flashka-g Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 ja moja łobuzice niestety juz mam zajeta na JH:) Quote
moth Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Frugo napisał(a):moth pamietam Ciem x) w takim razie obie bedziemy siem szukac. A Ty tez wystawiasz? Tak, wystawiam seterkę irlandzką w mlodzieży. :cool3: Niestety dogi biegają już za tęczowym mostem. :placz: Quote
imagination Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 jo-jo napisał(a):nie no wiem z jakim psem stane w klasie więc nie licze na nic 8) nie dość że o pół roku starszy to jesszcze już zrobiony itd, widziałam go pare razy na ringu A moge wiedziec z kim stoisz???? Bo nie znam psa, ktorego az tak powinnas sie bac!!! Quote
imagination Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Wrocław----> Katowice (sobota) A czy ktos ma moze miejsce w aucie dla kobitki i suczki?? Plis!!! Quote
Gosik71 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Elitesse']Katalog przedwystawowy dostępny będzie na naszej stronie internetowej po 06.marca 2006! To (nie) cierpliwie czekamy:loveu: Quote
jo-jo Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 imagination napisał(a):A moge wiedziec z kim stoisz???? Bo nie znam psa, ktorego az tak powinnas sie bac!!! wiesz np. Coolio (Cool Jazz ME) Quote
imagination Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 jo-jo napisał(a):wiesz np. Coolio (Cool Jazz ME) No ok - Coolio to jest godny przeciwnik!!! A czy Ionesco jedzie? Bo ja sie nie pytalam, ale moge dzis zapytac jak jeszcze nie wiesz. Quote
jo-jo Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 imagination napisał(a):No ok - Coolio to jest godny przeciwnik!!! A czy Ionesco jedzie? Bo ja sie nie pytalam, ale moge dzis zapytac jak jeszcze nie wiesz. no własnie nie wiem czy jedzie czy nie i czy w pośredniej czy w otwartej będzie.. Quote
Krasna Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Elitesse']Katalog przedwystawowy dostępny będzie na naszej stronie internetowej po 06.marca 2006! A jaka to strona ? Quote
jo-jo Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Krasna']A jaka to strona ? Związku Katowickiego Quote
Elitesse Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Krasna napisał(a):A jaka to strona ? no zwiazku katowickiego :eviltong: Quote
fidekangela Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 jako że będe i mam jednego szxnuacia do wystawienie mogę wystawić czyjegoś psiaka ;) chętni są ? jezeli tak to czekam na propozycję :P Będe TYLKO w sobotę ;) Quote
Agasia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 fidekangela w niedziele cie nie bedzie napewno? Quote
zakla Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 fidekangela napisał(a):jako że będe i mam jednego szxnuacia do wystawienie mogę wystawić czyjegoś psiaka ;) chętni są ? jezeli tak to czekam na propozycję :P Będe TYLKO w sobotę ;) Jezeli ktos bylby w podbramkowej sytuacji(a zwlaszcza jesli chodzi o teriery i łowcarki) to tez mam nadzieje bede do dyspozycji :) Quote
Agasia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Bo w niedziele mam sporo do wystawienia i moglabym cos odstapic ;) A ja bodajze bede jeszcze w piatek ! kogo spotkam :p? Quote
efra-husky Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Agasiu my na 100% w piąteczek jesteśmy; także miło by nam poznać było :razz: Quote
Tutami Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Jak już pisałam jestem całe trzy dni. W piątek z beaglami kl.poś Stokrotka spiska watra i kl ch Vanda z bacowho klobuka; W sobotę z Clumber spanielem sunia kl.sz.:a w niedzielę z całym stadem (8) podhaslanów. Więc jak kktoś ma ochotę się spotkać tosuuuper, bo psich znajomości noigdy za wiele.:lol: Quote
Agasia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Tutami ja Cie kojarze ;) jeszcze z wystaw gdy Vanda byla w mlodziezy, a ja zaczynalam zabawe z beaglami :D Quote
Tutami Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 No bardzo możliwe bo trochę się po tych wystawach włuczyłyśmy.To tymbardziej będzie mi miło się spotkać:lol: ,a wystawiasz jakiegoś łaciatka? Quote
Agasia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 No niestety chyba nie :( Troszke zaluje ze nie zglosilam mojego malucha, nie wygralby, ale zawsze bylaby jakas ocena od "nowego" zagranicznego sedziego. Ale mysle ze przy beaglach bede, bo najprawdopodobniej wystawiac bedzie sie nasza "rodzinka" czyli dzieci mojego Snoopcia i moze brat ;) Quote
fidekangela Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 ja jestem tylko w sobotę niestety .. a moze wiesz czy ktoś potrzebuje pomocy ? a ty Agasia jakie psy masz an niedziele ? ;) Quote
Bogarka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Agasia napisał(a):Bo w niedziele mam sporo do wystawienia i moglabym cos odstapic ;) Agasia jesli potrzebujesz pomocy w wystawieniu chetnie pomoge :) ja bede w niedziele Quote
Agasia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Po prostu sprawa jest taka ze sporo psiakow mam do wystawienia, ale jak ja ich nie pokaze to pokaze je ich właściciel - tylko po prostu właściciele wolą, żebym to zrobila ja, a więc gdybym ja nie mogła - podsune kogoś z was :) Ciekawe tylko czy zk katowicki poda jakis plan godzinowy... przydalby sie bardzo :) Quote
fidekangela Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Agasia a ile masz psiaków na sobotę ? nie wiesz czy ktoś potrzebnuje pomocy ? Quote
Recommended Posts