Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agasia.
Udało się ten mały potwór na kiepskiej fotce w poprzednim poście to właśnie moja Lindunia. Jak już umiem:multi: to niedługo wrzucę więcej.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agasia
No też mi się tak właśnie wydawała no to pewnie będziemy znowu pierwsi:mad: strasznie męcząca jest ta "dyskryminacja rasowa":evil_lol: :mad: :evil_lol: :mad:

Posted

to Clumbery tak sie rozpowszechniaja :p ? Nie wiedzialam nawet :)

No też mi się tak właśnie wydawała no to pewnie będziemy znowu pierwsi strasznie męcząca jest ta "dyskryminacja rasowa"

My nie narzekamy :D

Posted

Nie dziwi mnie że nie nażekacie agisia bo zawsze jesteście jako druga rasa po białasach i mascie dość czasu żeby się przygotować bo sierść długa i trzeba ,a jak my mamy białe podwozia to nie trzeba?:cool3: Nie ma sprzwiedliwości na tym świecie!:mad:
Niestety nie mam strony jeszcze bo osoba która miała ją zrobić się nie wywiązała a ja nie umiem:placz: .
Co do Clamberów to mają naprawdę cudowne charaktery.

Posted

Tutami napisał(a):

Niestety nie mam strony jeszcze bo osoba która miała ją zrobić się nie wywiązała a ja nie umiem:placz: .
Co do Clamberów to mają naprawdę cudowne charaktery.

dopiero pokojarzylam twoj wpis w Ksiedze Gosci na stronie Kaprysowej :-) noo to wlasnie ja Ewie stronke robilam :D

Posted

Dzięki dziewczyny!:loveu:
Martyna strona hodowli "Kaprys Rejęta" jest śliczna.
Agasia twoje beagle też są cudne.
Ja Bardzo chętnie skożystam bo jestem kompletnym analfabetą jeżeli o to hodzi. W grę więc wchodzi nie tylko zrobienie strony ale i jej bieżące aktualizacje -więc niestety harówka na stałe:placz:

odezwę się do was na meila,to może się jakoś dogadamy.:lol:

Posted

[quote name='"Martyna'][quote name='"kate_m.']
No to mamy clumberka w Krakowie. Fajnie :-D

nawet dwie clumberki

To ja już zupełnie nie nadążam... Teraz mi się w takim razie będzie głowa odkręcać w różnych kierunkach, może kiedyś wypatrzę którąś z nich na spacerku :)

Posted

ehh szczerze mówiąc to ten katalog przedwystawowy mogli by dać juz dzisiaj ;-)) to tak prznajmniej dla mnie ale trudno jak karzą jeszcze czekać to poczekamy ale oczywiscie nie chętnie :shake: :lol:

Posted

ja sie tez juz nie moge doczekac :) a jeszcze w weekend jakos wolniej czas mija .. no i moga nas pomeczyc zamieszczajac dopiero wieczorem, albo we wtorek bbo w sume pisza ze po 6 marca ... :evil_lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
ja sie tez juz nie moge doczekac :) a jeszcze w weekend jakos wolniej czas mija .. no i moga nas pomeczyc zamieszczajac dopiero wieczorem, albo we wtorek bbo w sume pisza ze po 6 marca ... :evil_lol:

Eli prosze nie dobijaj mnie:lol:
faktycznie jest że po 6 marca ale mam nadzieje że po będzie w poniedziałek :angryy:

Posted

jo-jo napisał(a):
Eli prosze nie dobijaj mnie:lol:
faktycznie jest że po 6 marca ale mam nadzieje że po będzie w poniedziałek :angryy:

hehehe jakos mnie czarny nastroj bierze :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
hehehe jakos mnie czarny nastroj bierze :evil_lol: :evil_lol:

no wiesz co lepiej zaraz zmieniaj mi tu na taki żeby katalog był z rana !!!:angryy:

Posted

Tak na logikę, to w niedzielę mozna dużó zrobić przy katalogu, prawda? Ja - mimo, że nie jadę do Katowic - jestem optymistką. Trzeba myśleć pozytywnie, a ... katalog będzie!:lol:
Pzdr.