Gra... Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Yoshko napisał(a):Katalog ma być ok.8-10 marca Kurczę, to przecież jeszcze całe wieki przed nami... :razz: Ratunku!!!:placz: Chyba się nie doczekam...:-( Quote
Agasia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Zazwyczaj katalogi sa tydzien, max 2 przed wystawa... ;) O ile wogole sa Quote
Gra... Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Agasia napisał(a):Zazwyczaj katalogi sa tydzien, max 2 przed wystawa... ;) O ile wogole sa To wszystko prawda, ale I-sza wystawa międzynarodowa w roku powinna być uprzywilejowana...;) i wystawcy też!!!:lol: Po przerwie zimowej troszkę nam się tęskni za emocjami...:evil_lol:, a katalog to taki wstęp do tego, co nas czeka na samej imprezie!:mad: Quote
Agasia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Gra... napisał(a):To wszystko prawda, ale I-sza wystawa międzynarodowa w roku powinna być uprzywilejowana...;) i wystawcy też!!!:lol: Po przerwie zimowej troszkę nam się tęskni za emocjami...:evil_lol:, a katalog to taki wstęp do tego, co nas czeka na samej imprezie!:mad: to prawda i zgadzam sie w 100% , chociaz mysle ze ZK katowice az tak uczuciowo do tego nie podchodzi :diabloti: Pozdr. Quote
Gra... Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Agasia napisał(a):to prawda i zgadzam sie w 100% , chociaz mysle ze ZK katowice az tak uczuciowo do tego nie podchodzi :diabloti: Pozdr. Szkoda!!!:shake: A może jest na forum ktoś zKatowic, kto ma blisko do ZK??? Może by się czegoś dowiedział???:lol: Quote
Agasia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Moim zdaniem i tak Katowice to bardzo fajny i zorganizowany oddzial, a wiec... cierpliwosci! :mad: Quote
Gra... Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Agasia napisał(a):Moim zdaniem i tak Katowice to bardzo fajny i zorganizowany oddzial, a wiec... cierpliwosci! :mad: Łatwo powiedzieć - już nie mam paznokci, ale... cierpliwie(?) czekam...:razz::p Quote
Agasia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Paznokcie to ja dawno stracilam :lol: Gra z tego co pamietam, wy - to sheltie... ;) Zgadza sie czy cos pomylilam? jesli ta licze na spotkanie w niedziele w Katowicach :p Pozdr Quote
Gra... Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Agasia napisał(a):Paznokcie to ja dawno stracilam :lol: Gra z tego co pamietam, wy - to sheltie... ;) Zgadza sie czy cos pomylilam? jesli ta licze na spotkanie w niedziele w Katowicach :p Pozdr Tak jakby - mam nadzieję, że gdzieś się zobaczymy!!! A takiego kudłacza, jak Twój mamy na codzień na spacerku. Jest słodki, ma 7 m-cy i nazywa się Cortez.:lol: I obiecałam przywieźć fotki z Waszego ringu, więc będę próbować Was upolować w kadrze...;) Quote
Godelaine Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Katalog prawie trzy tygodnie przed wystawą to IMHO i tak sporo. Więc nie marudźcie :) Poza tym jest jeden plus całej sytuacji. Możemy odwlec w czasie moment przerażenia, gdy zobaczymy stawkę, a także skrócić okres oczekiwania na Sąd Ostateczny w postaci spotkania się z ową konkurencją w ringu :lol: Quote
Agasia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Gra.. kudlacza powiadasz... ale ja mam beagle :razz: :PROXY5: :p Ale domyslam sie ze chodzi ci o PONiska, co do tego no to fotki masz zalatwione, bo i ja bede cykac ;) Quote
Gra... Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Agasia napisał(a):Gra.. kudlacza powiadasz... ale ja mam beagle :razz: :PROXY5: :p Ale domyslam sie ze chodzi ci o PONiska, co do tego no to fotki masz zalatwione, bo i ja bede cykac ;) Ładnie to takie zmyłki robić? Ale beagla też mamy w towarzystwie - nazywa się Lolek. A o fotki ponów ładnie się uśmiecham.:megagrin: A beagielki też w niedzielę, czy Ty tym razem towarzysko, czy z jeszcze innym futrzakiem?:painting: Quote
Musiałek Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 ale żeście się dziewczyny rozgadały :) no to Gra my pewnie jak zwykle gdzieś koło siebie po ringu biegać będziemy :) Quote
Gra... Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Musiałek napisał(a):ale żeście się dziewczyny rozgadały :) no to Gra my pewnie jak zwykle gdzieś koło siebie po ringu biegać będziemy :) Bo już bym chciała, Musiałku, wiedzieć, czego się spodziewać...:razz: Jeszcze nie byliśmy w Katowicach i jestem ciekawa, co nas czeka???:mad: A do końca marca jeszcze kuuupa czasu....:placz: Quote
Jakaranda Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Godelaine napisał(a):Katalog prawie trzy tygodnie przed wystawą to IMHO i tak sporo. Więc nie marudźcie :) Poza tym jest jeden plus całej sytuacji. Możemy odwlec w czasie moment przerażenia, gdy zobaczymy stawkę, a także skrócić okres oczekiwania na Sąd Ostateczny w postaci spotkania się z ową konkurencją w ringu :lol: Super to podsumowałaś - już Cie lubię:loveu: Quote
Agasia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Gra - niestety na beagle sie chyba nie zalapie co do Katowic, szczeze mowiac to od tej rasy sie coraz bardziej "oddalam" :p a sa one w piatek :( (jak zawsze). Będe z PONami, ale czy je wystawie to sie jeszcze okaze, za to chyba wystawiam charty jakies ;) Quote
Frugo Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Zvi KUPFERBERG (ISR) hMmM Czy ktOś wie jaKi teN sędzia JeSt ? UkładOwy czy Obiektywny? ;) PodzielCie siEm wRażenIamI =) Quote
Agasia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 FruGo NiE PisZ TaKiMi LiTeRamI ;) p. Kupferberg - wedlug mnie bardzo symaptyczny, ocenia dosc dokladnie.. Quote
jo-jo Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 ja już czasami nie wiem co myśleć o nim... troche mi się opinie zbiegają jedni mówią że bardzo patrzy na ruch a drudzy że nawet na to specjalnie nie patrzy ale jak naprawde jest... Quote
Agasia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 ... mozesz przekonac sie tylko sama.. ;) Quote
jo-jo Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Agasia napisał(a):... mozesz przekonac sie tylko sama.. ;) Agasiu wiesz gdyby faktycznie patrzył przedewszytkim na ruch to była bym spokojniejsza 8) Quote
Frugo Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Dziękujem za odpowiedzi =* może ktoś wystawia W Katowicach z Krakowa albo Miechowa cio? Quote
Agasia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Frugo w Krakowie napewno duzo osob znajdziesz... jo-jo ja bym akurat wolala co innego :p ... No ale jak narazie on nas nigdzie nie sedziuje.. wiec zostanmy orzy ruchu :) Quote
brazowooka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 wiecie co tez obawiam stawki na razie wiadomo mi ze moja sznaucerka ma jedna konkurentke w klasie otwartej ale obawiam sie ile moze ich z czech ale trudno ryzyk fizyk Quote
Tutami Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Frugo Z Krakowa wystawia całe trzy dni ,a ty wystawiasz coś i kiedy? Quote
Recommended Posts