Asiaczek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Poszaleli... Ptasia grypa w Katowicach? Pzdr. Quote
jo-jo Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Asiaczek napisał(a):Poszaleli... Ptasia grypa w Katowicach? Pzdr. coooooooooooooooo:crazyeye: :-o :crazyeye: :-o Quote
Asiaczek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Zgadza się. To był żart. A chodziło o to, że Polna albo dopłaci 5 zł albo w dniu wystawy dopłaci 60 zł! Przecież to jest chore! Pzdr. Quote
Gra... Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Polna napisał(a):jo-jo to był żart ;P Ratunku! Dziewczyny, co to za żarty!!!:crazyeye: Chyba już wszyscy nie mogą doczekać się chociaż katalogu....:razz: Quote
jo-jo Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Gra... napisał(a):Ratunku! Dziewczyny, co to za żarty!!!:crazyeye: Chyba już wszyscy nie mogą doczekać się chociaż katalogu....:razz: już myslałam :lol: nudzi misie dlatego tak zaregowałam ;-)) a do katalogu jeszcze troche :roll: na początku marca ma się dopiero pojawić:shake: Quote
Gra... Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 jo-jo napisał(a):już myslałam :lol: nudzi misie dlatego tak zaregowałam ;-)) a do katalogu jeszcze troche :roll: na początku marca ma się dopiero pojawić:shake: Biorą nas na przetrzymanie, czy co??? Czyżby jeszcze były przyjmowane psiaki? Ciekawe, czy spodek się rozciągnie?:p Quote
jo-jo Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Gra... napisał(a):Biorą nas na przetrzymanie, czy co??? Czyżby jeszcze były przyjmowane psiaki? Ciekawe, czy spodek się rozciągnie?:p nie nie przyjmują już teraz katalogi się powoli tworzą 8) wiem potwierdzone dzisiaj w związku 8) ale mi zależy żeby już wiedzieć z kim w klasie stoimy :roll: i czy wogóle mamy po co jechać 8) Quote
Elitesse Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 czyli juz niedlugo mozemy sie spodziewac info o stawkach :multi: Quote
Gra... Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 jo-jo napisał(a):nie nie przyjmują już teraz katalogi się powoli tworzą 8) wiem potwierdzone dzisiaj w związku 8) ale mi zależy żeby już wiedzieć z kim w klasie stoimy :roll: i czy wogóle mamy po co jechać 8) No to witaj w klubie!!! Też już bym chciała wiedzieć coś więcej...:razz: Quote
Gra... Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Elitesse napisał(a):czyli juz niedlugo mozemy sie spodziewac info o stawkach :multi: Mógłby się odezwać ktoś z Katowic!:loveu: Może się okazać, że to "niedługo" potrwa jeszcze jakieś dwa tygodnie...:evil_lol: Quote
Yoshko Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 ludzie kochani do wystawy jest ponad miesiąc a Wy już chcecie katalog. Wiekszośc oddziałow zamieszcze katalog 10 dni lub tydzień przed wystawą. Quote
jo-jo Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Yoshko napisał(a):ludzie kochani do wystawy jest ponad miesiąc a Wy już chcecie katalog. Wiekszośc oddziałow zamieszcze katalog 10 dni lub tydzień przed wystawą. tak ale ten ma być na przełomie lutego/marca i nie widze nic w tym dziwnego że chcemy wiedzieć :cool1: Quote
Gra... Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Yoshko napisał(a):ludzie kochani do wystawy jest ponad miesiąc a Wy już chcecie katalog. Wiekszośc oddziałow zamieszcze katalog 10 dni lub tydzień przed wystawą. To wszystko dlatego, że to pierwsza w tym roku międzynarodówka...:loveu: i dlatego nie możemy się doczekać!:multi: Quote
Musiałek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 a cóż w tym złego że chcemy wiedzieć wczesniej. Ja np. spodziewam się bardzo silnej stawki z czech i bardzo bym chciała wiedzieć aby móc się odpowiednio przygotować psychicznie :)) Quote
jo-jo Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Musiałek']a cóż w tym złego że chcemy wiedzieć wczesniej. Ja np. spodziewam się bardzo silnej stawki z czech i bardzo bym chciała wiedzieć aby móc się odpowiednio przygotować psychicznie :)) dokładnie Musiałek czasami mi wyjmujesz słowa z ust 8) Quote
jo-jo Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Yoshko napisał(a):Katalog ma być ok.8-10 marca a to przepraszam wg jakich informacji?? ja się dowiadywałam parokrotnie i katalog wg związku ma być na koniec lutego poczatek marca Quote
Gra... Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Musiałek napisał(a):a cóż w tym złego że chcemy wiedzieć wczesniej. Ja np. spodziewam się bardzo silnej stawki z czech i bardzo bym chciała wiedzieć aby móc się odpowiednio przygotować psychicznie :)) Chyba za dużo nam się marzy..:placz: Żadna dobra duszyczka nie chce się nad nami zlitować! Kurczę, podobno ciekawość to pierwszy stopień do :diabloti: wiedzy!?! Quote
Natalia_W Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Ja wole nawet nie myslec jakie beda stawki w sznaucerkach mini p&s.... pewnie bedzie duuuuuuuzo jak zawsze na tej wystawie... Quote
Polna Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Asiaczek napisał(a):Zgadza się. To był żart. A chodziło o to, że Polna albo dopłaci 5 zł albo w dniu wystawy dopłaci 60 zł! Przecież to jest chore! Pzdr. nie, nie miałam zapłacić 150zł !! a to co wcześniej wysłałam by się nie liczyło. Komus chyba w zk Katowickim się nudzi :| Quote
jo-jo Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Polna napisał(a):nie, nie miałam zapłacić 150zł !! a to co wcześniej wysłałam by się nie liczyło. Komus chyba w zk Katowickim się nudzi :| ale wiesz co to paraanoja pomyliłaś się 5 zł...zamiast takich rzeczy i prowizji za przelew powinni pozwolić Ci dopłacić Ci te 5 zł na wystawie albo już odpuścic co to dla nich 5 zł ?8) Quote
Polna Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 własnie o to chodzi :( wydam za przelew tyle samo, jakbym nie mogla oddać przy odbieraniu katalogu :O paranoja :/ Jak juz wysłałam 90zł to oni myslą, ze poskąpie tych 5zł ... Quote
flashka-g Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 ja bym chciala nzac wczsniej stwke z tego wzgledu ze chce byc pewna ze przyjeto mojego psa..w koncu co mi da poznanie konkurencji wczesniej..tak ja zobacze na wystawie. Akurat w moim przypadku gdy nigdy nie wystawialam u tego sedziego przy poznaniu stawki tak nie wiem jakie mam szanse. Oczywiscie zawsze sie liczy na najwieksze:cool3: Quote
Recommended Posts