe jakos mnie czarny nastroj bierze :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Elitesse napisał(a):hehehe jakos mnie czarny nastroj bierze :evil_lol: :evil_lol: no wiesz co lepiej zaraz zmieniaj mi tu na taki żeby katalog był z rana !!!:angryy: Quote
efra-husky Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 też bym się nie obraziła gdyby katalog był zaraz w poniedziałek z rana ;) Quote
Asiaczek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Tak na logikę, to w niedzielę mozna dużó zrobić przy katalogu, prawda? Ja - mimo, że nie jadę do Katowic - jestem optymistką. Trzeba myśleć pozytywnie, a ... katalog będzie!:lol: Pzdr. Quote
Minimolos Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Poszukuję transportu do Katowic z okolic Włocławka dla 2 buldożków i właściciela. e-mail: roman@minimolos.com Quote
Recommended Posts