Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polna napisał(a):
jo-jo to był żart ;P

Ratunku! Dziewczyny, co to za żarty!!!:crazyeye: Chyba już wszyscy nie mogą doczekać się chociaż katalogu....:razz:

Posted

Gra... napisał(a):
Ratunku! Dziewczyny, co to za żarty!!!:crazyeye: Chyba już wszyscy nie mogą doczekać się chociaż katalogu....:razz:

już myslałam :lol: nudzi misie dlatego tak zaregowałam ;-))
a do katalogu jeszcze troche :roll: na początku marca ma się dopiero pojawić:shake:

Posted

jo-jo napisał(a):
już myslałam :lol: nudzi misie dlatego tak zaregowałam ;-))
a do katalogu jeszcze troche :roll: na początku marca ma się dopiero pojawić:shake:

Biorą nas na przetrzymanie, czy co??? Czyżby jeszcze były przyjmowane psiaki? Ciekawe, czy spodek się rozciągnie?:p

Posted

Gra... napisał(a):
Biorą nas na przetrzymanie, czy co??? Czyżby jeszcze były przyjmowane psiaki? Ciekawe, czy spodek się rozciągnie?:p

nie nie przyjmują już teraz katalogi się powoli tworzą 8)
wiem potwierdzone dzisiaj w związku 8)

ale mi zależy żeby już wiedzieć z kim w klasie stoimy :roll: i czy wogóle mamy po co jechać 8)

Posted

jo-jo napisał(a):
nie nie przyjmują już teraz katalogi się powoli tworzą 8)
wiem potwierdzone dzisiaj w związku 8)

ale mi zależy żeby już wiedzieć z kim w klasie stoimy :roll: i czy wogóle mamy po co jechać 8)

No to witaj w klubie!!! Też już bym chciała wiedzieć coś więcej...:razz:

Posted

Elitesse napisał(a):
czyli juz niedlugo mozemy sie spodziewac info o stawkach :multi:

Mógłby się odezwać ktoś z Katowic!:loveu:
Może się okazać, że to "niedługo" potrwa jeszcze jakieś dwa tygodnie...:evil_lol:

Posted

Yoshko napisał(a):
ludzie kochani do wystawy jest ponad miesiąc a Wy już chcecie katalog.
Wiekszośc oddziałow zamieszcze katalog 10 dni lub tydzień przed wystawą.

tak ale ten ma być na przełomie lutego/marca

i nie widze nic w tym dziwnego że chcemy wiedzieć :cool1:

Posted

Yoshko napisał(a):
ludzie kochani do wystawy jest ponad miesiąc a Wy już chcecie katalog.
Wiekszośc oddziałow zamieszcze katalog 10 dni lub tydzień przed wystawą.

To wszystko dlatego, że to pierwsza w tym roku międzynarodówka...:loveu: i dlatego nie możemy się doczekać!:multi:

Posted

a cóż w tym złego że chcemy wiedzieć wczesniej.

Ja np. spodziewam się bardzo silnej stawki z czech i bardzo bym chciała wiedzieć aby móc się odpowiednio przygotować psychicznie :))

Posted

[quote name='Musiałek']a cóż w tym złego że chcemy wiedzieć wczesniej.

Ja np. spodziewam się bardzo silnej stawki z czech i bardzo bym chciała wiedzieć aby móc się odpowiednio przygotować psychicznie :))

dokładnie Musiałek czasami mi wyjmujesz słowa z ust 8)

Posted

Yoshko napisał(a):
Katalog ma być ok.8-10 marca

a to przepraszam wg jakich informacji??
ja się dowiadywałam parokrotnie i katalog wg związku ma być na koniec lutego poczatek marca

Posted

Musiałek napisał(a):
a cóż w tym złego że chcemy wiedzieć wczesniej.

Chyba za dużo nam się marzy..:placz:

Żadna dobra duszyczka nie chce się nad nami zlitować! Kurczę, podobno ciekawość to pierwszy stopień do :diabloti: wiedzy!?!

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zgadza się. To był żart. A chodziło o to, że Polna albo dopłaci 5 zł albo w dniu wystawy dopłaci 60 zł! Przecież to jest chore!
Pzdr.

nie, nie miałam zapłacić 150zł !! a to co wcześniej wysłałam by się nie liczyło. Komus chyba w zk Katowickim się nudzi :|

Posted

Polna napisał(a):
nie, nie miałam zapłacić 150zł !! a to co wcześniej wysłałam by się nie liczyło. Komus chyba w zk Katowickim się nudzi :|

ale wiesz co to paraanoja pomyliłaś się 5 zł...zamiast takich rzeczy i prowizji za przelew powinni pozwolić Ci dopłacić Ci te 5 zł na wystawie albo już odpuścic co to dla nich 5 zł ?8)

Posted

własnie o to chodzi :( wydam za przelew tyle samo, jakbym nie mogla oddać przy odbieraniu katalogu :O paranoja :/ Jak juz wysłałam 90zł to oni myslą, ze poskąpie tych 5zł ...

Posted

ja bym chciala nzac wczsniej stwke z tego wzgledu ze chce byc pewna ze przyjeto mojego psa..w koncu co mi da poznanie konkurencji wczesniej..tak ja zobacze na wystawie. Akurat w moim przypadku gdy nigdy nie wystawialam u tego sedziego przy poznaniu stawki tak nie wiem jakie mam szanse. Oczywiscie zawsze sie liczy na najwieksze:cool3: