Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frugo napisał(a):
moth pamietam Ciem x) w takim razie obie bedziemy siem szukac. A Ty tez wystawiasz?

Tak, wystawiam seterkę irlandzką w mlodzieży. :cool3: Niestety dogi biegają już za tęczowym mostem. :placz:

Posted

jo-jo napisał(a):
nie no wiem z jakim psem stane w klasie więc nie licze na nic 8) nie dość że o pół roku starszy to jesszcze już zrobiony itd, widziałam go pare razy na ringu

A moge wiedziec z kim stoisz????
Bo nie znam psa, ktorego az tak powinnas sie bac!!!

Posted

imagination napisał(a):
No ok - Coolio to jest godny przeciwnik!!!
A czy Ionesco jedzie? Bo ja sie nie pytalam, ale moge dzis zapytac jak jeszcze nie wiesz.

no własnie nie wiem czy jedzie czy nie i czy w pośredniej czy w otwartej będzie..

Posted

fidekangela napisał(a):
jako że będe i mam jednego szxnuacia do wystawienie mogę wystawić czyjegoś psiaka ;) chętni są ? jezeli tak to czekam na propozycję :P
Będe TYLKO w sobotę ;)

Jezeli ktos bylby w podbramkowej sytuacji(a zwlaszcza jesli chodzi o teriery i łowcarki) to tez mam nadzieje bede do dyspozycji :)

Posted

Jak już pisałam jestem całe trzy dni.
W piątek z beaglami kl.poś Stokrotka spiska watra i kl ch Vanda z bacowho klobuka; W sobotę z Clumber spanielem sunia kl.sz.:a w niedzielę z całym stadem (8) podhaslanów. Więc jak kktoś ma ochotę się spotkać tosuuuper, bo psich znajomości noigdy za wiele.:lol:

Posted

No bardzo możliwe bo trochę się po tych wystawach włuczyłyśmy.To tymbardziej będzie mi miło się spotkać:lol: ,a wystawiasz jakiegoś łaciatka?

Posted

No niestety chyba nie :( Troszke zaluje ze nie zglosilam mojego malucha, nie wygralby, ale zawsze bylaby jakas ocena od "nowego" zagranicznego sedziego. Ale mysle ze przy beaglach bede, bo najprawdopodobniej wystawiac bedzie sie nasza "rodzinka" czyli dzieci mojego Snoopcia i moze brat ;)

Posted

Agasia napisał(a):
Bo w niedziele mam sporo do wystawienia i moglabym cos odstapic ;)

Agasia jesli potrzebujesz pomocy w wystawieniu chetnie pomoge :) ja bede w niedziele

Posted

Po prostu sprawa jest taka ze sporo psiakow mam do wystawienia, ale jak ja ich nie pokaze to pokaze je ich właściciel - tylko po prostu właściciele wolą, żebym to zrobila ja, a więc gdybym ja nie mogła - podsune kogoś z was :)

Ciekawe tylko czy zk katowicki poda jakis plan godzinowy... przydalby sie bardzo :)