Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej!
Zglosilismy pare psów do Katowic. Jedziemy z Budapesztu. Czy zna kos jakis tani nocleg w Katowicach, lub w okolicy? Jesli tak, to prosze o napisanie w prywatnej wiadomosci! Dzieki!

Posted

Agasia napisał(a):
A wiec ja w Katowicach bede na 100 w niedziele przy PONach i chyba wilczarzach... :) Licze na poznanie jakis dogomaniakow ;)

No to mam nadzieję, że sie poznamy! Klasa otwarta, Żywioł ama canem, pewnie sie uplasujemy na szarym końcu znając nasz talent, ale co tam:)!
Do zobaczenia

Posted

ponpon napisał(a):
No to mam nadzieję, że sie poznamy! Klasa otwarta, Żywioł ama canem, pewnie sie uplasujemy na szarym końcu znając nasz talent, ale co tam:)!
Do zobaczenia

U nas to psy championy i mlodziez, ale o ile pojedzie corka wlascicielki psiakow to ja jedynie bede z nimi w roli kibica i pomocnika ;) Ale napewno bede sie krecila blisko tej parki :)

Posted

Ja jestem tylko w piątek z moim samojedem w kl. championów - UŚMIECH z Tagmowego Gniazda =) Moze nas kto odwiedzi xD bedziemy pewnie na lodowisku jeszcze dokladnie nie wiem o której godzinie, pozdrawiam Ola i Frugo ;*

Posted

Tutami napisał(a):
A tak mi się skojażyło że jak turystycznie to może coś nie tak ze stawką.
Czyzbym się wygłupiła hi?:roll:

nie no wiem z jakim psem stane w klasie więc nie licze na nic 8) nie dość że o pół roku starszy to jesszcze już zrobiony itd, widziałam go pare razy na ringu

Posted

A może trochę wiary ! Cuda się zdażają Jo-Jo!Ja z takim nastawieniem jechałam w zeszłym roku na klubówkę ...jak dostanę hodowlaną to dobrze bo na pewno nic więcej...
W konkurencji 8 psów byłam pierwsza CWC byłam w takim szoku że na lokaTĘ NIE PODESZŁAM.Więc jest nadzieja.....:loveu:

Posted

Frugo napisał(a):
Ja jestem tylko w piątek z moim samojedem w kl. championów - UŚMIECH z Tagmowego Gniazda =) Moze nas kto odwiedzi xD bedziemy pewnie na lodowisku jeszcze dokladnie nie wiem o której godzinie, pozdrawiam Ola i Frugo ;*

Jak uda mi się dojechać, to będę Was szukać. :cool3: Nie wiem czy mnie pamiętasz, chodzilyśmy razem na szkolenie PT. Ja usilowalam szkolić pręgowaną dożycę Chantal. :lol:

Posted

A wiec czekamy.. ;)

I mam jeszcze dosc nietypowe pytanie - czy ktos z was bedzie mial do pozyczenia cienka szara, biala lub czarna ringowke w niedziele :p? W ostatecznosci psiaka z ktorym moglabym wystartowac w JH ;) Bo pomalu mi sie psy do wystawiania wylamuja, wyjdzie na to ze wystawie 1 max 2 a wiec czemu by sobie dla przyjemnosci na JH nie pojsc ;) A ringowka to dlatego ze pies z ktorym moglabym pojsc wystawiany jest zawsze na grubasnej ktora zbyt ladnie sie nie prezentuje... :cool1:

Posted

Agasia napisał(a):
nice girl wielkie dzieki! Tylko.. nie chodzi mi o taka cieniusia ringoweczke, bo co jak co - ma byc to dla PONa. Taka.. zwyklej wielkosci ;)

Wiesz, ta ringówka jest cienka, ale dosyć mocna. Mój walijski pies pociągowy jeszcze jej nie zerwał. ;) Musiałabyś podejsc i ją zobaczyć. :)

Posted

nice_girl napisał(a):
Wiesz, ta ringówka jest cienka, ale dosyć mocna. Mój walijski pies pociągowy jeszcze jej nie zerwał. ;) Musiałabyś podejsc i ją zobaczyć. :)

Napewno skorzystam! :)