Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yoshko napisał(a):
Katalog ma być ok.8-10 marca

Kurczę, to przecież jeszcze całe wieki przed nami... :razz:

Ratunku!!!:placz:

Chyba się nie doczekam...:-(

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agasia napisał(a):
Zazwyczaj katalogi sa tydzien, max 2 przed wystawa... ;) O ile wogole sa

To wszystko prawda, ale I-sza wystawa międzynarodowa w roku powinna być uprzywilejowana...;) i wystawcy też!!!:lol:
Po przerwie zimowej troszkę nam się tęskni za emocjami...:evil_lol:, a katalog to taki wstęp do tego, co nas czeka na samej imprezie!:mad:

Posted

Gra... napisał(a):
To wszystko prawda, ale I-sza wystawa międzynarodowa w roku powinna być uprzywilejowana...;) i wystawcy też!!!:lol:
Po przerwie zimowej troszkę nam się tęskni za emocjami...:evil_lol:, a katalog to taki wstęp do tego, co nas czeka na samej imprezie!:mad:

to prawda i zgadzam sie w 100% , chociaz mysle ze ZK katowice az tak uczuciowo do tego nie podchodzi :diabloti:

Pozdr.

Posted

Agasia napisał(a):
to prawda i zgadzam sie w 100% , chociaz mysle ze ZK katowice az tak uczuciowo do tego nie podchodzi :diabloti:

Pozdr.

Szkoda!!!:shake:

A może jest na forum ktoś zKatowic, kto ma blisko do ZK??? Może by się czegoś dowiedział???:lol:

Posted

Agasia napisał(a):
Moim zdaniem i tak Katowice to bardzo fajny i zorganizowany oddzial, a wiec... cierpliwosci! :mad:

Łatwo powiedzieć - już nie mam paznokci, ale... cierpliwie(?) czekam...:razz::p

Posted

Paznokcie to ja dawno stracilam :lol:

Gra z tego co pamietam, wy - to sheltie... ;) Zgadza sie czy cos pomylilam? jesli ta licze na spotkanie w niedziele w Katowicach :p
Pozdr

Posted

Agasia napisał(a):
Paznokcie to ja dawno stracilam :lol:

Gra z tego co pamietam, wy - to sheltie... ;) Zgadza sie czy cos pomylilam? jesli ta licze na spotkanie w niedziele w Katowicach :p
Pozdr

Tak jakby - mam nadzieję, że gdzieś się zobaczymy!!! A takiego kudłacza, jak Twój mamy na codzień na spacerku. Jest słodki, ma 7 m-cy i nazywa się Cortez.:lol: I obiecałam przywieźć fotki z Waszego ringu, więc będę próbować Was upolować w kadrze...;)

Posted

Katalog prawie trzy tygodnie przed wystawą to IMHO i tak sporo.
Więc nie marudźcie :)
Poza tym jest jeden plus całej sytuacji. Możemy odwlec w czasie moment przerażenia, gdy zobaczymy stawkę, a także skrócić okres oczekiwania na Sąd Ostateczny w postaci spotkania się z ową konkurencją w ringu :lol:

Posted

Gra.. kudlacza powiadasz... ale ja mam beagle :razz: :PROXY5: :p
Ale domyslam sie ze chodzi ci o PONiska, co do tego no to fotki masz zalatwione, bo i ja bede cykac ;)

Posted

Agasia napisał(a):
Gra.. kudlacza powiadasz... ale ja mam beagle :razz: :PROXY5: :p
Ale domyslam sie ze chodzi ci o PONiska, co do tego no to fotki masz zalatwione, bo i ja bede cykac ;)

Ładnie to takie zmyłki robić? Ale beagla też mamy w towarzystwie - nazywa się Lolek. A o fotki ponów ładnie się uśmiecham.:megagrin:

A beagielki też w niedzielę, czy Ty tym razem towarzysko, czy z jeszcze innym futrzakiem?:painting:

Posted

Musiałek napisał(a):
ale żeście się dziewczyny rozgadały :)

no to Gra my pewnie jak zwykle gdzieś koło siebie po ringu biegać będziemy :)

Bo już bym chciała, Musiałku, wiedzieć, czego się spodziewać...:razz:
Jeszcze nie byliśmy w Katowicach i jestem ciekawa, co nas czeka???:mad:
A do końca marca jeszcze kuuupa czasu....:placz:

Posted

Godelaine napisał(a):
Katalog prawie trzy tygodnie przed wystawą to IMHO i tak sporo.
Więc nie marudźcie :)
Poza tym jest jeden plus całej sytuacji. Możemy odwlec w czasie moment przerażenia, gdy zobaczymy stawkę, a także skrócić okres oczekiwania na Sąd Ostateczny w postaci spotkania się z ową konkurencją w ringu :lol:

Super to podsumowałaś - już Cie lubię:loveu:

Posted

Gra - niestety na beagle sie chyba nie zalapie co do Katowic, szczeze mowiac to od tej rasy sie coraz bardziej "oddalam" :p a sa one w piatek :( (jak zawsze). Będe z PONami, ale czy je wystawie to sie jeszcze okaze, za to chyba wystawiam charty jakies ;)

Posted

ja już czasami nie wiem co myśleć o nim...
troche mi się opinie zbiegają jedni mówią że bardzo patrzy na ruch a drudzy że nawet na to specjalnie nie patrzy ale jak naprawde jest...

Posted

Frugo w Krakowie napewno duzo osob znajdziesz...

jo-jo ja bym akurat wolala co innego :p ... No ale jak narazie on nas nigdzie nie sedziuje.. wiec zostanmy orzy ruchu :)