Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie, że przeniosą :)
Ja też raz miałam taki problem tylko odwrotnie. Zgłosiłam piesa do pośredniej do Opola, bo myślałam, że w Katowicach skończy ch.mł. A tu klops dostał bdb w Katowicach i dzowniłam do Opola , żeby przenieśli do młodzieży, a było już dawno po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń.
Ale przenieśli :))

Posted

jovi napisał(a):
Nie martwcie się,sądzęże zmiany są jeszcze możliwe, podobno zgłoszonych jest dużo mniej niż 3500 psów.:lol:

oo to dziwne !! widocznie ludzie przestraszyli sie limitow bo zawsze rokw rok w Katowicach bylo duzo psiakow

Posted

nie no chyba poprostu przeliczyli się ;-)) w Głogowie było nie całe 1300 psów,w Poznaniu niespełna 3900 psów (ale to w końcu Mistrzostwa Polski tj) no i w Sopocie nie całe 3300 na Balticu więc szczerze mówiąc na za dużo liczyli :lol:

Posted

Gracjana napisał(a):
A tak mi wszyscy przypominali zglaszaj zglaszaj bo jest limi ....
no i co ???:lol:

Gracjana, nie narzekaj - przynajmniej masz z głowy!!!

Jak znajdę transport (albo przekonam mojego kierowcę), to pojedziemy Wam pokibicować!

Pamiętaj, że ma być BIS (a conajmniej BOG)!:multi: :mad:

A jak nam się nie uda dojechać, to będziemy ściskać łapki....;)

Posted

jo-jo napisał(a):
nie no chyba poprostu przeliczyli się ;-)) w Głogowie było nie całe 1300 psów,w Poznaniu niespełna 3900 psów (ale to w końcu Mistrzostwa Polski tj) no i w Sopocie nie całe 3300 na Balticu więc szczerze mówiąc na za dużo liczyli :lol:

w zeszlym roku w Katowicach bylo wiecej niz 3500 psow wiec sie spodziewali tego samego

Posted

No jezeli nie znajdzie sie nikt z wolnym miejscem w sobotkę, to nie ma innego wyjscia, trzeba bedzie wydac kolejną stówę na pociąg do Katowic:roll: Na szczescie przynajmniej nocleg i transport po miescie mam zapewniony:evil_lol:

Posted

Gra dziekuje za kibicowanie :D nawet w domu...:lol:
my niestety tez nie mamy transportu wiec jedziemy pociagiem...
dlatego sie pytalam czy moze nie ma kogos kto tez sie pociagiem w niedziele wybiera w koncu grupa razniej....
A co do tego BISa to sie nie martw!bez niego do domu nie wracamy...
(a tu nie do oceny....)

Posted

19 stycznia dostałam potwierdzenie mailem, że moje zgłoszenie wysłane faksem zostało przyjęte :lol:

Wystawiamy suczkę rasy akita w klasie młodzieży. Ciekawa jestem kto jeszcze zgłosił akitkę na tę wystawę?

Wiem napewno, że spotkamy się tam z Waihaiwej i Iru :multi:

Posted

[quote name='Musiałek']Ja też wysłałam faxem i to w grudniu a żadnego maila nie dostałam :((

Musiałek czy napisałaś do nich maila w celu potwierdzenia zgłoszenia?
Ja tak zrobiłam, najpierw wysłałam faksem zgłoszenie a nastepnie napisałam maila, z zapytaniem czy wszystko przeszło czytelnie. Dostałam odpowiedź, że mogą sprawdzić to dopiero po upływie 7 dni od dnia, kiedy wysłałam zgłoszenie, gdyż po takim terminie zgłoszenie będzie widoczne w komputerowej bazie danych. Po siedmiu dniach ponownie wysłałam maila i otrzymałam oczekiwaną odpowiedź: "zgłoszenie zostało przyjęte" :p