Tutami Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Orany pozjadałam litery ,ale mi głupio!!!!!!!!!!!!! Ja wystawiam całe trzy dni i jestem z Krakowa,o to dokładnie chodziło. Quote
efra-husky Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Frugo napisał(a):Dziękujem za odpowiedzi =* może ktoś wystawia W Katowicach z Krakowa albo Miechowa cio? Frugo np. my wystawiamy się w Katowicach a jesteśmy z Krakowa :razz: Quote
Krasna Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Hej! Zglosilismy pare psów do Katowic. Jedziemy z Budapesztu. Czy zna kos jakis tani nocleg w Katowicach, lub w okolicy? Jesli tak, to prosze o napisanie w prywatnej wiadomosci! Dzieki! Quote
Sylwia&westie Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 :multi: Ja będę ale jako widz:):):) w piątek jak będą terrierki:loveu: szczególnie weściorki!! Quote
ponpon Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Agasia napisał(a):A wiec ja w Katowicach bede na 100 w niedziele przy PONach i chyba wilczarzach... :) Licze na poznanie jakis dogomaniakow ;) No to mam nadzieję, że sie poznamy! Klasa otwarta, Żywioł ama canem, pewnie sie uplasujemy na szarym końcu znając nasz talent, ale co tam:)! Do zobaczenia Quote
Agasia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 ponpon napisał(a):No to mam nadzieję, że sie poznamy! Klasa otwarta, Żywioł ama canem, pewnie sie uplasujemy na szarym końcu znając nasz talent, ale co tam:)! Do zobaczenia U nas to psy championy i mlodziez, ale o ile pojedzie corka wlascicielki psiakow to ja jedynie bede z nimi w roli kibica i pomocnika ;) Ale napewno bede sie krecila blisko tej parki :) Quote
Frugo Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ja jestem tylko w piątek z moim samojedem w kl. championów - UŚMIECH z Tagmowego Gniazda =) Moze nas kto odwiedzi xD bedziemy pewnie na lodowisku jeszcze dokladnie nie wiem o której godzinie, pozdrawiam Ola i Frugo ;* Quote
Tutami Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Frugo w piątek jadę z beaglami więc jak dorwę chwilę czasu to chętnie zobaczę psa który "samsieje"hi hi hi Quote
jo-jo Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Tutami napisał(a):Czyżby była już stawka na stronie? nie dlaczego ?8) katalog dopiero po 6 marca będzie Quote
Tutami Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A tak mi się skojażyło że jak turystycznie to może coś nie tak ze stawką. Czyzbym się wygłupiła hi?:roll: Quote
jo-jo Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Tutami napisał(a):A tak mi się skojażyło że jak turystycznie to może coś nie tak ze stawką. Czyzbym się wygłupiła hi?:roll: nie no wiem z jakim psem stane w klasie więc nie licze na nic 8) nie dość że o pół roku starszy to jesszcze już zrobiony itd, widziałam go pare razy na ringu Quote
Tutami Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A może trochę wiary ! Cuda się zdażają Jo-Jo!Ja z takim nastawieniem jechałam w zeszłym roku na klubówkę ...jak dostanę hodowlaną to dobrze bo na pewno nic więcej... W konkurencji 8 psów byłam pierwsza CWC byłam w takim szoku że na lokaTĘ NIE PODESZŁAM.Więc jest nadzieja.....:loveu: Quote
Tutami Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A jedziesz z dogulcem czyli w sobotę? to pokibicujemy. Quote
moth Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Frugo napisał(a):Ja jestem tylko w piątek z moim samojedem w kl. championów - UŚMIECH z Tagmowego Gniazda =) Moze nas kto odwiedzi xD bedziemy pewnie na lodowisku jeszcze dokladnie nie wiem o której godzinie, pozdrawiam Ola i Frugo ;* Jak uda mi się dojechać, to będę Was szukać. :cool3: Nie wiem czy mnie pamiętasz, chodzilyśmy razem na szkolenie PT. Ja usilowalam szkolić pręgowaną dożycę Chantal. :lol: Quote
Elitesse Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Katalog przedwystawowy dostępny będzie na naszej stronie internetowej po 06.marca 2006! Quote
Ela_i_Morfeusz Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Elitesse']Katalog przedwystawowy dostępny będzie na naszej stronie internetowej po 06.marca 2006! Dziekuje za informacje. Juz nie moge sie doczekac !! Ale chyba nie tylko ja :lol: Quote
Agasia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 A wiec czekamy.. ;) I mam jeszcze dosc nietypowe pytanie - czy ktos z was bedzie mial do pozyczenia cienka szara, biala lub czarna ringowke w niedziele :p? W ostatecznosci psiaka z ktorym moglabym wystartowac w JH ;) Bo pomalu mi sie psy do wystawiania wylamuja, wyjdzie na to ze wystawie 1 max 2 a wiec czemu by sobie dla przyjemnosci na JH nie pojsc ;) A ringowka to dlatego ze pies z ktorym moglabym pojsc wystawiany jest zawsze na grubasnej ktora zbyt ladnie sie nie prezentuje... :cool1: Quote
nice_girl Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Agasia, Ja mam białą ringówkę, cienką z podgardlem. Jeśli chcesz mogę Ci pożyczyć, o ile ocena Twoich psiaków nie będzie kolidowała z naszą oceną.;) Quote
Agasia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 nice girl wielkie dzieki! Tylko.. nie chodzi mi o taka cieniusia ringoweczke, bo co jak co - ma byc to dla PONa. Taka.. zwyklej wielkosci ;) Quote
nice_girl Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Agasia napisał(a):nice girl wielkie dzieki! Tylko.. nie chodzi mi o taka cieniusia ringoweczke, bo co jak co - ma byc to dla PONa. Taka.. zwyklej wielkosci ;) Wiesz, ta ringówka jest cienka, ale dosyć mocna. Mój walijski pies pociągowy jeszcze jej nie zerwał. ;) Musiałabyś podejsc i ją zobaczyć. :) Quote
Frugo Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 moth pamietam Ciem x) w takim razie obie bedziemy siem szukac. A Ty tez wystawiasz? Quote
Agasia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 nice_girl napisał(a):Wiesz, ta ringówka jest cienka, ale dosyć mocna. Mój walijski pies pociągowy jeszcze jej nie zerwał. ;) Musiałabyś podejsc i ją zobaczyć. :) Napewno skorzystam! :) Quote
Recommended Posts