Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polna napisał(a):
Nas bedzie ocenial Göran BODEGÄRD (S) Co o nim sądzicie?

Wilczarze również on ocenia, więc spotkam sie z sedzia na ringu, chociaz nie tym razem z beaglami.. ;) Wiec jak ktos cos wie o nim - z przyjemnością poczytam

Posted

jo-jo napisał(a):
heh ja nie mam problemów ze wzrostem może mieć dog 83 ale też 103 :lol:

To Ci dobrze jak nie ma górnej granicy wzrostu. Też mi się dogi podobają, kolerzanka ma 2 letniego doga i strasznie inteligentne z nich psy. No niestety piesek jest pięknej budowy i w ogóle ale nie wystawowy - szary arlekin. A w sumie szkoda bo naprawdę piękny pies z niego jest z hodowli OREGON.

Posted

kolerzanka

"koleżanka " ;)
sedziowie z miarka to nieraz przeklenstwo... Szczegolnie gdy sedzia wrogo nastawiony do polakow z dziwnych przyczyn... i na estonskim ringu musialam sie klocic o to ile moj beagle ma w klebie... I radze patrzec uwaznie jak sedzia "mierzy" ;) Bo zdarza sie roznie

Posted

ursus napisał(a):
Byle nie tak mierzył jak ten Rumun w Świerklańcu u którego królicze miały nagle po 40cm...............:crazyeye:
2x Zw.Pl dostał dobrą za niby przerost, a ja tą samą miarką przy nim mierzę i wychodzi 35cm jak wół............:shake:

Hehehe, moj jamol ma w klacie dokladnie 35 cm (mierzyli i p. Siejkowski i ostatnio p. Szczepkowska). To pewnie mu z 45 wyjdzie :lol:

Posted

Ania i Mirek napisał(a):
Ja jak zwykle mam pytanie czy ktoś jedzie z południowo wschodniej części naszego kraju ,najlepiej okolice Rzeszowa ,Tarnowa ,Tarnobrzegu i miał by miejsce dla 1 psa i wlaściciela...????:-(

Ja sie dołączam do tego pytania. Ale interesuje mnie niedziela.

Posted

A ja byłabym ogromnie widzęczna, gdyby ktoś wracający do/przez Warszawę w niedzielę(ew.sobotę) miał jedno miejsce wolne i wpuściłby mnie do samochodu :) Oczywiście mogę się dorzucić za benzynę!

Posted

ursus napisał(a):
Byle nie tak mierzył jak ten Rumun w Świerklańcu u którego królicze miały nagle po 40cm...............:crazyeye:
2x Zw.Pl dostał dobrą za niby przerost, a ja tą samą miarką przy nim mierzę i wychodzi 35cm jak wół............:shake:

hm Ursus co do mierzenia to nie wiem jak mierzyl ale faktem jest ze ow Rumun zna sie na jamnikach i sam ma oraz hoduje............i jakos wiekszych utyskiwan nie slyszalam a sedziuje bardzo duzo za granica.

Posted

No to dziwne trochę skoro nagle dwukrotny Zwycięzca Polski schodzi z oceną DOBRĄ a weteranka dostaje kartę oceny BEZ OCENY i MEDALU z komentarzem że się tak starym psom nie daje............:crazyeye:

Posted

nefesza napisał(a):
Czy ktos chetny jechac z Wawy do Katowic w niedziele? Ostrzegam tylko, ze w aucie sie pali....

Nefesza, ja bardzo chetnie ale w droge powrotna!! Zabralibyscie mnie??:loveu:

Posted

[quote name='Elitesse'][quote name='AnkaW']
ciekawa jestem kiedy pojawi sie katalog przedwystawowy ??Mnie kiedyś odpowiedzieli że najwcześniej w połowie lutego :razz: , ale jeśli przyjmują do skutku /3500/ to może i później :angryy:

No też jestem ciekawa kiedy się pojawi a z tego co dzisiaj na stronie widziałam to nadal zgłoszenia przyjmują...:roll:
Moim zdaniem jeżeli ktoś chciał jechać na tą wysawę to już dawno psa zgłosił a kto nie zgłosił nie zamierza na nią jechać...:???:

Posted

też mnie to trapi czy w ogóle przed 23 marca zamkną przyjmowanie zgłoszeń, bo a nóż ktoś jeszcze mógłby się zgłosić; i po co było to straszenie limitem? - limit nie zostanie nigdy osiągnięty :roll:

Posted

w poniedziałek rozmawiałam z jedną Panią zw związku w Katowicach..chciałam potwierdzić przeniesienie mojego psa do klasy wyżej i przy okazji spytałam sie o to przyjmownie na co mi Pani powiedziała że jest bardzo dużo podójnych zgoszeń! więc przyjmują jeszcze żeby zastąpić te podwójne 8)

ale na początku marca mają być stawki i wykaz przyjętych psów 8)

Posted

Też słyszałam, że niektórzy wysłali zgłoszenia zarówno pocztą, mailem i faxem...:shake: A teraz tyle zamieszania...:roll: Mam nadzieję, że rzeczywiście początkiem Marca ukażą się stawki...:cool3:

Posted

Jasmin ja jestem osobą, która wysłała podwójnie. Najpierw emailem. Według informacji podanej na stronie ZK w przeciągu 2 tygodni miałam otrzymać odpowiedź na email o przyjęciu zgłoszenia, a tymczasem nie dostałam nic nikt też nie odpowiedział na moje pytania w tej sprawie. Nie wspomnę o trudnościach z połączeniem telefonicznym. Dlatego dla pewności wysłałam zgłoszenie pocztą, polecony priorytet.

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Jasmin ja jestem osobą, która wysłała podwójnie. Najpierw emailem. Według informacji podanej na stronie ZK w przeciągu 2 tygodni miałam otrzymać odpowiedź na email o przyjęciu zgłoszenia, a tymczasem nie dostałam nic nikt też nie odpowiedział na moje pytania w tej sprawie. Nie wspomnę o trudnościach z połączeniem telefonicznym. Dlatego dla pewności wysłałam zgłoszenie pocztą, polecony priorytet.

Oczywiście w tej sytuacji Cię rozumiem. Nie otrzymałaś potwierdzenia to wysłałaś jeszcze raz nawet chyba pisało na stronie aby tak zrobić... Ja wysłałam zgłoszenie mailem ( jakoś zaraz po Nowym Roku ) i potwierdzenie otrzymałam jeszcze tego samego dnia.:evil_lol:

Posted

Szukam transportu na trasie wroclaw-katowice na wystawe w dniu 25.03.2006.
Wystawiam jednego psa- moja suczka nie zwraca w samochodzie, nie sika i zaprzyjaznia sie szybko z kazdym psem.
Oczywiscie dokladam sie do kosztow.
Marta i jej suczka Lora (Imagination Polaris)
Moj mail imagination_polaris@wp.pl
a tel. kom.660 75 35 66

Posted

JASMIN napisał(a):
Też słyszałam, że niektórzy wysłali zgłoszenia zarówno pocztą, mailem i faxem...:shake: A teraz tyle zamieszania...:roll: Mam nadzieję, że rzeczywiście początkiem Marca ukażą się stawki...:cool3:

A jak było w zeszłym roku? Był katalog przedwystawowy, czy nie? Jak do tego podchodzi ZK w Katowicach?