weihaiwej Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='asiek']na stonce tez jest info, że do 20 stycznia Asiek, ta informacja została zmieniona, przyjmują do osiągnięcia limitu 3500 psów, nie ma terminu ostatecznego :) Kasia i Łukasz, my spotkamy sie na pewno!! No chyba, że Iru zaskoczy nas cieczką... tfu tfu! Quote
SuperGosia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='weihaiwej']Asiek, ta informacja została zmieniona, przyjmują do osiągnięcia limitu 3500 psów, nie ma terminu ostatecznego :) :evil_lol: Quote
Elitesse Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 ciekawa jestem kiedy pojawi sie katalog przedwystawowy ?? Quote
asiek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='weihaiwej']Asiek, ta informacja została zmieniona, przyjmują do osiągnięcia limitu 3500 psów, nie ma terminu ostatecznego :) faktycznie, przepraszam, zerknęłam tylko na stronke ZG a oni tam tego nie zmienili :roll: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Elitesse napisał(a):ciekawa jestem kiedy pojawi sie katalog przedwystawowy ?? Elitesse pewnie po przekroczeniu magicznej liczby 3500 :lol: Quote
AlaNowak Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 lol, ja tez jestem ciekawa kiedy bedzie katalog p-y Quote
jo-jo Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 ja podejzrewam że nie wcześniej niż dwa tygodnie przed wystawą Musiałek mam rozumieć że znowu się spotkamy ?? ;-)) chyba że w innym dniu będziecie :roll: Quote
Gracjana Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 im dluzej beda przymowac zgloszenia tym dluzej bedziemy czekac na katalog... Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Cierpliwości kochani, napewno się doczekamy...:razz: Quote
Musiałek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 jo-jo napisał(a):ja podejzrewam że nie wcześniej niż dwa tygodnie przed wystawą Musiałek mam rozumieć że znowu się spotkamy ?? ;-)) chyba że w innym dniu będziecie :roll: No kurcze chyba nie :shake: bo Wy się wystawiacie w sobotę a ja w niedzielę :-( Quote
AnkaW Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Elitesse napisał(a):ciekawa jestem kiedy pojawi sie katalog przedwystawowy ?? Mnie kiedyś odpowiedzieli że najwcześniej w połowie lutego :razz: , ale jeśli przyjmują do skutku /3500/ to może i później :angryy: Quote
ursus Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 a jak nie będzie 3500 psów to i w dniu wystawy przyjmą???????? coś tu chyba nie gra.........:crazyeye: Quote
jo-jo Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 nie no raczje zbiora a jak nie to już ostatecznie miesiąc przed wezmą i zamkną ... Quote
Tomek67 Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Mam pytanie. Czy dach hali, który zawalił się dzisiaj w Katowicach - to jest jeden z pawilonów wystawy marcowej? Widziałem reportaż - masakra - cztery osoby nie żyją (może być więcej). Wybaczcie pytanie - czy to wpłynie na organizację (dezorganizację) wystawy psów rasowych? Quote
efra-husky Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Tomeczku ale to chodzi o dach domu handlowego (bodajże Silesia) w Katowicach a nie Spodku ;) Quote
nice_girl Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Nie, nie. To mialo miejsce na terenie Miedzynarodowych Targów Katowickich a nie Spodka...:roll: Quote
musia Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Tak jak pisała nice... To hale wystawiennicze. Miałam tam być dzisiaj przez cały dzień. Wyrwać się z domu poogladać gołębie. Ale wczoraj i dziś siedziałam nad projektem strony Opusa. I zapomniałam o niej. No i po południu podano info. Miałam dużo szczęścia. Dzięki Opusku Quote
Asiaczek Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 O, rany, Musia... Wygłaskaj Opuska od ciotki Asiaczkowej. Pzdr. Quote
ursus Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 W piątek była tam wystawa królików i znajomy tam sędziował......... też miał dużo szczęścia.......... Część "królikarzy" jeszcze tam była w sobotę.............. Osobna sprawa to........ co się stało z inwentarzem......?? Nie wszystkie gołębie są ras lotnych i do domu same znajdą.......... a króliki..........?? Quote
musia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Wczoraj w TV widziałam mnóstwo klatek z żywymi królami. Pewnie tymczasowo trafiąś do schroniska, bo kto w tym momencie myśli o zwierzętach. Chociaż przyznaję, : co z ptakami turla się po mojej głowie. I ile zginęło.? Quote
Polna Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 wydaje mi się, ze większość złapie "łatwy" zarobek na zwierzakach :( Quote
Gracjana Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 wlasnie tez jestem ciekawa ile ptaszkow zginelo.. bo jakos to nikogo nie interesuje biedne golabki... Quote
ursus Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Jeśli to były pocztowe to dołączą do stad innych i za żarciem dadzą się wyłapać. Mają obrączki i wiadomo króry jest czyj......... ale tam były też jeszcze króliki z wystawy z dnia poprzedniego i o te się martwię........ to nie zając i nie pożyje na mrozie.........:shake: Quote
Recommended Posts