Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yoshko napisał(a):
Był w tamtym roku i tym tez bedzie. Cierpliwosci.

Cierpliwości nam nie brakuje, ale ... człowiek to takie ciekawskie zwierzę...:evil_lol: i ta ciekawość nas zrzera...:angryy:;)

Posted

[quote name='imagination']Szukam transportu na trasie wroclaw-katowice na wystawe w dniu 25.03.2006.
Wystawiam jednego psa- moja suczka nie zwraca w samochodzie, nie sika i zaprzyjaznia sie szybko z kazdym psem.
Oczywiscie dokladam sie do kosztow.
Marta i jej suczka Lora (Imagination Polaris)
Moj mail imagination_polaris@wp.pl
a tel. kom.660 75 35 66

Widze że "przybrane" Jojkowe rodzeństwo też jedzie do Katowic :lol:
A w której klasie wystawiasz Imagination?? I wiesz czy Ionesco jedzie ??

Posted

Ja w klasie posredniej - pierwszy raz:))
O Ionesco na razie nie wiem. Wogole to nic nie wiem, bo zglosilam Lore pod wplywem impulsu i teraz nie mam jak djechac...

Blagam - jak ktos ma jakis pomysl dla mnie (oczywiscie wylaczajac pkp i pks) to prosze!!

A Ty z kim stoisz?

Pozdrow brata:)

Posted

imagination napisał(a):
Ja w klasie posredniej - pierwszy raz:))
O Ionesco na razie nie wiem. Wogole to nic nie wiem, bo zglosilam Lore pod wplywem impulsu i teraz nie mam jak djechac...

Blagam - jak ktos ma jakis pomysl dla mnie (oczywiscie wylaczajac pkp i pks) to prosze!!

A Ty z kim stoisz?

Pozdrow brata:)

Narazie nie wiem dlatego pytam się czy ionesco jedzie bo chyba staniemy w tej samej klasie jeżeli przyjedzie ;-))

Ja z Jojkiem robie debiut w pośredniej...miałam iść w młodziezy ale że Mł.Ch. skończylismy to przerzuciłam go do pośredniej ;-))

Teraz myśle że może powtórzy się troche stawki z klubu...Ionesco, Jojek, Nie wiem czy Cairowi jadą pewnie ten OPAL ODIN Oregonek był jeszcze jeden ale coś zniknął z ringów...może być jeszcze RANEGUN MERLIN (mam nadzieje że nie palnęlam źle imienia ;-))Jeszcze troszke do stawek czasu mamy ale czekam cierpliwie ;-)) może dzisiaj jak będe dzwonić do Katowic to uda mi się cuś dowiedzieć ;-))

Braciol wydrapany 8)

Posted

imagination napisał(a):
zglosilam Lore pod wplywem impulsu i teraz nie mam jak djechac...

To podobnie jak ja. :roll: Tylko, że ja szukam transportu w piątek z Warszawy z malą nieklopotliwą seterką, która wiecznie śpi. :cool3:

Posted

efra-husky napisał(a):
Jo-jeczko jak uda ci się dodzwonić to spytaj proszę do kiedy będą przyjmowali zgłoszenia. Będę bardzo Ci wdzięczna

Efruniu nie ma sprawy ale jak znam ich to pewnie jeszcze przyjmują :-P
a zadzwonie za pare minutek bo dopiero 13,58 a oni od 14 :lol:

Posted

efra-husky napisał(a):
no to czekam Jo-jeczko

no to już załatwiłam co miałam 8)

Jojek już przeniesiony do pośredniej..zgłoszeń nie przyjmują więc jest ok 8)

Posted

Agasia napisał(a):
A wiec ja w Katowicach bede na 100 w niedziele przy PONach i chyba wilczarzach... :) Licze na poznanie jakis dogomaniakow ;)

ale nie nas bo my w sobote ;-)

Posted

Agasia napisał(a):
no ale chyba jak wygracie BOGa (co jest jasne :lol: ) to na BISa niedzienego zostaniecie co? :diabloti:

hehe no wiesz ajpierw musielibyśmy w Pośredniej wygrać..potem w Rasie potem w grupie :lol: dopiero wtedy moglibysmy pomyśłeć 8)

ale planjujemy wyjechać z Wawki w nocy i wrócić wieczorem 8)

a tak wogóle jak długo z Wawki się jedzie bo szczerze mówiąc ja nie kierowca więc nie wiem 8)

Posted

[quote name='Musiałek']Jo-jo

jedzie się ok 3 godzin wiec nie trzeba tak bardzo w nocy wyjeżdżać :)))

wiesz podejrzewam że tak około 6 rano nalaeżało by spokojnie wyjechać ;-))) wiem że na BOG-i nie zostaniemy więc kolo 15 spokojnie do domu bdziemy mogli jechać ;-))

Posted

imagination napisał(a):
Wogole to nic nie wiem, bo zglosilam Lore pod wplywem impulsu i teraz nie mam jak djechac...

A czemu nie PKP? Do Katowic bezpośredni pociąg z Wrocka (pospieszny) jedzie 2:47. Przykładowy: z Wrocławia wyjeżdża o 6, na miejscu jest przed 9.
Jasne, dog (bo chyba doga masz?) to spory pies, ale IMHO spokojnie dacie radę. Z dworca do Spodka jest 15 minut drogi.

Więc w czym problem?

Posted

jo-jo napisał(a):
wiesz podejrzewam że tak około 6 rano nalaeżało by spokojnie wyjechać ;-))) wiem że na BOG-i nie zostaniemy więc kolo 15 spokojnie do domu bdziemy mogli jechać ;-))

My tez tak będziemy jechac tyle tylko że w niedzielę :)

Posted

Godelaine napisał(a):
A czemu nie PKP? Do Katowic bezpośredni pociąg z Wrocka (pospieszny) jedzie 2:47. Przykładowy: z Wrocławia wyjeżdża o 6, na miejscu jest przed 9.
Jasne, dog (bo chyba doga masz?) to spory pies, ale IMHO spokojnie dacie radę. Z dworca do Spodka jest 15 minut drogi.

Więc w czym problem?

Wiesz z dogiem tak łatwo i przyjemnie się nie podróżuje :lol::lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
Wiesz z dogiem tak łatwo i przyjemnie się nie podróżuje :lol::lol:

Jasne, to spory gabarytowo pies. No i trzeba go jeszcze do pociągu jakoś zapakować. Ale nie jest to długi odcinek jazdy. Wraz ze znajomymi jechaliśmy z trzema psami (belg, bokser, miniONek) do Ciechocinka - prawie 10 godzin ( z dwiema przesiadkami) jazdy zapchanymi pociągami. I daliśmy radę bez większych problemów :)

Samochód zawsze będzie wygodniejszy, ale jeśli nie ma wyjścia, to pociąg nie jest w takiej sytuacji taki zły :)

Posted

a ja prawie się złapałam na dopłatę 150zł :| przed chwilką dzwoniłam do związku w wyniku nie dopłaty, gdyz wysłałam 90zł i chciałam wpłacić na wystawie, co sie okazalo. Miałabym włacić 150zł :O takze musze robic przelew 5zł :roll: